Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (146)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Daria, eu ii dau lui Andrei sucul de la o juma de grep in "colaborare" cu porto si mandarina, dar nu vad ce rau i-ar face daca i-as da si mai mult ... doar ca eu i le storc proaspete si le dublez cu apa, adica la unasuta de suc pun unasuta de apa ... de cumparat ii cumpar granini si chiar am vrut sa ii iau si de grep, ca pe ala de porto il bea pe nerasuflate, dar m-am gindit ca asa simplu poate nu ii place si decit sa il beau io ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Mey, s-ar putea sa fie de la -dan (din Iordan).
Ce fromos, e prima data cand aud asa ceva...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Pai daca e ziua voastra, atunci sa ne traiti, Danelor !
Eeee, Emma-Dana, aici se lucra la bebedoi, tu deja ai "subscris" la capitolul acesta, sa fie cu bebetrei ??? Sanatate multa si vezi sa nu fi mincat ceva neprielnic sau in cantitati mai mari decit cele indicate, ca de sarbatori toti am fost predispusi la asa ceva !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Peseu - da' Mama Ploicica - Rain - Nicole ce mai face ? Sper ca este bine ... cu moatza si Alex !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Alice,ca sa maninc mama draga,poate doar am schimbat ciocolata,ca de asta zici ca se termina cacao pe lumea asta ,asa bag in mine.altceva nu maninc.A,stiksuri cu susan si floricele.Si atit.Dar nu cobi te rog ca nu vreau acu.Sa fie asta mic stapin pe picioarele lui nitel ca sa n-am de lucru ca berila.Macar un an mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Dariaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu ma uita cu rugamintea aia, please, lamurirea cu siropul pt bombite, ti-am scris azinoapte ca disperata si astept de azidimineata sa-mi raspunzi, ca vreau sa fac din nou deseearaaaaa, nu te supara ca-s insistenta, stiu ca ai destule pe cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lia - injura-ma, am uitat: pui galbenusul peste bombe, presari zahar si gata, nici un sirop nimic. Asa iese asa fain si cu crusta aia crocanta , ce pofta m-a loviiit Cu ce le-ai umplut ??? Asa, sa balesc si io ca Giulia

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Daria, merci. le-am umplut asa: 4 cu fineti, 4 cu gem de caise, 4 cu gem de capsune si 4 cu branza dulce

De grapfruit nu stiu sa zic, nu i-am dat, eu ii storc pana la 4 portocale pe zi, deci cam 250 ml suc "macru" DAR mi-a zis cineva sa nu-i mai dau atata ca-i fac aciditate si-i sensibilizez stomacul...asa sa fie? cica sa-i dau numa 1-2 portocale, adica sucul, diluat cu apa

Mergi la inceput

pai noi suntem codasi la dinti inseamna
sa-i dau calciu oare?
ii poate face rau? am intrebat pediatra de datul calciului si a zis ca nu are legatura, cata vreme el nu pare sa aiba carente (dupa cum arata)

Mergi la inceput

Lia, sucul de la patru portocale nediluat cu apa ? Mie mi se pare cam mult, dar ... poate mi se pare ! Eu ii dau doar una maxim doua si dupa cum am spus amestec si cu grepf si cu mandarina si cit iese suc atita pun apa ! Cit despre dinti, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi ! Eu calciu ii dau lui Andrei si cu vitamina C in suc zece zile pe luna in astea friguroase - indicatie de la tanti pediatra !
Aaaa, si pofta buna la desert, mama ce pofta mi-ai facut si mie ! Poate cind ai timp imi scrii si mie reteta pe pemeu !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput