Quelle..2
Raspunsuri - Pagina 9
roxana1974 spune:
Teo, io am o colega care a returnat marfa si nu a avut probleme, dar nu stiu in cat timp a primit banii inapoi....
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
Freia spune:
Cristina, mama, am fost la targu de nunti dupa rochia mea de mireasa si am descoperit o tanti care face rochitze pe comanda pt fetitze, pe masurile care i le dai cu ... 500.000 ROL. Rochitzele crede-ma ca sunt dementiale.
Daca te interseaza iti dau nr adresa si numele firmei. parca au si pagina de internet. Poate o intrebi tot pe tanti fdaca iti poate face si pt un baietzel. Am inteles de la ea ca lucreaza cu o croitoreasa priceputa.
Freia si Alexa
claujro spune:
Si pe mine m-ar interesa un costum pentru un baietel de 2,5 ani pentru ca in septembrie vom fi nasi si trebuie sa fie si piticii la inaltime. Acum in timp ce scriam am realizat ca si pentru Mara am nevoie de rochita...
In catalog sunt unele frumusele dar de unde stiu eu cat vor creste pana in septembrie??? Daca ma hotarasc le voi comanda mai prin vara.
Freia te rog, trimite-mi si mie pe PM numarul si numele firmei care face hainute de copii. Multumesc!
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei
claujro spune:
Si pentru cine e interesat de complexul "tunel-cort-iglu" am 3 poze cu el (la Matei si Mara-februarie 2006) chiar in seara in care am venit de la posta (de asta e asa sifonat, acum s-a mai indreptat), sa va faceti o idee de cat de mare e si cum arata.
Poze Mara si Matei
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Freia
Cristina, mama, am fost la targu de nunti dupa rochia mea de mireasa si am descoperit o tanti care face rochitze pe comanda pt fetitze, pe masurile care i le dai cu ... 500.000 ROL. Rochitzele crede-ma ca sunt dementiale.
Daca te interseaza iti dau nr adresa si numele firmei. parca au si pagina de internet. Poate o intrebi tot pe tanti fdaca iti poate face si pt un baietzel. Am inteles de la ea ca lucreaza cu o croitoreasa priceputa.
Freia si Alexa
Buna Freia, Oanei nu ii vine nci una din rochitele de acolo, asa mai de ocazie, ea are 1,28. M-ar interesa, daca se poate numarul sau adresa firmei, te rog.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
asi spune:
Fetelor cum ati facut comanda pe net sau altfel?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by asi
Fetelor cum ati facut comanda pe net sau altfel?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
la mine a fost pe net si a venit intr-un secol...ideea e sa dai telefon dupa ce ai plasat comanda pe net sau s-o faci direct pe telefon...
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
Freia spune:
pt rochitzele de fetitza de care vb, pt botez, nunti sau petreceri adresa e www.casahera.ro. Sunt din Bucuresti.
Freia si Alexa
Intram in legalitate
claujro spune:
Multumim, Freia, pentru adresa!
Eu am facut comanda pe net si a venit cam in 10 zile.
Poze Mara si Matei
for2nity spune:
Pentru cine se intreba cum e cu returul, eu am trimis inapoi niste pulovere , prin colet postal cu confirmare de primire (cum sunt indicatiile din catalog). Am pus puloverele frumos in nylonul in care au venit ele, le-am asezat intr-o cutie, in aceeasi cutie am pus partea de jos a facturii ce am primit-o pe care scrie retur, am scris acolo produsele ce le trimit, ( m-am si razgandit intre timp la una ca i-am lasat-o mamei, deci am si corectat) am sigilat totul si gata. Asta se intampla pe data de 1 februarie iar azi, adica in 10 februarie mi-a adus postasul banii acasa.
Bafta la cumparaturi.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)