Copii nascuti in 2000 (04)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

La multi ani celor aniversati pina acum. Copiii mari ce mai.

Cristina, stiu si eu cum este, dar curaj . Si curaj la scoala, sa aveti numai note bune.

Noi ne pregatim de aniversare si vrea o gramada de cadouri. Dar sa vedem ce ne permite bugetul

Din toamna vrem si noi la dansuri si karate, trebuie sa cautam cubluri bune.

Va pupam pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claza spune:

cge si madishor - va expediati copii in tabara de langa Sibiu, cu gradi? Ilinca mea a inceput sa bazaie ca vrea si ea, dar nu ma pot hotari... Mi-e frica sa nu inceapa sa sune dupa 2 zile ca vrea acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

offf... noi trebuie sa facem recuperare medicala ca are scolioza.am fost la sp grigore Alexandrescu si ni s-a confirmat diagnosticul.
caut de innebunesc un centru mai aproape de casa ca sa nu bat drumul pana la spital acolo ca fac trei ore pe drum dus intors.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Multumesc si va dorimnumai bine.
andreea_tx, ce-i asta scolioza. Ai tu, nu-i asa???

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ! ANTONIA si MARIA ANDREEA.
sa fiti sanatoase,petrecere frumoasa si saruri pe mmasura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

quote:
Originally posted by andreea_tx

LA MULTI ANI ! ANTONIA si MARIA ANDREEA.
sa fiti sanatoase,petrecere frumoasa si saruri pe mmasura.

andreeat & Alex -8 dec.2000

www.ingerifaraaripi.8k.ro

LA MULTI ANI!

Noi am petrecut superb, a primit un balansoar si o mingie de baschet, pe linga lucruri vestimentare.

am pus poze pentru cine vrea sa le vada
aici

Mergi la inceput

La multi ani si pentru Felicia Simona.

Bobita ma bucur ca v-ati distrat.frumoase pozici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Bobita, frumoase poze si copiii sunt minunati.
Sa iti traiasca si sa va aduca numai bucurii.

CristinaT, asa m-am simtit si eu cand l-am inscris pe Victor la scoala. Noroc ca nu avem timp sa fim melancolice prea mult timp, jobul de 'mame' e full-time si non-stop.
Ha, ha, stiti ce mi-a zis Victor aseara, 'tu esti masina de facut treaba in casa'.

Da, Victor a fost si anul trecut si va merge si anul asta in tabara de lg. Sibiu. Madishor, si Ana ta tot acolo ?
In ce perioada ?

Noi suntem inscrisi ptr 10-20iulie.

"La Multi Ani" sarbatoritilor din ultimul timp.

O sapt. super,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Multumim inca o data pentru felicitari si gidurile voastre bune.

Dupa emotii si pregatiri care au durat 2 saptamini, am sarbatorit aniversarea lui Antonia in 3 etape: simbata dimineata a avut 8 copii invitati (colegi de scoala) la un centru sportiv unde un animator a facut jocuri cu ei (o ora jumatate) si pe urma intr-o o mica sala le-am dat pizza si tortul de rigoare. Simbata seara am avut 3 copii invitati acasa (cu parintii si bunicile...), copii cu care se joaca toata vara in parc, de cind avea 2 ani. Iar azi la scoala au sarbatorit-o cu toata clasa, noi am dus niste prajituri si suc si copiii i-au facut fiecare cite o felicitare si i-au cintat.
Bineinteles ca a primit multe cadouri (inclusiv de la noi), a fost extrem de fericita si totul s-a petrecut frumos si fara incidente.
Cind voi avea poze, voi incerca sa vi le arat (sper sa ma descurc).
Noi i-am cumparat o trotineta cu printese si un sevalet (care pe o parte are o tabla pentru scris cu creta si pe cealalta parte o tabla magnetica sau pentru markeruri care se sterg). Asta a fost comanda. De la copii a primit in cea mai mare parte ansambluri de bricolat (de facut margele, papusele, albume de poze, etc). Deci vom avea activitate pentru citeva luni...
In ansamblu a fost f.frumos, toti prietenii ei au fost prezenti si asta a facut-o f.fericita. Iar noi suflam usurati, ca tati a alergat ca pentru 100 de persoane iar eu mi-am facut griji ca nu vin toti copiii (au fost citiva care nu au putut veni, bolnavi sau cu alte ocupatii).

Mergi la inceput

Oana daca copilul e multumit si i-a placut petrecerea si mai ales cadourile primite restul nu mai conteaza.
ma bucur pentru voi.

Mergi la inceput