Copii nascuti in 2000 (04)
Raspunsuri - Pagina 15
Bobita spune:
La multi ani celor aniversati pina acum. Copiii mari ce mai.
Cristina, stiu si eu cum este, dar curaj . Si curaj la scoala, sa aveti numai note bune.
Noi ne pregatim de aniversare si vrea o gramada de cadouri. Dar sa vedem ce ne permite bugetul
Din toamna vrem si noi la dansuri si karate, trebuie sa cautam cubluri bune.
Va pupam pe toti!
claza spune:
cge si madishor - va expediati copii in tabara de langa Sibiu, cu gradi? Ilinca mea a inceput sa bazaie ca vrea si ea, dar nu ma pot hotari... Mi-e frica sa nu inceapa sa sune dupa 2 zile ca vrea acasa.
andreea_tx spune:
offf... noi trebuie sa facem recuperare medicala ca are scolioza.am fost la sp grigore Alexandrescu si ni s-a confirmat diagnosticul.
caut de innebunesc un centru mai aproape de casa ca sa nu bat drumul pana la spital acolo ca fac trei ore pe drum dus intors.
CristinaT spune:
Multumesc si va dorimnumai bine.
andreea_tx, ce-i asta scolioza. Ai tu, nu-i asa???
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
andreea_tx spune:
LA MULTI ANI ! ANTONIA si MARIA ANDREEA.
sa fiti sanatoase,petrecere frumoasa si saruri pe mmasura.
Bobita spune:
quote:
Originally posted by andreea_tx
LA MULTI ANI ! ANTONIA si MARIA ANDREEA.
sa fiti sanatoase,petrecere frumoasa si saruri pe mmasura.
andreeat & Alex -8 dec.2000
www.ingerifaraaripi.8k.ro
LA MULTI ANI!
Noi am petrecut superb, a primit un balansoar si o mingie de baschet, pe linga lucruri vestimentare.
am pus poze pentru cine vrea sa le vada
aici
andreea_tx spune:
La multi ani si pentru Felicia Simona.
Bobita ma bucur ca v-ati distrat.frumoase pozici.
cge spune:
Bobita, frumoase poze si copiii sunt minunati.
Sa iti traiasca si sa va aduca numai bucurii.
CristinaT, asa m-am simtit si eu cand l-am inscris pe Victor la scoala. Noroc ca nu avem timp sa fim melancolice prea mult timp, jobul de 'mame' e full-time si non-stop.
Ha, ha, stiti ce mi-a zis Victor aseara, 'tu esti masina de facut treaba in casa'.
Da, Victor a fost si anul trecut si va merge si anul asta in tabara de lg. Sibiu. Madishor, si Ana ta tot acolo ?
In ce perioada ?
Noi suntem inscrisi ptr 10-20iulie.
"La Multi Ani" sarbatoritilor din ultimul timp.
O sapt. super,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
oanagabriela spune:
Multumim inca o data pentru felicitari si gidurile voastre bune.
Dupa emotii si pregatiri care au durat 2 saptamini, am sarbatorit aniversarea lui Antonia in 3 etape: simbata dimineata a avut 8 copii invitati (colegi de scoala) la un centru sportiv unde un animator a facut jocuri cu ei (o ora jumatate) si pe urma intr-o o mica sala le-am dat pizza si tortul de rigoare. Simbata seara am avut 3 copii invitati acasa (cu parintii si bunicile...), copii cu care se joaca toata vara in parc, de cind avea 2 ani. Iar azi la scoala au sarbatorit-o cu toata clasa, noi am dus niste prajituri si suc si copiii i-au facut fiecare cite o felicitare si i-au cintat.
Bineinteles ca a primit multe cadouri (inclusiv de la noi), a fost extrem de fericita si totul s-a petrecut frumos si fara incidente.
Cind voi avea poze, voi incerca sa vi le arat (sper sa ma descurc).
Noi i-am cumparat o trotineta cu printese si un sevalet (care pe o parte are o tabla pentru scris cu creta si pe cealalta parte o tabla magnetica sau pentru markeruri care se sterg). Asta a fost comanda. De la copii a primit in cea mai mare parte ansambluri de bricolat (de facut margele, papusele, albume de poze, etc). Deci vom avea activitate pentru citeva luni...
In ansamblu a fost f.frumos, toti prietenii ei au fost prezenti si asta a facut-o f.fericita. Iar noi suflam usurati, ca tati a alergat ca pentru 100 de persoane iar eu mi-am facut griji ca nu vin toti copiii (au fost citiva care nu au putut veni, bolnavi sau cu alte ocupatii).
andreea_tx spune:
Oana daca copilul e multumit si i-a placut petrecerea si mai ales cadourile primite restul nu mai conteaza.
ma bucur pentru voi.