Cluj rulz! (30)
Raspunsuri - Pagina 12
mariana tache spune:
Vreau si eu prieten la primarie !
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Gata. Mi-am atins target-ul.
Pot sa plec la si sa las calculatorul sa lucreze in voia lui.
. Pove mai pe dimineata!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Hai la Turda. Am intrat in sfarsit la Bazar. Iar nu dormi Mariano...copii mei dorm ca ingerasii si am si eu timp liber, ca doar nu lucrez
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
svety spune:
Ma culc si eu ca-i 2 imediat. Vise frumoase bebici mamici tatici
albumul nostru
asi spune:
Buna dimineata!
Am vrut sa fim pe pagina 1.
Intru dupamasa ca sa dau detalii despre cura de slabire.
Acum nu pot ca ma urmaresc inamicii.
Mariana feicitari pentru stelute!Suntem colege de suferinta.
Familia mea
Razvan
roxana1974 spune:
fetelor..
Nu am retinut, ne intalnim Miercurea asta?
Mariana, salonul se numeste Studio 15 e pe Eroilor nr. 15, program de la 9 sau 10 pana la 8 seara. Preturi: 35 RON sedinta de electro, dar face toti banii, fiindca la alte saloane platesti poate 10 sau 15 RON dar iti pun electrozi mici si numai pe o parte, aici sunt 24 de bucati, pe tot corpul!!!
Starvac: 55 RON, Jeez, sa nu vaza Nasty si mama ca asta se alege ce meu!
pupici la toate fetele cumintzi :)
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
svety spune:
Buna Dimineatza fetelor. Trebuie sa merg la supermarket si ma gandesc cu groaza ca il pun pe Dani in ham. Ma rupe. Ce prostie sa nu te lase cu caruciorul...
albumul nostru
nana_sim spune:
Bun gasit!
N-am avut internet, n-am nici acum dar joc in deplasare si profit de ocazie ca sa va salut.
Mariana tin pumnii stransi pentru job!
Daca aveti timp uitati-va aici http://users.telenet.be/dinat/parisbynight.html
sper sa va placa!
Simona
mariana tache spune:
Iar pe magina 2 v-am gasit .
Tare slaba activitate pe la noi! Oare ce se-ntampla? Daca acum e asa, la vara cred ca apare o postare o data/saptamana!
Roxannnnnnnnnnaaaaaaa! O tona de baniiiiiiii! Nu-mi permit!!!! Tu cate sedinte faci? 10? 550 euro??? Incremenesc! As da si eu banii astia, fara nici o retinere...dar nu-i am . Asa ca mai astept sau ma duc numai la masaj.
Ne intalnim saptamana asta la Oana. Sa nu care cumva sa lipsesti!
Oana, multumesc pt adresa!
Simona, e fain Parisul noaptea. Multumim.
Hihihihihi, Roxana, acum am vazut ca nu-i 35 euro/sedinta ci 35 RON. Hm. Asa parca m-ar tenta. Hm. Auzi, dar tu la ce efecte secundare ale electrostimularii te-ai referit?
Fetelor, voi ce stiti despre reflexoterapie??? Ajuta in cura de slabire???
Stanca, tu ziceai ca ai facut???
. Mai pove.
Sanatate Maxima!!!
baby-boom spune:
Salutare si de la noi!!!
Roxana ce e aia Starvac?....asta-i un nene care-o inventat-o?...nu da cu pietre, da' habar n-am, jur.....
Simona, ce-i prea mult strica...atat mi s-o invartit parisu' prin fata ochilor de am ametit, zau!!!....e superb, mai ales daca n-ai fost acolo, asa ca mine....un bun surogat pentru inceput....sunt imagini luate cu o camera care se rotea la 360 asa cum zice titlul?
Mariana, am uitat complet....dupa ce-am inchis la tine, am mai facut fro' cateva de-ale gurii, si pe cand m-am trezit trecuse timpul.......nu de distractie, da' mi-am dat seama apoi ca elise nu mananca ficateii decat cu paste, asa ca a trebuit sa ma execut si la un sos cu niste paste...si mai dupa aia daca tot am fost in priza am pus-o de-un chec( de fapt doua) cu fructe, visine si respectiv banane.....astea pt. noi adultii, ca matzei nu-i place dulcele din prajituri.....
Oana, am primit adresa...sper sa ma descurc...daca nu sun de la fata locului, k?...abia astept s-o vad pe Medeea....i'm a sucker for lil' kids....va pupam!
Roxana, sunt cu gandul la Mihaela...ii tin pumnii sa fie puternica...ce sanse dau medicii?....iti dai seama ce ingrozitor trebuie sa fie pe langa tragedia in sine sa mai ai si grija cotizatiilor, dupa cum bine ai pus tu problema?....imi vine sa bat pe cineva de nervi, cand vad asemenea intamplari!!!!!!!!!
Cristiana, tu cum te mai simti? Intrebarea e valabila si pentru Oana?
Svety, mare-i gradina Domnului....cum se presupune din start ca romanu'i hotz, nu m-ar mira asta sa fie motivul abscons pt. care sunt banate carucioarele din marketuri...ooofffff!!!....te inteleg...nici io de pe la 6 luni n-am mai putut-o duce in port-bebe, ca la 6 luni avea 9 kile jumate, nu 9, cum imi aduceam io aminte...noroc cu cartea bebelusului....mersic Mariana!!!!
Hai ca m-am intins!!
Va pup
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi