Cluj rulz! (30)
Raspunsuri - Pagina 11
steaua spune:
Mariana, trimis la tine niscaive info prin mail. Sper ca primit. Esti foarte misterioasa. Te sun in seara asta ca-s curioasa rau. In week- end am fo la Turda, la Clau si Iulia.
Dupa cum bine vezi mi- am imbunatatit semnatura. Si amu' cre' ca mere.
Corina
pozici de Alex
carina spune:
quote:
Originally posted by tuchi
salutari, fetili!
am botezat ca prin vis, in noaptea de vineri spre simbata am bolit de o indigestie CRUNTA, dimineata am participat la eveniment (noroc ca am stat asezata pe scaun la slujba) si la petrecerea de dupa sotul a chefuit (pt onoarea familiei) iar eu am bolit acasa.
acuma m-am mai refacut desi maninc f atenta si cu moderatie
dar pe miercuri voi fi fresh. spuneti la cine trimit adresa ca loc este destul. pt carina/anda invitatia e f serioasa.
trimit adresa florinei si stancai (sper ca nu gresesc) ca tu vroiai si formularele deci clar ca vii.
pupici si
Imi pare rau ca ti-a fost rau si sper din suflet sa te faci repede bine.
Eu as vrea sa vin si sper sa si reusim. Da-mi adresa ta si spune-mi la ce ora sa venim (eu pot cam dupa 6).
PS: mersi inca o data de invitatia f. serioasa
Anda si printesuca Carina (2 ani si 11 luni)
http://community.webshots.com/user/andamihai
steaua spune:
Cristiana, incearca atunci si cauta pe google adresa primariei si te va trimite la formulare.
Corina
pozici de Alex
roxana1974 spune:
Buna seara fetelor, gagicilor!!
Sunt prastie de obosita, am fost si la o sedintza de Starvac, am gemut incetisor pe masa de durere amintindu-mi ca o durere mai mare am avut doar cand am nascut...incercam sa regasesc durerile nasterii ca sa uit de durerea provocata de rolele alea...cand te gandesti ca am dat si bani ca sa ma torturez...mama masii de treaba...
Una peste alta, am descopeit ca au un aparat de electrostimulare mult mai performant decat in orice alt cabinet...au 24 de electrozi si ei sunt mari, si te si invelesc in niste benzi care au efect de sauna...eu nu am incercat electro ca am contraindicatii, dar pentru cine vrea, e cel mai beton aparat, eu mai mai ca as mai comite-o de cateva ori cu toate efectele secundare cunoscute mie...
In rest, noutati nu am, poate vesti proaste despre mama Mihaelei. Biata de ea nu cred a are timp sa intre pe forum, maine cred ca mai da o tura la Tg Mures sa o vada...personalul de acolo e de toata jena, iar spaga nu lipseste...clasic...
Tuchi, tin pumnii sa te faci bine repede, ai grija ce mananci zilele astea...
Steaua, draga, nu merge link-ul acela...ohh ce naspa cu cozile astea, ce rahat, intr-un oras ca Clujul sa trebuiasca sa stam la un singur ghiseu, penibil, singurul din oras, parca am fi la tara intr-o comuna idioata...halal!
Mariano, ce faci soro, da si tu un semn...
Flo la Elise printesa...
Dati si voi de pamant cu desteptu ala cu internetu, jar mananca!
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
svety spune:
E ora pitei cu unsoare... Caut povesti pe G. Alea vechi. Nu gasesc in format mp3. Mai caut. Azi nu stau mult (aviz amatoarei...)
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
mariana tache spune:
Azi sunt rupta-n gura..de obo ce sunt. Va scriu acum cateva vorbe si fug la culcare!
Corina, acum merge adresa de la semnatura ; cum gat aci, dau o fuga sa va trec pe listuta si cu poze.
Multumim pt informatiile pretioase .
Roxana, mie imi vine sa te bat! Soro, tu la ce salon mergi? Ce preturi sunt? De cand ai inceput? Ce iti faci? De ce nu ai zis nimic si la fetita, poate mergeam impreuna?!?!? In loc de scrasnetul dintilor mai dadeam si noi o barfa
Oana, da si la fetitza adresa, ca si noi am zis ca venim. Vorba Florinei, doar neprevazutul ne opreste!
Anda, ce ma bucur ca o sa ne revedem!!! Cred ca ai o adevarata domnisoara acum!
Stanca, tu de ce ne scrii asa putine??? Vii o data pe zi, ne saluti si gata . Razvanel ce mai face??? Ce cura tii??? Suntem "surori" de cruce . Suferim impreuna.
Florina, iar fara net??? Nu ai mai sunat.
Simona, draga de tine, sper ca nu ai patit nimic, ca tare de mult nu ai mai venit la condicutza!
Am fot de mi-am depus CV-ul si scrisoarea de intentie. Pe la sfarsitul lunii aflu ce si cum. Sper sa-mi iasa.
si somn usor.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Mai! Stiti ceva? M-am razgandit!
Nu plec inca la culcare!
Stau pana....ma ingalbenesc
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Asa sa faci Mariano. Mihai asteapta...pana adoarme. La dimineata iar o fi nervos.
Tre sa fac ceva cu celulita asta ca ma dispera. De obicei vara mergeam la lacuri (avem sarate) si innotam in disperare. Corp fain, picioare cinase; acu tre sa stau intr-o parte sa intru pe usa.
Maine imi duce dosaru prietenul nostru (acum mai prieten ca niciodata) la primarie, ca acolo lucreaza.
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.