Putumayo music

Putumayo music | Autor: scarmanus

Link direct la acest mesaj

Are cineva muzica din vestitele colectii Putumayo? Ma intereseaza absolut orice aveti. Daca aveti mai multe, pot sa-mi narrow my preferences si ca cer albumul cu muzica din Caraibe?

pisici, flori si jucarele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

scarmanus puiule eu sint innebunita dupa Latin Music si am CD-uri de la Putumayo. Nu stiu la care te referi. Cel mai bun carribean pe care il am este Cuba (vezi http://www.putumayo.com/catalog/itemlist.php?cat_id=00006&pg=1)Dar am si altele de pilda salsa around the world, dar cine le mai stie ca sint rapsindite peste tot, acasa, in masina, la birou) AH priietenul meu are arabesc tot de la ei, ceva francez-arab nu stiu sigur.Acum Putumayo a cules musica autentica spre deosebire de trendurile noi in latin music care incearca sa o amestece din ce in ce mai mult cu hip-hop etc... din pacate nu toate ritmurile indigene caraibiene imi plac. Nu ma dau in vint dupa calypso, cumbia mexicana e ok. reggae imi place si bomba din puerto rico, si absolut orice din cuba, son, guaracha sau mixturi intre ele. Am multa muzica cubaneza. cum te pot ajuta concret?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Adrienne, vai, ai albumele Putumayo !! Pai eu fleata cum sunt, cand cer ajutor nici nu-s in stare sa ma exprim ca lumea. Intrebarea completa era daca le are cineva in format mp3 sa mi le trimita si mie. Am dat o raita pe site, am vazut ca au si un post de radio cu acces contra cost, dar fiindca sunt in faza de experimentari cu muzica "Putumayo" nu as vrea sa cumpar cd-urile pana nu ma hotarasc exact ce-mi doresc tare-tare. Pe de gratis nu se ezista (aici ilustrez zicala si sarac si cu pretentii ) Daca m-ai putea juta intr-un fel am sa ma gandesc la tine de fiecare data cand voi asculta Putumayo

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Scarmanus eu nu ma pricep da-l intreb pe fiu-meu ca el se pricepe. Eventual ti le copiez si ti le trimit. Acum poti sa asculti un picutz pe site-ul pe care ti l-am pus in mesajul anterior ca sa-ti dai seama ce iti place si ce nu. Din pacate nu au decit 30 sec sau asa... In fine din cauza asta nu m-am aruncat sa cumpar toate cd-urile de la Carribean, caci ti-am zis ca multe indigene nu-mi plac dar cu gusturile nu se stie niciodata. Eu am un sef din Porto Rico (care are si niste tobe bongo in miniatura pe birou) care m-a initiat in tainele si istoria muzicii latine de vreo 5 ani incoace. Mie mi se pare fascinanta. Un site specializat este http://www.descarga.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Scarmanus draga,

Acum citeva saptamini am primit cadou un astfel de CD Putumayo Afro-Latino se numeste aceasta colectie.

Daca vrei, te rog da-mi adresa ta de posta pe PM si ti-l trimit miine cu cea mai mare placere... Nu mi-e de alta, dar daca sta la mine ii face fetele de petreceanie si e pacat!... Ti-l trimit cu cea mai mare bucurie stiind ca va fi apreciat...

Mie imi place la nebunie de Cesaria Evora, din Madagascar...

Alice

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alyssa

Scarmanus draga,

Acum citeva saptamini am primit cadou un astfel de CD Putumayo Afro-Latino se numeste aceasta colectie.

Daca vrei, te rog da-mi adresa ta de posta pe PM si ti-l trimit miine cu cea mai mare placere... Nu mi-e de alta, dar daca sta la mine ii face fetele de petreceanie si e pacat!... Ti-l trimit cu cea mai mare bucurie stiind ca va fi apreciat...

Mie imi place la nebunie de Cesaria Evora, din Madagascar...

Alice

Alyssa, esti minunata , sa renunti tu la cd-ul tau pentru mine. Numa de asta am intrat sa zic si sa stie toata lumea ce minunata esti(de parca nu stiau deja ). Iti trimit amu-ni-a PM, iar intre timp sa te gandesti la ce ti-as putea trimite eu de aici.
Multumesc tare, tare, tare.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adrienne12

Scarmanus eu nu ma pricep da-l intreb pe fiu-meu ca el se pricepe. Eventual ti le copiez si ti le trimit. Acum poti sa asculti un picutz pe site-ul pe care ti l-am pus in mesajul anterior ca sa-ti dai seama ce iti place si ce nu. Din pacate nu au decit 30 sec sau asa... In fine din cauza asta nu m-am aruncat sa cumpar toate cd-urile de la Carribean, caci ti-am zis ca multe indigene nu-mi plac dar cu gusturile nu se stie niciodata. Eu am un sef din Porto Rico (care are si niste tobe bongo in miniatura pe birou) care m-a initiat in tainele si istoria muzicii latine de vreo 5 ani incoace. Mie mi se pare fascinanta. Un site specializat este http://www.descarga.com

Adrienne draga, teoretic se poate face copiatul CD-urilor pe calculator in format mp3, iar apoi copia asta se poate trimite prin e-mail. Acuma nu stiu daca fiul tau are timpul necesar pentru procedura asta. Eu descarc en gros muzica de pe edonkey, insa colo nu e de gasit muzica Putumayo. As vrea sa-ti ofer si eu ceva la schimb, insa nu-ti cunosc gusturile, imi spui ce ti-ar placea si caut. Acuma repede am albumul Swing If You're Winning a lui Robbie Williams, este extraordinar, nu sunt fan RB, insa albumul acesta este de exceptie (muzica swing). Am Cesaria Evora faimonul Besame mucho, il vrei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

ofer si eu Cesaria Evora, am vreo 3 albume - dati PM pt. detalii

n-am bessame mucho! primesc cu placere! Putymayo nu am ascultat dar m-ati facut curioasa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nematics
n-am bessame mucho! primesc cu placere!

Dau io da nu stiu unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Nematics, am shi io nejte Cesaria, trimit cu cea mai mare placere.
Fetele, vreau shi io Putumayo , va rog...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Scarmanus, cum vrei tu , besame mucho ma intereseaza. fan R&B nu sint nici eu. De fapt daca ma gindesc bine nu stiu mare lucru in afara de latin music dar pe-aia o stiu bine (mi-au murit laudatorii :-)Sigur, iti fac copii cu placere si trimit. Numai ca va mai dura un picutzel pt. ca laptopul meu de acasa are mother boardul stricat iar laptopul lui fiu-meu n-are cd-burner. Sapt. viitoare voi cumpara mother board. Vrei neaparat numai Putumayo sau latin in general? Te intreb asta pt. ca am citeva CD-uri cu membrii formatie Buena vista Social Club. Au fost in turneu si in europa... Fiu-meu zice ca el foloseste eMule sa caute mp3 uri...

Mergi la inceput