Putumayo music
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
scarmanus spune:
Adrienne, merci fain, nu e nici o graba, cand are timp fiul tau, eu astept rabdatoare . Da-mi adresa ta de mail pe PM sa-ti trimit Besame mucho si albumul cu swing jazz de care ti-am vorbit (RB era de fapt Robbie Williams, nu R&B
, acolo zic si io pas). Iren, cand am copiile Putumayo o sa ti le trimit si tie.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iren spune:
Scarmanus Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
iren spune:
Fetele, e mai mereu la radio o melodie latino-disco, cre ca-i in portugheza, ceva cu anananae, ananananae,... O are cineva, pliiiz?
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
nadina spune:
Iren, daca ai fi in Romania mai ca as crede ca e vorba de Morandi-Beijo. Dar poate ce se difuzeaza si pe acolo, cine stie.
Nadina
iren spune:
Nadina, io ascult tot radio din tzara Shi nu e Bejito (ulala) ca p-aia o shtiu, cea de care zic incepe exact cu ananananae...
Poate e tot Morandi, habar n-am.
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
decembrie
degetzeii
adrienne12 spune:
Scarmanus, multumesc mult, ti-am trimis adresa si o vreau si eu pe a ta. Nu-mi trimite Robbie Williams pt. ca il are fiu-meu, e mare fan, dar nu l-am ascultat niciodata ca eu is cu ale mele. Fetelor, cind mai cinta melodia cu pricina la radio vedeti titlul sau macar cintaretul. Scarmanus draga mea, am un CD (cred ca e Putumayo daca nu ma insel) numit Salsa around the world... M-at tavalit de ris ascultind salsa... indiana (intr-una din cele 19 limbi oficiale ale lor). Cea din Japonia suna neasteptat de bine pt. ca e cintata in Spaniola. Cea greceasca (stiai ca aveti si asa ceva??) e... interesanta to say the least, la fel ca si cea frantuzeasca sau celtica (cu cimpoi in background).
nematics spune:
Scarmanus,
multumesc mult!
Si Cesaria si asa melodie frumoasa = placere dubla!
"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copilarie, III"