Putumayo music

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Adrienne, merci fain, nu e nici o graba, cand are timp fiul tau, eu astept rabdatoare . Da-mi adresa ta de mail pe PM sa-ti trimit Besame mucho si albumul cu swing jazz de care ti-am vorbit (RB era de fapt Robbie Williams, nu R&B , acolo zic si io pas). Iren, cand am copiile Putumayo o sa ti le trimit si tie.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Scarmanus

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Fetele, e mai mereu la radio o melodie latino-disco, cre ca-i in portugheza, ceva cu anananae, ananananae,... O are cineva, pliiiz?

decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Iren, daca ai fi in Romania mai ca as crede ca e vorba de Morandi-Beijo. Dar poate ce se difuzeaza si pe acolo, cine stie.
Nadina

Mergi la inceput

Nadina, io ascult tot radio din tzara Shi nu e Bejito (ulala) ca p-aia o shtiu, cea de care zic incepe exact cu ananananae... Poate e tot Morandi, habar n-am.

decembrie
degetzeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Scarmanus, multumesc mult, ti-am trimis adresa si o vreau si eu pe a ta. Nu-mi trimite Robbie Williams pt. ca il are fiu-meu, e mare fan, dar nu l-am ascultat niciodata ca eu is cu ale mele. Fetelor, cind mai cinta melodia cu pricina la radio vedeti titlul sau macar cintaretul. Scarmanus draga mea, am un CD (cred ca e Putumayo daca nu ma insel) numit Salsa around the world... M-at tavalit de ris ascultind salsa... indiana (intr-una din cele 19 limbi oficiale ale lor). Cea din Japonia suna neasteptat de bine pt. ca e cintata in Spaniola. Cea greceasca (stiai ca aveti si asa ceva??) e... interesanta to say the least, la fel ca si cea frantuzeasca sau celtica (cu cimpoi in background).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Scarmanus,

multumesc mult!

Si Cesaria si asa melodie frumoasa = placere dubla!

"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copilarie, III"

Mergi la inceput