Jurnal de rasfat

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Incepand de azi am in balcon un copacel plecat si rusinos plin de matzisoare. Pana va arat maine pozele, va descriu intalnirea cu el. Cred ca m-am invartit in jurul lui mai bine de 15 minute fara ca macar sa-l observ. Si dintr-o data l-am zarit si inima mi-a tresarit. Ce cauta el acolo, asa de singuratic, parca smuls si adus cu de-a sila din tari mult mai racoroase, dupa temperamentul lui? Si apoi mi-au venit de-a valma in cap imagini de salcii plangatoare pe care le-am vazut si le-am iubit in viata mea si pentru o secunda timpurile si locurile s-au suprapus, nu mi-am dat seama unde sunt, la tara in vacanta sau intr-o pepiniera dintr-o tara calda. In clipa urmatoare i-am atins trunchiul zvelt si tineresc si i-am spus in gand ca-l voi lua acasa cu mine. Mi l-au pus deoparte si restul timpului petrecut la pepiniera pana i-am gasit un ghiveci confortabil l-am petrecut cu frica-n san sa nu vina careva care, vazand ce am vazut si eu la el, sa mi-l doreasca si sa mi-l ia.

Simt ca acel copacel timid ma astepta pe mine si ca azi am trait revederea cu un prieten drag.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

copacelul meu

Mergi la inceput

Nu-i asa ca adorati citatiile de la posta, mai ales cand realizati ca va cheama sa ridicati un colet-surpriza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turttle spune:

Rasfatul meu de fiecare dimineata!
Dar cum se face link-ul asta sa apara mai mic eventual cu titlu?

ceainicehttp://new.photos.yahoo.com/album?c=eadrianei&aid=576460762393789968&pid=&wtok=g000jvqzTgUMj7Z2Yjn3EA--&ts=1174032327&.src=ph
ce ai primit scarmanus?? ne spui si noua?
frumos copacelul, parca mugurasi le spune la pisoii aia de pe ramurele.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by turttle

Rasfatul meu de fiecare dimineata!
Dar cum se face link-ul asta sa apara mai mic eventual cu titlu?

ceainicehttp://new.photos.yahoo.com/album?c=eadrianei&aid=576460762393789968&pid=&wtok=g000jvqzTgUMj7Z2Yjn3EA--&ts=1174032327&.src=ph
ce ai primit scarmanus?? ne spui si noua?
frumos copacelul, parca mugurasi le spune la pisoii aia de pe ramurele.

Ba spui, cum nu? Am primit un colet de la parintii mei de ziua mea. In colet era o geanta frumoasa (in we pun si poza), carti, un cadru frumos pentru 5 fotografii, ciocolata si o felicitre cu ghiocei presati.

Foarte frumos setul tau, mai ales intr-o asa frumoasa companie (floarea).

Mergi la inceput

LA multi ani scarmanus
sa fii sanatoasa si voioasa!

nu mi-ai zis cum fac link-ul ala sa nu apara asa de lung?
mercic

Mergi la inceput

rasfatzul meu de azi: ma duc la "chirita of Birzoieni". imi place la teatru si cel mai mult la opera doar ca pe aici las de dorit opera :(

nu stiu de ce lumea nu mai merge la tearu'
poate va conving, e frumos si interesant.

Mergi la inceput

Multumesc de urari, Turttle!
Ieri mi-am cumparat nici mai mult nici mai putin decat...un zmeu!!. Am fost la Habitat unde erau reduceri de 40% (ca se inchide), si printre cutii cu diverse obiecte dezolant parasite prin magazin am gasit un zmeu paraleu. Eu de fapt m-am dus cu speranta ca voi gasi o ceasca de portelan care mi-a furat inima acum vreo 6 luni, si pe care n-am cumparat-o la vremea respectiva. Vi s-a intamplat vreodata sa va dati intalnire cu obiectele care v-au ramas la suflet peste un anume timp, pentru a testa daca atasamentul este veritabil, autentic? Mie da, mi se intampla mereu, si am impresia ca traiesc o poveste ciudata de dragoste cu obiectele. Ma indragostesc de ele, dar pentru a testa "relatia", o supun la proba timpului. Daca rezista, este dragoste veritabila, cumpar obiectul respectiv si raman atasata de el tot restul vietii. Asa si ceasca mea, ma astepta pe raft sa o cumpar. Ceea ce am si facut.
Fiindca tot vorbesc de magazine care se inchid, m-a incercat un sentiment de tristete ieri la Habitat. Nu ca ca as fi fost clienta fidela a magazinului, caci nu am fost, insa obiectele acelea scoase din ambalaje, desperecheate, iscodite si intr-un final abandonate aiurea prin magazin, m-a intristat. Am gasit un ren de plus care-si astepta un stapan. L-am plimbat eu o vreme in cos, dar din alte motive mult prea personale a trebuit sa-l pun inapoi (am incercat sa-l asez undeva la vedere, sa atraga atentia cuiva. Mi-a parut pe urma rau ca l-am abandonat si eu la randul meu...

Mergi la inceput

Azi a fost o zi rar de frumoasa pentru mine. Azi m-am simtit minunat in pielea mea ca femeie. Un copil nazdravan de la scoala mi-a declarat ca e "in love with me", colegele mi-au spus ca arat ca o alta persoana fara ochelari si machiata, iar la sala am observat cateva priviri feroce atintite asupra mea
De azi incepe un capitol nou de rasfat pentru mine: imi sarbatoresc feminitatea. Capitolul de fata a implinit frumoasa varsta de un an si patru luni si un numar record de vizualizari. Socot ca se poate inchide aici. Le multumesc tuturor pentru gandurile frumoase de rasfat si pastilele de fericire pe care le-ati impartit cu mine.

Cu mult drag,
scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Draga Scarmanus,

Felicitari pentru subiect, l-am cautat mult prin arhiva desi l-ai declarat inchis doar de cateva zile. N-am scris eu pe aici dar v-am citit. In seara asta am sa fac o sinteza si cu aprobarea mirelei il vom pune pe prima pagina a site-ului.
Ai fost o inspiratie:) Ramai asa!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...

Mergi la inceput