Jurnal de rasfat

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Sambata: un "brunch" () cu sora-mea si o prietena, pe la 11, la Mall, intolite frumos de tot (veneam de la o cununie si ne-a picnit foamea ).

Si o geanta mica-micuta, care mi-a schimbat (azi) obiceiul de a purta numai din alea mari.

Azi nu mai tine !! Ma duc acasa si ma pun pe citit, sa ma rasfat .

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Nu se mai rasfata nimeni?
Ieri am fost in Mall si pe langa ce i-am cumparat Spiridusului m-am rasfatat si eu cu o pereche de chilotei de la Jolidon - imi vin super, o cuite mititica cu pralinesi .... o chestie pentru masaj de la Lush, cu aroma de ciocolata azi imi pun sotiorul sa o testeze.
Astazi am avut iar o zi naspa la serviciu dar, cand ajung acasa mergem la o intalnire cu prieteni care au pregatit salata de brocoli - boala mea si mai vreau si un dus si masajul respectiv. Daca mai prind si un film politist la tv e clar - am avut o seara faina!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Azi ma uitai cum vine toamna, e undeva acolo dupa o poarta, imi plac culorile ei, dintotdeauna m-au atras si... uite cum vine octombrie...
Stiu ca e septembrie la inceput de abia, am renuntat de un timp sa ma uit la ceas, urasc ceasutile tic-tac.
Si spiridusul m-a alergat, s-a asezat pe o piatra si apoi iar...
Am cules conuri de brad si frunze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Zici toamna, Zana, si pe mine ma gadila in nas miros de must si de vii, miros de bruma si de porumb. Pe mine ma intrista toamna cand ma prindea acasa, acum, ca sunt departe, mi-e dor de ea.

Au trebuit sa treaca zile multe sa-mi gasesc o bucrie si eu, dar in cele din urma a venit: e frumos ca un zeu si danseaza flamenco de te strafulgera prin toate maruntaiele. Il cheama Joaquin Cortes si am fost la spectacolul lui acum 3 zile. Am fost ca strabatuta de un curent electric pe parcursul celor doua ore, abia m-am desprins de acolo, ca sa ne intoarcem acasa.

Vorbeai, danitin, de luxul imbaierii intr-un gel de dus de mult ravnit. Sa va spun ce gel de dus am gasit eu? Poftiti de ma invidiati, caci eu ma imbaiez cu gel de dus cu extract de trandafiri salbatici si vin de bordeaux . Nimic mai potrivit pentru starile de toamna.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

quote:
Originally posted by country girl
Daniela, stii cumva daca la Carturesti mai au ceai Pharao's dream? (e un fel de marihuana pentru mine, dar mai inofensiv)

country girl, scuze ca raspund cu intarziere, dar n-am vazut mesajul asta pentru ca intru mai rar pe forum in ultimul timp. Nu stiu de Pharao's dream, dar ajung saptamana viitoare la libraria cu ceaiuri si iti spun. M-ai facut curioasa. Cum o fi ceaiul asta?

Si on topic, nu prea m-am rasfatat in ultimul timp... Aaaa, ba nu! Am fost saptamana trecuta pe Transfagarasan si cred ca am prins una ultimele zile frumoase de vara pe munte. Am facut poze superbe cu muntele si cu cerul reflectat in lacul de la Balea. Cam atat...

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Asaaaa... Ce subiect dulce!

Ieri am fost la shopping si mi-am luat o bluza/ tricou (nush-cum-sa-i-zic) care imi sta taaaaaare bine. Uite-o aici:
http://www1.macys.com/catalog/product/index.ognc?ID=213123&CategoryID=8452

Mi-am mai luat de la Sephora un Eyebrow Kit dupa care jinduiam de mult:
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?cm_re=S10515*Grid*P109200&id=P109200&categoryId=S10515&shouldPaginate=true

Si ultimul CD cu Michael Bolton

Pentru urmatoarele 2-3 zile sint linistita. Apoi mai vedem.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Ce chestie, dom'le! Scuze ca asta e OFF TOPIC, dar am zis ca e interesant...
Kitul ala de sprincene de care am scris mai sus e din linia de produse "Anastasia" care apartine asa numitei "Brow Guru" din Beverly Hills...care e romanca!!
O cheama Anastasia Soare. Auzisem mai demult ca e o romanca tare in Beverly Hills care face sprincenele tuturor vedetelor...Cica chargeaza 1000$ pe tratament. Dar face o treabaaaaaa....!

Detalii:
http://www.sephora.com/browse/brand_hierarchy.jhtml?brandId=5746

Si aici:

Arch deluxe
Anastasia Soare is Changing the Face of Beauty, One Brow at a Time
"Brow shaping is the quickest, fastest procedure with the biggest results," says Anastasia Soare, celebrity brow guru and founder of Anastasia Beverly Hills. "A well-groomed eyebrow can perk you up, make you look younger, and can make your complexion look brighter." But way before tweezers were even a twinkle in her eye, Soare was on the path to a beauty-filled career.

Growing up in Constanta, Romania, Soare was greatly influenced by her stylish mother, who owned a tailor shop. Soare's interest in drawing and design was apparent from a young age and led her to attend the Romania College of Architecture where her skills would ultimately lead her into a career in beauty.

After architecture school, Soare began studying cosmetology and started working as a beautician. It was at this point, fueled by a desire for a better life, that Soare's husband defected to the United States, and set the stage two years later for Soare and her daughter Claudia (who now runs her mom's company) to join him. Within six months, Soare found a job as an esthetician doing facials and body waxing at a small salon on Melrose Place in Los Angeles.

Two years later, with a stellar reputation now preceding her and a growing clientele, Soare opened her own salon. In addition to tending to the lines of women waiting at her door, Soare started making special house calls to some of her star clientele.

Today, Soare has achieved "icon" status among Hollywood's elite, and her Beverly Hills salon is a virtual temple to the perfectly arched eyebrow. As her star clientele will attest, there's nobody who plucks and shapes quite the way Soare does. But the next best thing to booking an appointment with Soare herself is to use Anastasia Beverly Hills, her cult product line of brow stencils, pomades, powders, pencils, and accessories. "

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Daniela, si nu ne arati si noua poze cu ultimele zile frumoase la Balea ? Ca eu m-am chinuit sa ajung acolo vara asta si... astept pana cand va veni cealalta. O astept cu maaaare drag !!! DEJA !

Scarmanus, eu sunt aici si pe mine ma intristeaza toamna, nu-mi pace ca vine, mie-mi place VAAARAAA !!!

Si de-aia m-am invaluit cu un parfum nou, dar vechi, un vis frumos si cateva carti catifelate...

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Eu mi-am cumparat o gutuie .
Are un parfum timid, usor obosit, specific fructelor de supermarket infundate de hormoni, si e si golasa, nici puf n-are decat ici si colo. Am cumparat-o insa ca sa-mi umple zilele de nostalgii tainice. Imi place sa ma uit la ea si sa visez la o toamna ce nu va veni niciodata aici.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

quote:
Originally posted by nuschu
Daniela, si nu ne arati si noua poze cu ultimele zile frumoase la Balea ?

Sus, in munti

Mergi la inceput