Jurnal de rasfat
Raspunsuri - Pagina 22
scarmanus spune:
quote:
Originally posted by roxana1974quote:
Originally posted by scarmanusquote:
Originally posted by roxana1974
Scarm, du-te si ia rochita! Daca se vinde pana te gandesti tu? Pare foarte frumoasa!!!
No, vidiazni!
Ma cam sperie decolteul sa-ti spun sincer, si in plus trebuie sa gasesc un sutien la fix. Or, eu si sutienele la fix. DAR, ca nu cumva sa raman neconsolata, iaca cu ce am venit ieri acasa:
http://community.webshots.com/photo/551463531/2939699310063149505Oipizx
E de abur, nu alta, pluteste pe mine! J'adore!
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
ta na! te-am priiins! are paiete! o porti ziua
e superba!
eu speram ca e rochitza de care ne spuneai! nu conteaza ca are decolteul prea mare, iar sutien la fix chiar daca nu gasesti imediat tot gasesti! ia si rochitzaaaaaaaa!!!
Bafta!!!
No, vidiazni!
Ha, ba nu m-ai prins, ca nu am purtat-o ziua, numai dupa ora 18
Raportez intoarcerea din vacanta. Patientez, s'il vous plait, pui si poze curand. Deocamdata declar Bergamo orasul numaru unu din tot ce am vazut, urmat la egalitate de puncte de Varenna.
Pusiche, rasfatatelor.
brendamitran spune:
Pai bine-ai venit......te plimbasi,nu gluma....asa rasfatz coaneeeee......
Eu ma duc azi in oras sa ma rasfatz cautand niste materiale pt.viitoarele rochitze ale Dianei.In septembrie incep concursurile si vrem rochie noua,ca sa nu mai vorbim ca trebe si de spectacol.....
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
brendamitran spune:
Mmmmmmm.......am gasit magazinul minune....un arabel care are un magazin de tesaturi,ne-a dat niste materiale super,la preturi si mai super.....
Am luat un lycra visiniu si un satin usor elasticizat,da' nush sa va spun culoarea,ca nu ma prea pricep.Arata cam asa:
http://i21.ebayimg.com/02/i/06/b3/33/43_2.JPG
Magazinul e super,il recomand bucurestencelor cu drag,materialele sint super ieftine,super frumoase si game variate.....chiar m-am rasfatzat astazi.....
Scarmanus.....ce culoare e aia?
BRENDA
carola spune:
nu ne dai si o adresa a magazinu7lui? pe mine m-ai facut curioasa.
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by carola
nu ne dai si o adresa a magazinu7lui? pe mine m-ai facut curioasa.
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
cum nu? iti trimit adresa pe PM,sa nu ma acuze careva de reclama.....
BRENDA
scarmanus spune:
Dragele mele,
Eu sunt cuminte si ma rasfat, nu stiu voi ce faceti ca iar am cules subiectul de pe pagina 4
.
Asadar, azi am fost la supermarket. Nebunie mare, carucioare, copii ce zbierau, oameni nervosi, ba chiar nesimtiti, etc., etc. Eu alergam dupa verziturile mele, un pic de aici, un pic de colo, si cand indesam de zor niste fasole verde intr-o punga vad in ladita vecina...ei, n-o sa ghiciti niciodata: alune de padure! Ei, si ce mare scofala, o sa ziceti. Pai, era mare scofala, ca erau inmanuchiate cate 3, in causul lor de frunze. Dintr-o data, parca supermarketul s-a agolit, vuietul a incetat si nu au mai ramas decat alunele si cu mine. A fost un moment fantastic, de poveste, nu va apot explica in cuvinte, ma simteam in padure mangaind nuielele de alun si descoperind giuvaerurile ascunse intre frunze. Am avut un flash-back, cand copil fiind mergeam cu bunicii la lucrat fanul la tara in gradina imprejmuita cu palcuri de aluni, si le cautam din priviri, le mangaiam frunzele si ce bucurie ma incerca cand gaseam alune, fie si necoapte. Pacat mare ca toti copii satului se grabeau sa le culeaga inainte de vreme, verzi, astfel incat erau rare intalnirire cu alune coapte, dar cu atat maai pretioase.
Am cumparat un saculet mic, alegandu-le si mangaindu-le pe indelete si am venit intr-un suflet acasa, am desertat in mijlocul bucatariei toate plasele si eu m-am asezat la spart de alune pe scaunel. Ce bunatate, miez dulce si alb, crud si plin ca o luna in miniatura. M-am simtit iar copilul de 7 ani, cu miros de aluni si fan in par.
Donia spune:
Scarmanus, asta da rasfat, sa le si mananci dupa ce le-ai cumparat. Ca eu probabil ca m-as fi uitat la ele inca vreo cateva zile, le-as fi mancat cu ochii doar, ca asa tin mai mult.
Ieri eu am cumparat rozinci (ruzinci?) si am indraznit sa mananc cateva, am savurat fiecare bobita... nu atat de dragul gustului acrisor, cat de dragul amintirilor... Mai am si astazi cateva, dar imi par bobitele rosii atat de fragile, delicate si neajutorate, ca parca imi e mila de ele... Si totusi asta le e menirea, sa se bucure cineva de ele, si nu sa mucegaiasca sub ochii mei, nu?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
brendamitran spune:
Daaaaaaaaaaa..........minunatia de fusta a iesit...scarmanus nu vrea sa-mi zica ce culoare e aia,da' tare-i frumoasa.Cind vine cu ea din cantonament,v-o arat....
Io am bantuit ieri si am gasit o geanta kaki,mai uschita si mai sport care pe fatza are o multitudine de.......ce credeti? Capace de sticle,cum mai sint si acum la sticlele de sticla,doar ca astea-s pastelat colorate si arata super pe geanta franjurita toata....
Evident,mi-am cumparat-o............
Scarmanus......zau daca mai am liniste,ce culoare este aia,mey?
BRENDA
scarmanus spune:
Brenda, habar n-am ce culoar a aia, mie-mi pare rosu metalizat, iar cu metalizatele poa' sa fie orice nuanta, ca nu o prinde cum trebuie ochii nostri.
lu.more spune:
Eu am huzurit-o toata saptamana trecuta.
Am fost in cer la propriu, doar cerul si noi. Si cate un vultur, ochi scrutator. Am fost in paradis.
Era prima saptamana de vacanta, am mers in Alpi. In Alpii unde schiezi vara la aproape 4000 de metri, unde cerul e albastru deasupra si marea de nori dedesupt, unde lacurile sunt de safir si aerul bun de respirat...
Unde Mont Blanc de iteste semet (dar nu trufas) deasupra ... a tot...
Zapezile eterne straluceau argintii in soare...
Si noi.
Am vizitat Annecy, orasul despre care statisticile spun ca este cel mai "cool" din toata Franta, oamenii sunt "zen", si am inteles de ce.
Si mi-am spus ca tare norocaoasa trebui sa fiu, sa pot eu, timp de o aptamana sa uit de TOT ce inseamna griji, probleme, si Dumnezeu stie ca nu sunt putine...
O sa va pun adresa unde gasiti fotografii facute zilele trecute.
Cred ca veti fi aceeasi parere cu mine ca o saptamana am trait intr-o
www.dropshots.com/lumore" target="_blank">Carte postala
Iar rasfatul - moftul - a fost (n-o sa ghiciti!!!)... o oaie mica de portelan, o oaie cu lāna adevarata, o oaie din Alpi... si cum eu pun nume la toate "mofturile" mele - asta le face vii in ochii mei - oaia mea se numeste Mou-mou.
Cu bine
Lulu
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo