Jurnal de rasfat

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Da' baga-ne si noua o poza cu pantofii aia,sa-i vedem si noi.....

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anilia spune:

cu am o dorinta nebuna sa fac ceva, sa creeze ceva, goblen sau un tablou ceva. asa ca mi-am pus in gand, merg in weekend si cumpar un CEVA care sa ma " rasfete"

voi ce idei aveti? va rasfatati lucrand ceva pt sufletul vostru?

Mergi la inceput

io tot astept pantofii aia......

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Brenda, ii pun, jur, azi mai incolo ca nu stiu folosi aparatu foto a lui bade barbatemiu si acum nu-i acasa.

Edit: am facut poze cu pantofii mei de printesa...nu va lasati imjpresionate negativ de faptul ca i-am purtat de i-am innebunit si pe talpa interioara a plecat auriul...
poza1
poza2

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor de vreo 3 zile ma tot rasfat in mall ca sunt reduceri mi-am luat tot felul de tzoale dar cel mai mult ma bucur de o rochitza roz din in cu niste floricele brodate pe eae o nebunie de rochitza imi place asa de mult incat mi se pare ca intoarce lumea capul dupa mine pe strada

INGRID

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxana1974

Brenda, ii pun, jur, azi mai incolo ca nu stiu folosi aparatu foto a lui bade barbatemiu si acum nu-i acasa.

Edit: am facut poze cu pantofii mei de printesa...nu va lasati imjpresionate negativ de faptul ca i-am purtat de i-am innebunit si pe talpa interioara a plecat auriul...
poza1
poza2

No, vidiazni!

uaileuuuuuu,daca ii vede fii-mea,nu mai scap,desi ea nu are inca voie cu tocuri din astea.....
super,chiar super!

BRENDA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica

fetelor de vreo 3 zile ma tot rasfat in mall ca sunt reduceri mi-am luat tot felul de tzoale dar cel mai mult ma bucur de o rochitza roz din in cu niste floricele brodate pe eae o nebunie de rochitza imi place asa de mult incat mi se pare ca intoarce lumea capul dupa mine pe strada

INGRID

bravo, bine ai facut ca ai luat-o, pai daca esti asa de incantata de ea, sigur se vede

Brenda, ma bucur ca ti-au placut pantofii...sa stii ca tocurile nu sunt mari si ei sunt foarte comozi...e drept, nu sunt pt. fetite

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

uite ca m-am rasfatat asa la prima ora a diminetii ci o pereche de sabotei cu o floricica foarte frumusei ii pusesem deoparte de aseara ca nu am avut destui bani la mine si acu dimineata am fugit si mi i-am luat

cred ca asta e ultimul rasfat pe vara asta ca nu mai am bani nici de reduceri

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Eu mi-am cumparat pentru birou o cana asa frumoasa... . Pe un fond verde are pictate niste portocale. Si acum beau cei 2 litri de apa/ceai reglementari doar de drag.

Daniela

Mergi la inceput

Daniela, buna idee...tre' sa-mi schimb cana!

No, vidiazni!

Mergi la inceput