Jurnal de rasfat
Raspunsuri - Pagina 16
zana spune:
Eu tot astept poza
...
Azi ma rasfat cu o serbare de abecedar la care merg cu tot cu copil.
Daca m-apuca nostalgia
sa ma opriti la timp.
lu.more spune:
quote:
Originally posted by scarmanus
Rasfatul zilei s-a ivit pe neasteptat, dintr-un copac. In drum spre casa, cand viram la o cotitura, pentru o fractiune de secunda mi-a trecut prin fata ochilor un ciorchine enorm de flori violete cum n-am mai vazut niciodata. Solitar, spanzurat de o creanga de copac. Este un copac al carui nume inca n-am reusit sa-l aflu, probabil din specia Accacia, care infloreste in perioada asta a anului, si inainte sa faca frunze face florile astea spectaculoase, ma uit la ele furata de priveliste de fiecare data cand termin lectiile si parca in lumina scazanda a amurgului pare si mai intensa culoarea.
Maine am sa trec iar pe acolo sa fac o poza. Stati pe aproape!
"Un copac cu flori" pentru initiatoare acestui frumos subiect :
Scarmanus, ce ai admirat tu si ce o sa se catere pe casa visurilor mele,cand o s-o am, este
Glicina
Cu bine
Lulu
.................................................................................
Dragii de noi .................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
enn spune:
Eu, recunosc cu sinceritate, nu ma prea rasfat....Dar urmaresc cu placere subiectul si ma bucur sa vad postari noi. Asa ca, rasfatati-ma, va rog ![]()

E.
lu.more spune:
Daca ar fi sa se faca sondajul cu cea mai buna idee de subiect de pe forumul acesta, eu as vota pentru Jurnalul de rasfat.
Nu cum ne rasfatam noi zi se zi, fiindca din pacate traim prea mult pentru ceilalti si ne uitam pe noi, dar ideea mi se pare minunata.
Daca ne-am trezi in fiecare zi si ne-am propune - ne-am planifica - sa ne daruim macar o clipa de fericire in urmatoarele 24 de ore, am fi mai frumoase, mai fericite, mai implinite.
Si nu vorbesc de a ne strange copiii in brate - nu de aceasta fericire e vorba - Sa facem ceva pentru noi si numai pentru noi. Sa bem cafeaua din ceasca "de la serviciu de ocazie", sa nu ne pese de nimic si de nimeni, doar de noi, macar cateva clipe zilnic.
Scarmanus, din ianuarie, de cand ai initiat Jurnalul de rasfat subiectul, am baut cafeaua numai intr-o ceasca "din set". Mi-am zis ca daca s-o sparge, ce are sa se intample? Nu s-a spart si ma gandesc la tot timpul pierdut, in care mi-am degustat cafeaua in cine stie ce cani gasite prin bucatarie...
... Iar daca mai prind subiectul in pagian a 3-a maxim, o sa-l aduc in fata, pana o sa-l vezi, ca te-am simtit ca ti-ai cam pierdut nadejdea in noi! Cu riscul de a-i exaspera pe ceilalti ![]()
.................................................................................
Dragii de noi
Kyo
mormelvio spune:
Mah...abia acum am descoperit subiectul. Sa stiti ca l-am citit pe tot de la cap la coada si am ras cum nu am mai ras de mult. Nu m-am putut abtine sa nu va zic cu ce m-am rasfatat eu in ultimele 3 weekend-uri.La aproximativ 25 km de noi se afla o staiune cu apa termala. Sun 2 bazine mari si unul pentru copii. In ultimele 3 weekend-uri am fost acolo, indiferent de vreme. Si uite asa am facut pt prima oara pluta si am reusit sa fac baie in bazinul cu apa fierbinte pe cand afara erau 18 grade si ploua cu galeata si tuna si fulgera......
Ieri a fost cald si frumos afara, cam 33-35 grade, dar apa era si mai fierbinte, spre 40 de grade. Poate ca nu pare a fi un rasfat, dar cand si ultimii bani din casa ii dai pentru asta si ramai doar cu bani de paine pana luni, atunci chiar ca e un rasfat, nu???![]()
poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio
scarmanus spune:
quote:
Originally posted by lu.more
Daca ar fi sa se faca sondajul cu cea mai buna idee de subiect de pe forumul acesta, eu as vota pentru Jurnalul de rasfat.
Nu cum ne rasfatam noi zi se zi, fiindca din pacate traim prea mult pentru ceilalti si ne uitam pe noi, dar ideea mi se pare minunata.
Daca ne-am trezi in fiecare zi si ne-am propune - ne-am planifica - sa ne daruim macar o clipa de fericire in urmatoarele 24 de ore, am fi mai frumoase, mai fericite, mai implinite.
Si nu vorbesc de a ne strange copiii in brate - nu de aceasta fericire e vorba - Sa facem ceva pentru noi si numai pentru noi. Sa bem cafeaua din ceasca "de la serviciu de ocazie", sa nu ne pese de nimic si de nimeni, doar de noi, macar cateva clipe zilnic.
Scarmanus, din ianuarie, de cand ai initiat Jurnalul de rasfat subiectul, am baut cafeaua numai intr-o ceasca "din set". Mi-am zis ca daca s-o sparge, ce are sa se intample? Nu s-a spart si ma gandesc la tot timpul pierdut, in care mi-am degustat cafeaua in cine stie ce cani gasite prin bucatarie...
... Iar daca mai prind subiectul in pagian a 3-a maxim, o sa-l aduc in fata, pana o sa-l vezi, ca te-am simtit ca ti-ai cam pierdut nadejdea in noi! Cu riscul de a-i exaspera pe ceilalti
.................................................................................Dragii de noi
Kyo
Lulule drag, adevarul e ca da, mi-am cam pierdut nadejdea, ca ma trezeam singura scriind pe aici. Ce rost avea sa ma bag in seama, ca la o adica pot sa ma rasfat si sa nu zic la nimenea
.Facusem candva o cerere de "sticky" a subiectului de fata, ramasa fara ecou insa...Nu tin mortis la asta, ma gandesc insa ca ar prinde bine multora un patratel de ciocolata pe zi...
Pentru toate rasfatatele si pentru zana pe care am lasat-o cu cohii la orizont
:http://community.webshots.com/album/551463531JstvHZ
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
lu.more spune:
Regula mea de aur nr. 1 : Sa invat sa spun mai des : "ei, si ce?"
Am intrat azi intr-o librarie sa cumpar o anumita carte pentru sotul meu. E ziua tatilor azi. Am rascolit rafturile pret de 30 de minute, nu am gasit-o. In minutul 31 am gasit una pentru mine.
Tableta mea de ciocolata de azi este "Idiotul" lui Dostoievski, pe care am citit-o de mult, si azi in minutul 31 mi-a venit chef s-o recitesc, in franceza. Ei, si ce ?!?
Dragii de noi
Kyo
Georgia2 spune:
Sincer, asta e singurul subiect de pe forum pe care am avut rabdare sa-l citesc cap-coada.Si eu incerc sa-mi fac mici bucurii in fiecare zi.Sunt perioade de stress in care uit dar o iau de la cap si recuperez.Viata e prea scurta ca sa ne facem milioane de griji.
zana spune:
quote:
Originally posted by scarmanus
Lulule drag, adevarul e ca da, mi-am cam pierdut nadejdea, ca ma trezeam singura scriind pe aici. Ce rost avea sa ma bag in seama, ca la o adica pot sa ma rasfat si sa nu zic la nimenea, dar ma bucur ca nu v-ati pierdut voi nadejdea ca fericirea e facuta din bucatele-bucatici, ca o tableta de ciocolata
.
Facusem candva o cerere de "sticky" a subiectului de fata, ramasa fara ecou insa...Nu tin mortis la asta, ma gandesc insa ca ar prinde bine multora un patratel de ciocolata pe zi...
Pentru toate rasfatatele si pentru zana pe care am lasat-o cu cohii la orizont:
http://community.webshots.com/album/551463531JstvHZ
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
Yam, yam ... nu te-ai gandit ca scriind aici ne faci pofta noua?
Mi-ai inseninat ziua fara drept de apel
.Si putem face si un imn al rasfatatelor,imi place ideea cu "Ei, si ce daca azi eu ma rasfat?"
Sa aveti o zi frumoasa!

!