Jurnal de rasfat
Raspunsuri - Pagina 14
carolinah spune:
quote:
Originally posted by scarmanus
[M-am abandonat Romei fara rezerve si m-am impartasit cu ea prin toate frumusetile de piatra, marmura, fresca si ulei ce mi le-a oferit ochiului. Acum imi doresc cu ardoare sa revad Florenta...
Scarmanus, pe mine Roma nu prea m-a impresionat, dar, cand ma gandesc la Florenta, ma infior toata. Doamne, abia astept sa o revad si sa o respir si sa o simt...
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
zana spune:
In weekend era cat pe ce sa cumpar o rochita cam asa cum povestea scarmanus, doar ca n-avea buline, noroc ca m-am abtinut.
Azi am gasit ceea ce doream de mult timp, un costumas alb cu dungi care ma face sa arat mai inalta decat sunt
urmand sfaturile vestimentare de pe arte.
Scriind aici mi-am dat seama de ce intru pe DC, ca sa ma rasfat cu voi
.
Scarmanus
, ce frumos vorbesti de Roma, ma duc sa ma uit la poze...
Eu ascult Tudor Gheorghe aici:
www.radio3net.ro/artisti.php?cx=details&id=21" target="_blank">http://www.radio3net.ro/artisti.php?cx=details&id=21
Va pup.
danyboy spune:
Ei bine, cand vreau sa ma rasfat, merg si ma tund si ma aranjer ma pensez, imi fac mani, pedi, ma epilez si eventual imi cumpar si ceva dragut (nu neaaparat scump)
...
Atunci eu una ma simt foarte bine in pielea mea...
Fericirea vine din lucruri marunte... 
danyboy spune:
Ei bine, cand vreau sa ma rasfat, merg si ma tund si ma aranjer ma pensez, imi fac mani, pedi, ma epilez si eventual imi cumpar si ceva dragut (nu neaaparat scump)
...
Atunci eu una ma simt foarte bine in pielea mea...
Fericirea vine din lucruri marunte... 
scarmanus spune:
Rasfatate iubite 
La mine a inceput scoala si inca nu sunt intreaga cu spiritul la serviciu. Inca levitez, nu stiu precis in ce sfere
, cert e ca mi-e grea reacomodarea la urgia de fuga dintre doua servicii dupa numai doua saptamani de vacanta.
Ma bucur ca va gasiti lucruri marunte care va aduc bucurii imense, eu de pilda azi nu pot zice ca am facut ceva in mod deosebit sa ma rasfat, dar simplul fapt ca nu m-am mai enervat pentru fleacuri a facut ca ziua sa treaca mai calma, mai senina. In loc sa stau in sala profesorala cand am avut fereastra, am iesit afara sub un pom si m-am uitat la cer, la cum trec pasarile si norii. Sa-mi amintesc sa fac asta mai des.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
iriale spune:
quote:
Originally posted by scarmanus
In loc sa stau in sala profesorala cand am avut fereastra, am iesit afara sub un pom si m-am uitat la cer, la cum trec pasarile si norii. Sa-mi amintesc sa fac asta mai des.
Cam asa mi se intampla si mie, stau in tribunalul asta ore intregi, apoi fug repede acasa, uitand de multe ori ca afara e soare si frumos. Ieri insa m-am rasfatat cu o plimbare imediat dupa pranz si cu o inghetata.
Dupa care m-am reintors la birou. Of.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
M&M spune:
Ma rasfat in zilele mai calduroase ( avand in vedere cat e frig e acum afara ) cu o plimbare cu bicicleta prin parc . Seara e atat de placut si uneori mai stau pe malul parcului si admir natura si cerul!!!E minunat!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/22a6re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/9dfbre2
liliac1 spune:
Tot la capitolul rasfat ma incadrez cu un epilat total. Dar asa ma impresionati cu chestiile astea maruntele care va dau aripi incat azi m-am rasfatat in fata sefei mele, nedandu-i satisfactie!!!
Va pupilesc!
iriale spune:
Si, in onoarea verii care bate la usa, azi mi-am pus balerinele mele roz.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
enn spune:
Vazīnd-o pe Iri asa unduitoare
mi-am amintit ca ieri m-am rasfatat si eu c-un film, Sabah, Nunta greceasca īn varianta arabo-canadiana. Si mi-au placut mult secventele cu dansuri orientale. Mi-am propus s-o īnscriu pe fiica-mea la un curs .. cīnd se va naste (si va creste).
Enn