Jurnal de rasfat
Raspunsuri - Pagina 13
herra spune:
ce faceti, va rasfatati de ziua indragostitilor? sa ne povestiti si noua! 

pe 27 februarie sper sa ma rasfat la un concert cu Tudor Gheorghe!
am luat bilete si acum doi ani, chiar in primul rand, si s-a anulat spectacolul!
si eram
, il luam si pe Vlad cu mine, nu trebuia sa duc munca de lamurire cu sotul, sa ramana acasa cu cel mic...tineti-mi pumnii! ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Cristina &
Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... 
scarmanus spune:
Herra, daca te duci la concert sa faci o poza frumoasa cu Tudor Gheorghe si sa mi-o trimiti si mie. Si daca-i ceri autograf spune-i ca cineva aici in Cipru isi ia pastila de fericire in fiecare dimineata cu albumul Primavara 
Printre picaturi, rasfat: azi am anuntat ca nu ma duc la serviciu, la nici unul. Ma doare ingrozitor gatul si nu am avut chef sa fac nici un efort ca sa-mi depasesc conditia
.
Stau cu mitzu asta mic in brate, el imi toarce, io va scriu.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
herra spune:
ei, dar nu se mai rasfata nimeni pe aici in ultimul timp?!
scarmanus - cum sa-ti trimit poza?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!
Cristina &
Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... 
zana spune:
Invartecus special pentru tine.
Asa te rasfeti?
... erai sufletul acestui subiect:
http://ifun.ru/comments/joke2758.html
Eu de-o vreme ma joc cu copilul, e misto
.
adrienne12 spune:
Carmenuso eu cred ca tu vorbesti si limba lui Audrey Hepburn. Breakfast at Tiffanys?Cit despre rasfaturile mele... am luat bonus de la servici si m-am dus sa cumpar o poseta de piele italiana la care mi se scurgeau ochii de ceva vreme. Apoi eu deja m-am tuns cum ti-a sugerat Denizel si joi mi-am facut programare sa ma fac suvite: negru cu rosu.
Melody spune:
Salutare fetele!
Hop si eu la rasfatat.
Deja am fost si mi-am vopsit parul blond la coafor.
Ca dupa atata invatat, merit si eu un reward,nu?
Acum ma pregatesc sa merg la shopping sa mai imi i-au ceva de imbracat.Ca eu cel mai bine ma simt cand imi cumpar ceva nou.
A.B
scarmanus spune:
Iubitele mele,
Revenit dupa o absenta cauzata de o negura
, dar la capatul careia am vazut...Roma!
. Fiindca sunt datoare cu raspunsuri, Herra draga iti trimit PM cu mailul meu ca sa pun si o poza pe CD-ul lui Tudor Gheorghe care ma incanta cand ma duc la serviciu. Multumesc anticipat 
Zana, mi-ai luminat ziua, fara drept de apel
. Si pisicile mele is vorbarete, dar inca nu am deslusit ce vor sa zica pre limba mea
.
Adrienne, Audrey Hepburn este pentru mine intruchiparea delicatetii si feminitatii, mi-ar placea sa ma fi nascut si eu cu o farama din ce o face pe ea zeita in ochii mei.
Revenind la Roma, din capul locului trebuie sa spun ca urasc sa intru in norma, sa ma extaziez in fata monumentelor de arta umanim acceptate ca fiind capodopere, dar Roma e altfel decat mi-as fi putut imagina. Am acceptat-o prin ochii turistului, infrumusetandu-i cusururile si idealizand-o, si marturisesc ca am pasit prin muzeul de la Vatican cu pielea infiorata cu gandul la geniul, dalta, sudoarea si pensula lui Michelangelo.
M-am abandonat Romei fara rezerve si m-am impartasit cu ea prin toate frumusetile de piatra, marmura, fresca si ulei ce mi le-a oferit ochiului. Acum imi doresc cu ardoare sa revad Florenta...
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
leistra spune:
Fetelor,ma bucur ca v-am gasit discutand asa ceva, despre rasfat, ca uite eu m-am saturat de viata depresiva pe care o duc, sa incerc sa multumesc pe toata lumea, adica familia sotului, care nu cumva sa creada ceva gresit despre mine, sa nu cumpar ceva prea scump, ca s-ar putea gandi ca uite ii mananc banii sotului, etc. De aceea ma duc sa ma epilez, ca maine ma duc la ginecolog sa vedem ce mai face bebe, ma duc sa fac un dus fierbinte, ma apuc de invatat cuvinte noi.
Gata, trebuie sa incetez cu gandurile mele ca trebuie sa le fac altora pe plac si sa ma apreciez si eu un pic!
Imi place mult subiectul, tot ce am citit m-a facut sa ma simt mai bine si sa ma destind cu adevarat! Va pup!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
enn spune:
Carmen, ma bucur mult c-ai revenit cu vesti bune
Eu nu ma prea rasfat ca mi-i bolnavior baietelul, dar promit sa va dau de veste cīnd o voi face.
O zi īnsorita tuturor!
E.