Jurnal de rasfat
Raspunsuri - Pagina 12
goguta spune:
Fetelor, v-am zis ca eu ma duc la dansuri. Salsa si tango.
Bestial! Azi ma duc la a doua ora! Este super - ma dichisesc, ma aranjez si timp de o ora jumate' sunt o tipa super bine, care danseaza cu tipii super bine care vin la curs. Cool!
Merita incercat. Abia astept sa treaca timpul sa ajung acolo.
Va pup si sa auzim numai de bine!!
Nu doar...
BraveGirl spune:
Eu ieri m-am rasfatat cu 2 bluzite de la Goldenpoint...de cand pandeam eu reducerile
...iar azi m-am torturat cu o sedinta de masaj anticelulitic.Nu mai e nevoie sa soun ca nici la ora asta nu pot sa ma asez pe scaun de durere si am inceput sa ma invinetesc
...asta da rasfat...
Corina
Albumul meu
scarmanus spune:
Eu personal ii invidiez rasfatul Gogutei
. Pe vremea masteratului m-am dus la cursuri de dansuri de societate, nemaipomenit a fost, asta imi aminteste de un alt rasfat pe care nu-l pot zice acuma aicea
de fata cu toata lumea, dar e bine ca inca se intampla ceva in mine cand imi amintesc, imi dovedeste ca sunt pe calea buna spre trezire...
Rasfatul zilelor astora a fost fusta de jeans purtata in continuare, complementarea cu ciorapi bej plasa si pantofi cu toc si accesorizarea tinutei cu bratari.
Maine am o iesire la un seminar si am sa mananc acolo, pedeapsa pentru barbat ca sambata trecuta cand am venit de la seminar (un altul), m-a astptat cu mancare de la conserva 
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
herra spune:
quote:
Originally posted by Allure
Sprincenele la moda sint cele in "V" (cu coltul in sus) stil Catherine Zeta Jones. Sint foarte frumoase.
Aproape de nas incep mai grosute si spre coada se subtiaza...
Cred ca la asta s-a referit.
multumesc de raspuns!
oricum ma aranjez din nou vinerea asta, ca sambata avem o cumatrie...doar asa mai iesim si noi din casa...dar s-ar putea sa am nevoie de implant in sprancene!
sa nu uit: aseara m-am rasfatat cu un martini - premiu pentru un an si patru luni de alaptat!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Cristina &
Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are un an si patru luni 
Kehleyr spune:
Eu ma voi rasfata chiar acum (in urmatoarele 3 ore) cu un chiul dela birou, ma duc sa vad ultima ecranizare din Mandrie si prejudecata in oras. Singura
. Ca pe sotz nu are rost sa il chinui...
lizy spune:
eu am dat de subiectul asta abia pe 06.02.06 si pot sa va spun ca in weekend-ul care a trecut m-am distrat si pot spune rasfatat cu o plimbare la munte, pe partie. Am fost in Busteni pe partia care are 1,5 km, am schiat ( sunt incepatoare ) cu baietelul meu, am urcat cu telescaunul si ne-am intors pe...burta, fund, spate si cum am mai putut. Vreau sa va spun ca am ajuns la baza partiei uda pana la piele , rosie in obraji si plina de bunavoie, M-am distrat ca in copilarie, m-am simtit grozav, Va recomand o plimbare la munte pe burta si pe fund!
zana spune:
Azi n-am sef (a se citi sefa),deci rasfat total
.
Ma duc si eu la cinema ca n-am fost din liceu, atunci chiuleam cu clasa, hi,hi,hi.
Tot citind aici am inceput sa aplic.
Mist
m-ai facut sa ascult Clayderman si uite asa mi-am dat seama ca se implinesc visele alea din Top 10
de facut. Daa, si cred ca s-a mai implinit unul, ma duc sa schimb lista.
Va pup 
A
era sa uit, cum e cu sprancenele alea? O poza ceva?
enn spune:
Si eu am fost ieri la film, tot singura
, sotul a stat cu baietelul. Am vazut un film suedez, dupa clasicul motiv al regelui Lear: tata īn vīrsta, 3 fiice, etc. La un moment dat a luat īnsa o īntorsatura neasteptata - mi-a placut.
scarmanus spune:
Sa va zic ce surpriza am avut azi: tocmai am descoperit ca Monica Macovei si subsemnata au absolvit aceeasi facultate la Budapesta, carevasazica mi-am facut Masterul unde si l-a facut si ministrul Justitiei! Ei, rasfatul este ca citind vestea in buletinul info al universitatii m-a cuprins o bucurie din aceea spontana, care te face sa casti gura intr-un O perfect, sa casti ochii maari si apoi sa sa-ti suni parintii sa le spui in ce ilustra alaturare se afla numele fiicei lor
.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
Allure spune:
quote:
Originally posted by zana
...era sa uit, cum e cu sprancenele alea? O poza ceva?
Uite aici ceva samples de sprincene la moda:
http://www.irandokht.com/editorial/index4.php?area=per§ionID=1&editorialID=775
(scroll down to the middle of page!)
http://www.eyebrowstodiefor.com/images/eyebrows_beforeafter.jpg
(numarul 4 de sus in jos sint cele mai reusite!) Nu uita sa dai click pt a mari poza!!
Si astea ar fi foarte dragute: http://www.eurodayspainc.com/popup_image.php/pID/61