Jurnal de rasfat

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Multumesc pentru avertisment - renuntasem oricum, c-am ajuns acasa mult prea obosita ca sa-mi mai arda de mers la patinoar. Dar poate i-am dat cuiva o idee buna.
Week-end placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

dupa ce v-am urmarit "in taina" rasfatzurile, m-am hotarat si eu: MERITAM SI NOI(eu si viitorul sot) asa ceva! Si pentru ca in sfarsit a inceput sa rasara soerele financiar si pe stradutza noastra, am decis: ne-am facut abonamente: eu la aerobic, el la sala!
si asta e doar inceputul....

cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://daisyPath.com/days/060902/0/0/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Acum am gasit si eu subiectul...super.Eu anul asta m-am hotarat sa am mai multa grija de corpul meu..sa ma rasfat.Am inceput cu epilarea definitiva, cu un abonament la sala , iar azi am facut si pilates.Sper ca in curand sa-mi gasesc si o maseuza buna care sa vina acasa.
In rest incerc cu sotul meu sa iesim macar de doua ori pe saptamana la un restaurant bun, sa mergem la cumparaturi sa-mi iau ceva ce nu am neaparata nevoie dar ma face fericita...Cam atat deocamdata...dar sper sa revin...poate sa-mi fac si eu o baie cu lapte si miere.

Corina
Albumul meu

Felicitari pentru vointa de a face sport! Ma bucur ca te-ai apucat de pilates. Ce bine e cind trosneste cocoasa..! Cica se aseaza vertebrele la loc... Si mie imi place la nebunie!!

Cum e cu epilatul permanent? Cit te-a costat? Ai facut piciorul intreg? Eu am aflat ca n-ar fi chiar "permanent", ca in citiva ani ar creste la loc...nu tot, dar creste..

Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

ei, intre timp m-am rasfatat si eu: m-am tuns, suvitat, pensat - desi tot n-am aflat de la chatonel cum sunt "sprincene in colt"...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67430&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by Allure

Felicitari pentru vointa de a face sport! Ma bucur ca te-ai apucat de pilates. Ce bine e cind trosneste cocoasa..! Cica se aseaza vertebrele la loc... Si mie imi place la nebunie!!

Cum e cu epilatul permanent? Cit te-a costat? Ai facut piciorul intreg? Eu am aflat ca n-ar fi chiar "permanent", ca in citiva ani ar creste la loc...nu tot, dar creste..

Am fost doar la o sedinta pana acum.M-am facut doar inghinal si axila pt ca vroiam mai intai sa vad daca functioneaza...mi se explicase ca parul cade cam la 14 zile dupa sedinta.La mine inca nu au trecut 14 zile,dar a inceput sa cada.Deci o sa incerc si pe piciare.Ca numar de sedinte variaza de la persoana la persoana...intre5 si 10 sedinte.Pt inghinal si axila sedintele sunt la 6 saptamani, pt picioare la 3 luni.Ca pret, variaza in functie de aparatul cu care te face...acolo unde merg eu au 2 aparate.Eu ma fac la cel mai nou si preturile sunt destul de mari. In ceea ce priveste durata...e tot in functie de organism, dar in general mai apar cateva fire pe an .De aceea se face o sedinta pe an de intretinere care costa putin.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by herra

ei, intre timp m-am rasfatat si eu: m-am tuns, suvitat, pensat - desi tot n-am aflat de la chatonel cum sunt "sprincene in colt"...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67430&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Sprincenele la moda sint cele in "V" (cu coltul in sus) stil Catherine Zeta Jones. Sint foarte frumoase.
Aproape de nas incep mai grosute si spre coada se subtiaza...
Cred ca la asta s-a referit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Fetelor, eu sunt putin blue, dar ma tratez cu Ally McBeal. Nu stiu cum a reusit serialul asta sa ma faca dependenta, insa vorbeste exact limba mea. Este gradina mea secreta in care ma retrag cand nu mi-e pre bine.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Nimeni nu se mai rasfata pe lumea asta? Inafara de mine, adica?
Eu tras o fusta de blugi cu broderie de la reduceri, azi mi-au zis copii ca-s "cute" cu fusta, asadar le-am promis ca o sa ma mai vada cu ea la scoala. Sa vedeti voi cand maine scot pantofii cu hai sa le zicem tocuri de la naftalina

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu m-am rasfatat ieri cu o coafura noua si un vopsit de par si ma rasfat diseara cu un cremsnit care ma asteapta in frigider (fetele care fac fitness mai bine sa nu se rasfete asa, dar eu sunt ). Si ma rasfat in fiecare seara alaturi de sotz cu cat eun episod din Moolighting (Maddie si David ), ca tocmai ni l-am luat pe DVD. Sa va mai zic ca joi am fost la Ateneu si vineri ma duc la opera? Fara, sotz, bineinteles, numai intre fete... barbatii stau acasa cu copiii . Ruperea asta din cotidian imi face cel mai bine, parca simt si eu ca exista mai mult pe lume pentru creier decat stirile de la ora 7...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Eu-s în concediu medical si ma rasfat cu DC. Diseara ar fi trebuit sa mergem cu sotul la un concert de jazz, ca n-am mai iesit in 2 din octombrie, dar pentru ca m-am imbolnavit, va merge cuplul care s-a oferit sa stea cu baiatul nostru în schimb.

Mergi la inceput