Jurnal de rasfat
Raspunsuri - Pagina 10
daniela_b spune:
Vai!!!! Ce frumoasa e Ruby!!!! scarmanus, de unde o ai? Si pare ca e atit de rasfatata!!!
Eu m-am rasfatat cu baie cu lapte si miere, am cumparat un bax de lapte si un borcan cu miere...am umplut cada cu apa
, etc. etc..., dupa care am ascultat touch and go si am baut chianti...sa nu cumva sa ratati asa ceva, macar o data pe semestru
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
scarmanus spune:
quote:
Originally posted by daniela_b
Vai!!!! Ce frumoasa e Ruby!!!! scarmanus, de unde o ai? Si pare ca e atit de rasfatata!!!
Eu m-am rasfatat cu baie cu lapte si miere, am cumparat un bax de lapte si un borcan cu miere...am umplut cada cu apa, etc. etc..., dupa care am ascultat touch and go si am baut chianti...sa nu cumva sa ratati asa ceva, macar o data pe semestru
Daniela, Ruby este rasfatul meu numaru 3, pe celelalte doua le cheama Suzi si Lili. Ti-as da-o cu drag, ca de fapt era prevazuta temporar la noi, da barbatu meu nu o mai da la nimenea
Revenind la rasfat, ce-ai facut tu ai e demn de Cleopatra, in orice caz ne-ai taiat pe toate
. Vreau si io!pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
daniela_b spune:
daca stiam ca Ruby a fost available la un moment dat...ce-am pierdut!!!
le stiu pe celelalte pisici ale tale, le-am vazut in poze, iubesc mitzele de nu se mai poate, ma inveti si pe mine sa pun poza pisicutei mele la album?
cit despre baia mea de cleopatra...nu e mare lucru, zau, asa cum am spus, am umplu cada aproape trei sferturi cu apa ,am cumparat 12 litri de lapte ( 19.000/l)si un borcan de 800 de ml de miere, am dat 70.000 pe el, am frecat mierea putin cite putin cu lapte, am mai pus si levantica uscata, galbenele, vitamina A si am adaugat la apa din cada. Mi-a placut, asta e a doua oara cind fac treaba asta, pielea mea e ca matasea... Data viitoare incerc cu lapte de la vaca,luat direct, nepasteurizat, cred ca e mai bun. Ideea este ca mi s-a pus o placere pe "oase" ...recomand tuturor, e simplu si eficient!
Allure spune:
Eu mi-am propus anul asta (nu stiu dac-o sa si reusesc) sa ma duc in vacanta intr-o statiune de vis: Bahamas, Miami, something like that...
Vreau sa-mi usuc oasele la soare, ca m-am saturat de frigul din tara asta! ![]()
Well, sa nu maniem pe D-zeu, ca iarna asta a fost parfum pina in prezent :)
Mda...si mi-as mai dori sa-mi fac epilare cu laser pe picioare, sa scap de parul asta ca nu mai resist!!! Mai bine ma facea mama cheala!
Ah, si sa nu uit: o pereche de pantofi Manolo Blahnik
Cred ca cer cam mult.
Iar pe lista de dorinte deja implinite se numara un superb lantisor cu pendant de la Swarowski dupa care salivam de multisor... Acum saliveaza altii cind il vad la gitul meu...Mmmm...sexi...![]()
Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.
enn spune:
La noi a nins atīt de frumos, īncīt mi s-a facut mare dor de mers la patinoar. Fiind gravida, ma tem īnsa sa nu cad.....
miag spune:
Buna fetelor,
V-am citit
, mi-ati placut si cred ca mai tarziu, sau mine o sa va scriu mai mult...o sa incep sa ma rasfatz si eu alaturi de voi..ca asa nu mai merge...
Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)
Allure spune:
quote:
Originally posted by enn
La noi a nins atīt de frumos, īncīt mi s-a facut mare dor de mers la patinoar. Fiind gravida, ma tem īnsa sa nu cad.....
Te sfatuiesc sa stai linistita acasa daca nu vrei s-o patesti: in perioada sarcinii, corpul secreta un hormon special (relaxin) menit sa dea mobilitate incheieturilor ca sa poata sa acomodeze pe bebe si sa-i dea voie sa iasa afara mai la urma... Chiar si o cazatura mica iti poate provoca dislocari ale oaselor. O amica de-a mea si-a rupt mina la incheietura intr-o situatie similara...Si gindeste-te ca la spital iti face raze X inainte sa ti-o poata pune la loc...
Raze cu bebe in burta??? Brrr!
Sezi blind. Mai vin ierni.
Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.
romaniaau spune:
Buna dimineata fetelor,
Astazi am descoperit acest subiect si cred ca este unul din cele mai interesante de pe acest forum. Oricine citeste asa ceva isi face socotelile si isi da seama cit de putin s-a prioritat pina acum si cit de mult a pierdut.
Eu nu ar trebui sa ma pling, intr-o tara rece unde sint numai cu sotul meu, am servici in domeniul meu si asta ar presupune ca rezolva totul. Ei bine, dupa 3 ani de mers la munca in stres 9 ore plus inca 3-4 ore transport, am descoperit ca devenisem un robot care facea numai treaba in weekend, cumparaturi, curatenie, mincare si nimic pentru sufletul meu. Odata am pus stop acestui program, am plecat intr-o excursie de o saptamina intr-o tara calda, apoi am renuntat la servici si dupa o luna s-a intimplat minunea: am ramas insarcinata. Dupa ce am vazut testul pozitiv am gasit de lucru intr-un loc foarte linistit si unde invat ceva nou in fiecare zi. Acum ori asa este, ori ma simt eu mai implinita, dar acum gasesc timp si sa fac scoala de soferi, si sa mergem uneori la cofetarie sau restaurant, un pic pe la magazine, sa imi intilnesc prietenele.
Si aici, pe forum, gasesc si alte idei bune: de cumparat o crema de calitate, un parfum bun, o baie buna cu lapte si miere, poate inscriere la sala, poate scurte excursii si in general deschis ochii pentru ca din tot ce se gaseste in jurul nostru, de unele lucruri avem nevoie dar nu ne dam seama pentru ca am invatat sa nu ne prioritam pe noi, ci pe cei din jururl nostru.
Daca mai multe fete ar gasi acest subiect si si-ar face un pic socotelile, sint singura ca ar fi mai putine divorturi, accidente, avorturi, copii abandonati, somere si tot ce e mai rau.
Sinteti niste scumpe, cu multa judecata. Va pup si va doresc numai bine.
angeldust spune:
foarte dragut topicul...si abia cand l-am citit mi-am dat seama cat imi doresc si eu o baie in lapte cu miere....a propos de rasfat, eu ma simt foarte bine nu atat cand ma rasfat pe mine, ci cand simt ca am facut o bucurie cuiva drag, un cadou mic, o prajiturica (noroc ca-mi place sa bucataresc...); pentru ca viata poate cateodata sa ne surprinda si nu mereu in mod placut, trebuie sa nu uitam care sunt de fapt prioritatile: familia, prietenii.
si pentru sufletul meu, saptamana viitoare imi cumpar un parfum "de firma"...
BraveGirl spune:
Acum am gasit si eu subiectul...super.Eu anul asta m-am hotarat sa am mai multa grija de corpul meu..sa ma rasfat.Am inceput cu epilarea definitiva, cu un abonament la sala , iar azi am facut si pilates.Sper ca in curand sa-mi gasesc si o maseuza buna care sa vina acasa.
In rest incerc cu sotul meu sa iesim macar de doua ori pe saptamana la un restaurant bun, sa mergem la cumparaturi sa-mi iau ceva ce nu am neaparata nevoie dar ma face fericita...Cam atat deocamdata...dar sper sa revin...poate sa-mi fac si eu o baie cu lapte si miere.
Corina
Albumul meu