IN BANAT LA NOI ACASA (2)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
TORIA spune:
In Banat la noi acasa unde e viata frumoasaaaaaa,na hai ca ma apuc si de cantat singura pe aici.Eu dau cam rar pe aici cu scrisul dar va citesc zilnic.Flavia ai intrebat cum e pentru noi cele care stam departe,usor nu ne este dar noroc cu si cu internetul si ne mai trece de dor.Noi venim in februarie acasa ca au copii vacanta, dar cel mai mult imi place primavara si toamna sa vin in tara.
Angy nu ti-am mai raspuns cu muzica dar iti spun acum ca pe unchiul tau il am si pe casete si pe cd,si am mai facut un revelion la Buzias in 1988 unde a cantat el cu Nicoleta Voica si a fost traznet,nu a stat pe scaune decat cei care erau .
Silvana An nou fericit iti doresc cu multa sanatate,si prieteni nostri din Lugoj sarbatoresc azi revelionul.A voi vorbiti aici de Ana Lugojana si de Herculane,faine chefuri am mai facut si pe acolo cu prietenii.Revelionul din 99 pe 2000 a fost la Herculane unde am stat 5 zile,am fost 20 de persoane toti nebuni de nebuni si ne-am simtit super.Cu cazarea si mancarea a fost cam nasol dar am venit noi cu provizii facute de acasa si a fost ok.
Corina esti bine drago?mai da si tu un semn sa stim de tine de la noi.
Si moasa lui Jan sa casatorit la Romanesti la manastire,a fost foarte frumos,dar mai frumos a fost dupa la Valea lui Liman unde a tinut cheful 2 zile.Noi am fost acum in vara acolo dar parca nu mai e asa de fain ca inainte,ma refer de cand au facut modificarile si au inchis terasa,mie una imi placea cum a fost inainte cu ea deschisa.
Na acu am scris cam mult dar trebuia cumva sa recuperez si eu .
de la noi pentru voi toate.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Himmelsduft spune:
Ingerash, bravo tie si tinem pumnii mai departe. Eu sint racita cu toate precautile mele, asa ca stau mai mult prin pat.
Va doresc un WE placut si va citesc,
Himmelsduft
calut
angy11 spune:
Buna seara!
Ingerash,Felicitari pt. nota la teza,tine-o tot asa.Mai un pic si luam iar vacanta.
Impreuna,mersi mult inca o data.Te pup!Si felicitari de mobilizarea fetelor ;)
Toria,intr-adevar Moise si Nicoleta,ne-au cantat si ne-au incantat adolescenta.Ce vremuri faine!
Silvana:asta-i de la mine,nu de pe net ,daca am gresit,n-am scris bine,n-am facut acordul bine,sorry,n-am mai vorbit sarbeste din 89 sau 90.SRECNA NOVA GODINA!Himmelsduft,insanatosire grabnica.
Chiar asa Corina,pe unde esti?
dia_codat spune:
Buna fetelor,
Cam rar si eu pe aici , dar sa stiti ca de citit nu ratez nici o zi sa nu va citesc. Doar ca sunt cam lenesa cu scrisul.
Cu intirziere, Silvana iti urez si eu un an nou fericit si tot ce va doriti. Cum ati petrecut de revelionul sirbesc? Va mai tin picioarele de la atita dantaluit?
Apropo am aflat ca lucram in aceeasi institutie! Multe mai afla omul cu internetul asta. De asta mi se pareai cunoscuta prin poze. Eu mis la et II in cladirea cealalta
Altfel, imi fac bagajele si vin acasa! Da nu stau decit 3 zile . Dar voi fi singurica fara copii, fara sot
Daca as avea timp macar , da va trebui sa umblu pe la Directia Muncii, pe la Primarie
si in multe alte locuri
Asa ca luni, marti si miercuri va citesc de aproape.
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos
impreuna spune:
Angy nici o problema, te anunt data viitoare cand mai are drum spre casa, sper sa aflu si eu din timp. A trecut raceala de la voi?
ingerash se vede ca inveti de zor, mai rar cu internetul:) bafta si note maxime!
silvana an nou fericit! Cum ati petrecut?
Himmelsduft insanatosire grabnica
Toria si noi tot pe langa Herculane am petrecut cel mai tare revelion, intr-o pestera:) (2000-2001 dc bine imi amintesc).
Dia sa ai drum bun si bafta sa iti rezolvi repede cu actele, stiu ce inseamna birocratia si nervii de a sta la cozi interminabile...
Na ca am scris:) Va doresc un wk fain
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
Himmelsduft spune:
Multumesc fetelor de urari, mi-am luat o patura groasa cu care ma acoper cit stau pe net sa va citesc. Sotul meu e un dulce si are grija de mine. Ma bucur ca am timp sa ma redresez pina luni, cind incepe iar munca.
Silvana , cu intarziere un an nou fericit!
Dia, iti doresc un drum bun si mult success ptr. rezolvarea actelor.
Himmelsduft
calut
giulianne spune:
Pentru cine are numere de telefon de la pensiuni si stie preturi sa-mi zica si mie.ANGY11,mi-au placut pozele de la Valea lui Liman poate ai vreun nr. de telefon.N-am mai fost pe acolo din clasa IV. Mi-ar placea sa-mi duc copiii vara asta pe acolo,si inca ceva...esti invatatoare sau profesoara?As avea nevoie de un sfat.In rest va doresc numai bine la toate fetele. MAMA RAMONA SI COPII DENIS SI GIULIA
angy11 spune:
quote:
Originally posted by giulianne
Pentru cine are numere de telefon de la pensiuni si stie preturi sa-mi zica si mie.ANGY11,mi-au placut pozele de la Valea lui Liman poate ai vreun nr. de telefon.N-am mai fost pe acolo din clasa IV. Mi-ar placea sa-mi duc copiii vara asta pe acolo,si inca ceva...esti invatatoare sau profesoara?As avea nevoie de un sfat.In rest va doresc numai bine la toate fetele. MAMA RAMONA SI COPII DENISSI GIULIA
Pot sa fac rost de nr, de la Liman,in principiu cred ca trebuie sa inchiriezi de la Petrom,de aici din Timisoara,mai ales daca vrei sa stai mai mult de doua zile.Iti voi scrie pe PM,mai amununtit.
Sunt profesoara,dar poti sa intrebi si daca ma pricep te ajut cu placere.
giulianne spune:
Cu atat mai bine ca esti "profa".Fiul meu de cand a intrat pe clasa V a se comporta foarte ciudat.Nu zic ca intr-a IV a ar fi fost vreun sfant dar anul asta m-a socat cu atitudinea lui,iar notele i-au scazut considerabil,binenteles .Daca intr-a IV lua cea mai mare nota din clasa la Cangurul ,anul asta are note de 4 si 3.Deranjeaza orele,rade mult de orice,arunca biletele in timpul orelor...chestii din astea.Discutam in fiecare zi despre chestiile astea,imi promite ca se face cuminte si cum ajunge in scoala parca o ia razna.e pedepsit la "sange",i-am confiscat pana si hainele cele mai bune,lucrurile cele mai frumoase.Nu suntem o fam.dezorganizata,suntem oameni simpli,cu credinta in D-zeu. In clasa are un coleg nou ,repetent ,care are probleme de comportament ,l-a adus diriginta,poate se integreaza.Hai sa zicem ca il copiaza pe acel individ,dar acasa cu bunica are acelasi comportament urat cand nu suntem noi acasa.Aa si mai ceva ,sotul a ajuns saracul sa mearga aproape in fiecare zi la scoala sa vb. cu profesorii,asta dupa ce i-am tras o chelfaneala zdravana.Cam cu asta ma confrunt eu si crede-ma nu-mi e usor deloc,daca ma poti ajuta cu un sfat il voi primi cu placere. RAMONA MAMICA DE DENIS(27.IAN.'94)SI GIULIA(3 SEPT.2002)
angy11 spune:
Ramona,uite parerea mea:am patit aceeasi chestie cu fiul meu,e in clasa I.La gradi era ok,statea cuminte,era atent,activ,dar mai ales timid.Cand a intrat in clasa I,trebuia sa-l descriu intr-un chestionar,l-am descris asa cum ti l-am descris si tie,doar ca surpriza,Daniel al meu se comporta ca si Denis al tau,eu lucrand in aceeasi scoala,imi era rusine sa dau ochii cu colegii,facea faze si de fata cu elevii mei,mai mari ca el.
Ce-am facut noi:eu scandal circ,chelfaneala de rigoare,tatal la fel,bunicii morala cat cuprinde,a intervenit si educatoarea lui,spunandu-i ca a fost cautata de directiunea scolii,am strans randurile cu totii,dar in special i-am explicat ca la scoala sunt niste reguli care trebuie respectate si daca nu le respecta este dat afara si sprijinul nostru nu-l v-a avea.I-am facut frica ca se v-a face consiliu profesoral,v-a fi adus in fata consiliului si pedeapsa v-a fi exmatricularea,odata a lovit o fetita cu piciorul in burta,n-a fost grav,dar noi am exagerat cazul si i-am spus ca a venit politia la tata la servici si o sa-l inchida pe tata,a suferit cumplit,s-a dus la el in camera si a luat o curea sa se bata singur,am auzit zgomote,l-am intrebat ce face si mi-a raspuns ca se pedepseste singurPt. fiecare abatere cat de mica exageramgravitatea si asa dupa o luna s-a dat pe brazda,acum nu mai am nici o problema de disciplina cu el,e acelasi copil de treaba,cum era la gradi.
Concluzia:probleme de adaptare.
Am mai auzit cazuri in care in clasa V,trecerea de la invatatoare la mai multi profesori,copiii reactioneaza asa.Poate era legat sufleteste de invatatoare si acum nu accepta sa-i predea altcineva,iar aceste manifestari sunt de fapt o refulare.
Sfatul meu e sa fiti hotarati in pedepse,sa il santajati acolo unde se poate si ca si noi sa incercati sa exagerati cu gravitatea faptelor,pt. asta trebuie sa cereti ajutorul profesorilor,suneti-le ce aveti de gand,sigur intra in joc.
Mai e o chestie,fiecare unitate de invatamant,scoala,gradi,are cate un psiholog angajat,cere si sfatul lor,eu pot sa spun ca si noi avem psiholog.la gradi la fica-mea la fel,dar ambele sunt proaspete absolvente si nu am putine indoieli legate de experienta,nu de pregatire,dar un sfat nu strica.
Deci eu sunt aproape convinsa ca la Denis e doar problema de adaptare.
Daca mai vrei si alte sfaturi,deschide un subiect la Scoli,gradinite,crese,bone.