prima menstruatie

prima menstruatie | Autor: teodora35

Link direct la acest mesaj

as vrea sa stiu si eu mamele care aveti fete la citi ani le-a venit primul ciclu, fetita mea are 11 ani si vreo3 luni si este destul de dezvoltata fata de cum am fost eu la virsta ei eu oricum am pregatit-o de vreo 2 ani i-am spus de ciclu dar inca nu am inceput sa vb cu ea despre sexualitate am spus ca o voi face atunci cind ii va veni ciclul,sincer nici nu stiu cum o voi face

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

eu am luat o carte speciala ptr copii si impreuna am citit din ea, adica ea citea si eu raspundeam la intrebari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Ioana despre CE CARTE e vorba,ca tare mi-ar trebui si mie?asa ca sa am lectia invatata!!!caci Rebecca abia are 7 anisori.
Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

Cary, nu-mi aduc aminte exact acum - ceva de genul Educatie sexuala pentru adolescenti - este o carte de dimeniune A4, cu poze si explicatii despre foarte multe lucruri - mie mi-a placut tare mult. Se gaseste la Diverta - sigur o stiu cei de acolo. O sa ma uit diseara daca nu uit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ioanei i-a venit cu doua luni inainte de 12 ani. Despre sexualitate am discutat de pe la 9 ani, nu mi s-a parut a fi socata.
Teodora, cred ca vei avea o surpriza, daca mai intarzii discutia, in sensul ca vei cauta mult sa-i spui ceva nou...

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput