Cel mai mare defect al unei neveste ...
Raspunsuri - Pagina 4

ramonav23 spune:
Subscriu.
Ma inscriu cu brio in categoria cicalitzelor. SI inca ce. Toata ziua comentez, toate ziua bat la cap, toata ziua toca-toca si tzaca-tzaca. Daca ziua ar avea 30 de ore, as vorbi 31-a. SUnt fenomenala!!!
Chiar povesteam unei prietene de treaba asta, si mi-a dat link-ul asta, sa vad si eu, poate impreuna gasim vreo solutie.....daca o exista vreuna. Hehehe, e boala veche, nu cred eu ca va disparea asa repede.
Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23

lana spune:
Eu consider ca daca nu poti face un copil este mai degraba un blestem,dar sunt si barbati mai ingusti la minte care divorteaza pe acest motiv.Cunosc cazuri!!!
Lana

monagan spune:
Yank, metoda e buna ha ha
si eu fac parte din "cicalitoare", ca nu-mi tace gura deloc. Dar si daca tac si nu spun nimic...nu-i place. Ce sa fac daca nu ma pot abtine !!!
"Cainele care latra nu musca."
MG

crinuta spune:
Sunt de acord ca cicaleala reprezinta un mare defect al femeii ( si nu numai, ca am vazut destui barbati cicalitori), insa, cred ca depinde si de tipul de cicaleala.
Una este sa fii atenta cu sotul, sa te asiguri ca mananca, ca ii e bine, ca isi ia medicamentele, si alta e sa ii reprosezi in permanenta ca nu face aia, ca nu face ailalta, ca nu te iubeste, ca nu iti spune de 1000 de ori pe zi ca te iubeste, etc.
Totusi, nu mi se pare cel mai mare defect.
E de preferat o femeie complet indiferenta la problemele sotului? O femeie care isi iubeste sotul va intui mereu cand aceste are nevoie de linista, cand este suparat de la servici, cand este " intors", si-si va gasi momentele in care sa discute cu el, fara a-l pisa.
Sunt destule femei care dupa ani buni de trai cu al lor sot nu reusesc sa " il citeasca", iar asta mi se pare ceva ireparabil.
Crinuta si Rayan

crinuta spune:
quote:
Originally posted by Elise
Da' chiar, cred ca "defectul cel mai mare" e in functie de opiniile domnilor sotzi!
Eu credeam, de ex., ca defectul major ar fi sa devin o pocitanie.
L-am intrebat...intr-o doara... el ce crede.
Si el crede ca "defecta major" e o femeie care inseala!
Poftim!
Fara nici o legatura.....
L-am intrebat...da...dar daca...sa zicem.... as avea un accident, ceva si as arata precum muma padurii, m-ar mai iubi?
Raspunsul: "am vedea noi cum o scoatem la capat!"
Asa ca...pentru el... orice ni s-ar intimpla, cit timp sintem impreuna, si unul pentru altul... se rezolva!
Nu ma asteptam la reactia asta.
Eventual, mai banuiam ca ar putea sa imi sara in cap ca "the worst scenario" e sa vorbesc prea mult, sa nu fac mincare (oricum nu fac) ...alte kestii asijderea.
Elise
Bravo lui pentru felul in care gandeste!
Crinuta si

Elise spune:
quote:
Originally posted by lana
Dar o femeie care nu poate face copii?
Lana,
am fost tocmai in situatia asta, si am luat-o si eu ca "fiind defecta".
Si uite ca ironia sorii a demonstrat altceva.
Asa cu un barbat care ar pune eticheta asta ar fi de-a dreptul surprins sa vada cum se intorce roata: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63821
Elise

conchita spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Sunt de acord ca cicaleala reprezinta un mare defect al femeii ( si nu numai, ca am vazut destui barbati cicalitori), insa, cred ca depinde si de tipul de cicaleala.
Una este sa fii atenta cu sotul, sa te asiguri ca mananca, ca ii e bine, ca isi ia medicamentele, si alta e sa ii reprosezi in permanenta ca nu face aia, ca nu face ailalta, ca nu te iubeste, ca nu iti spune de 1000 de ori pe zi ca te iubeste, etc.
Totusi, nu mi se pare cel mai mare defect.
E de preferat o femeie complet indiferenta la problemele sotului? O femeie care isi iubeste sotul va intui mereu cand aceste are nevoie de linista, cand este suparat de la servici, cand este " intors", si-si va gasi momentele in care sa discute cu el, fara a-l pisa.
Sunt destule femei care dupa ani buni de trai cu al lor sot nu reusesc sa " il citeasca", iar asta mi se pare ceva ireparabil.
Crinuta siRayan
ai spus-o cum nu se poate mai bine. asa cred si eu, ca egoismul si indiferenta sunt defecte capitale, nu grija fata de sotz - chiar daca e cateodata mai stangace ashea si aduce a cicaleala. dar e la fel de adevarat ca nu orice cicaleala exprima grija extrema fata de sot. tu ai explicat perfect diferenta.

chatonel spune:
Cel mai mare defect al nevestelor... e ca nu au defecte
http://www.pulafashion.com/index2.html

aissa spune:
quote:
Originally posted by lana
Dar o femeie care nu poate face copii?

Cristina si