Sugestii Bufet cald -pls !
Dati-mi si mie niste idei pt. un bufet cald! Sambata am vreo 18 persoane invitate la motul baiatului si m-am saturat de maioneze, sarmale, fripturi, etc. Eu m-am gandit asa: chiftelute, ficatei de pui la cuptor, pui shanhai, ciuperci umplute, clestisori de crab, merluciu pane, sote legume asortate, cartofi natur.
As mai face inca ceva, tot asa rapid, nu prea complicat, ca nu am cand sa fac atatea...dar nu mai stiu ce...
Multumesc anticipat,
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Raspunsuri
helbi spune:
Eu pt ziua fetitei mele vineri o sa fac pizza pt copii si plachie (peste la cuptor) pt adulti.
Mai poti face: pateuri cu carnaciori (iei foeitaj, il tai patrate nu f- mari - ca un cornulet - si in mijloc pui o bucatica de carnacior. Rulezi si dai la cuptor. Sunt f. bune.
Apoi, mai poti face rulouri cu braza de capra si cartofi natur alaturi. Iei o felie subtire de baicon in care pui o bucatica de branza de capra (nuami de capra) si rulezi, apoi dai la cuptor. Sunt excelente!
Ai mai putea face si schnitele de pui....
Imi spui si mie te rog cum faci puiul shanhai?
Sa-tzi traiasca flacaul si sa va bucurati de el!
leeloo2004 spune:
Ficateii poti sa ii faci la cuptor cu bacon (infasori cite un ficatel intr-o felie de bacon si o prinzi cu o scobitoare) - sunt foarte buni si de efect. Mai poti sa adaugi placinta de carne (iei foi de placinta din comert si faci o umplutura de carne tocata cu ciuperci, ceapa si verdeturi + ou) sau placinta cu brinza sarata (telemea).
Petrecere frumoasa la petrecere si sa-ti traiasca baiatul!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
bubu05 spune:
Helbi, tai pieptul de pui fasii subtiri, apoi il dau prin ou cu faina, ca la snitele si apoi prin pesmet si il prajesc in tigaie de teflon, cu putin ulei.
Multumesc de sugestii.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Happyalex spune:
Iar pizza aia o poti face in forma de melcisori... rulezi blatul de pizza cu tot ce trebuie pus pe pizza, il lasi pentru vreo 15 minute la congelator infasurat in folie, apoi tai felii din rulou , si le coci in tava!
:)Alex
Myhaella spune:
Mai poti incerca o rulada din piept de pui / curcan sau muschi de porc umpluta cu legume, carnat afumat dupa gust, clatite umplute cu piept de pui, ciuperci, verdeata si servite cu un mot de smantana, bulete de cascaval sau cascaval pane. La Multi Ani baiatului si spor la treaba!
Mihaela