Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Pharmacris, merci de informatii! Pana la eco vreau sa o vada cineva acasa.
Ioana ai dreptate cu doctorii. De aia nici nu e bine sa te iei doar dupa unul, dar si daca intrebi 10, fiecare are o parere. Nu-nteleg, dar medicina vad ca nu e o stiinta excta, se merge pe presupuneri.
Irina si eu zic sa-i dai supliment sau daca nu vrei inca cereale seara. Eu nu as rezista cu programul tau. Asa e de la nastere? Ca la a mea a durat maxim 1 luna sa-si dea seama ca trebuie sa doarma toata noptea. E drept, ca din pacate, eu nu am alaptat-o si nu a avut nici colici si nici nu s-a trezit nopatea decat la inceput.

Tocmai am trecut la Milumil 2 si i-a placut tare mult. Cu cerealele amanam in continuare pentru ca suntem grasane.

Pupici

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Irina pe mine ma apuca si mai rau depresia ...cand vroiam si eu sa ma laud ca Alex a dormit 2 nopti de la 12 noaptea pana al 7 asta noapte si-a facut de cap. S-a culcat la 23 si s-a trezit la 1.45 ..a baut 20 ml ceai si s-a culcat apoi s-a trezit la 5 a papat, apoi s-a trezit al 7.20 a baut ceai iar...numai vreo 30 ml...apoi s-a culcat si la 9 iar s-a trezit .
Incearca sa ii dai seara lapte praf..poate ca intr-adevar nu se satura..cu cerealele am incercat si eu de vreo 2 ori si s-a trezit si mai des si am renuntat mai ales ca e si grasun.

Astazi nu a dormit decat 20 min. de la 12.30 la 12.50 si 15 min de la 14.45 la 15.00 atat..ce sa mai vorbesc de ore...cand doarme cate o ora jumatate ziua e sarbatoare pentru mine .

Tocmai citeam intr-un nr mai vechi al revistei mami ca e posibil ca acele colici sa ii tina pana la 4-6 luni !..nu mi-a venit sa cred.

Alexandru zilele trecute nua papat decat 3 mese a cate 180 ml in 24 ore ...nu stiu ce a mai avut iar ieri 5..sa vedem astazi cate or fi.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Mama imi spunea ca pe masura ce creste va dormi mai putin dar dupa ce a stat vreo 2 zile mai mult pe la mine si a vazut ca nu doarme mai deloc ziua s-a convins ca nu glumeam cand ii spunema ca nu doarme deloc.....
Si Alexandru s-a invatat si maraie imediat ce ma intorc cu spatele si vreau sa ies din camera..nu mereu dar in ultimele zile face la fel...acum iar maraie...гоооо.am fugit.
Referitor la asemanarea cu parintii...sotul meu adormea pe unde apuca si chiar si acum doarme de tai lemne pe el iar eu la fel..cu cine seamana atunci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Irina, nu esti singura!!! Asa e si Alexandra, ea nici ziua nu doarme ca lumea, nici eu nu am dormit mai mult de maxim 5 ore pe zi. Eu o alaptez exclusiv (cu mici exceptii, cam o data pe saptamana cand mai ies in oras si mi-e lene de muls asa ca papa Nan).
Problema e ca ea seara nu mai vrea completare, ca am incercat si asta..., iar ziua e si mai rau, ca ma urla de ma innebuneste...de plictiseala. Vrea sa ii schimb distractia mereu, ba la carusel, ba in carucior, prin casa, bouncer sau marsupiu, asa alerg mereu...se plictiseste si vrea alt entertainment.
Cu alaptatul asta eu sunt deja in dubiu, dar continui...Fata mea e slabutza, la limita inferioara a castigat in greutate, in luna a treia a luat 500 de g doar, are acum 5,400 (maine face 3 luni). Doctorul imi zice sa o las deocamdata asa, ca e ok, in limite, dar e luuuuunga si subtire, zici ca e top-model Ta-su ii tot zice ca o face manechin, dar maica-sa nu e tocmai incantata.
Colac peste pupaza ne-a zis pediatrul ca e si usor anemica (nu dupa analize, dupa aparente, chipurile), asa ca de maine incepem cu picaturi cu fier.

Nicole, de unde ai luat leaganul Ioanei, ca imi place tare ca nu e asa mare cum am vazut altele si pare confortabil si pentru un bebe mai mic (eu pe net am vazut ca swingerele astea merg de la 6 luni)...As incerca orice numai sa stiu ca nu mai urla asa tare peste zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

irina, poate te incurajeaza sa auzi programul meu de azi noapte copilul a mancat la 11:30, 2, 3, 5, 7, 8, 9 si rade 100 ml in cateva zeci de secunde-sub un minut; mananca cam dublu fata de normal; azi insa vad ca incepe sa se regleze: a mancat la 12 si de atunci doarme
maine dimineata are ultima injectie si mergem la medic sa vedem cum e

cristina cge, dumnezeule ce cunostinte profunde de diversificare ai; mie mi-e groaza de acest pas; din fericire tanti bona pare f rabdatoare si competenta cu copilul meu; si de fapt la cat am chinuit-o pe Maria zilele astea nici nu mai vrea sa ma vada; in schimb la tanti in brate imediat se linisteste

cu cele 3 mil -eu ajung pe 10 la serv si o sa intreb de norme si o sa ma lamuresc; eu mai am postnatal pana pe 31 ian, asa ca inca nu ma dau de ceasul mortii

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Sa ma plang si eu ...ca si pe mine ma apuca durerile de cap.
Al meu kupil nu a dormit de dimineata pana seara decat in primele 3 saptamani atat..apoia inceput distractia iar orele de somn de zi s-au diminuat treptat.
Am tot cautat solutii...picaturi anticolici, ca oi fi eu agitata, ca avem musafiri ..nika ...la fel.
Eu mai in gluma mai in serios i-am zis de vreo 2 ori sotului ca il dau la vecini ca m-am saturat..mai ales in a 3 seara de craciun cand era 1 noaptea si nu vroia sa stea decat pe burta sau vertical.

Ieri am cedat psihic si i-am pus sucul de morcov in biberon fiindca se face ca purcelul si isi smulge bavetica iar hainele patate cu morcov nu ies decat cu clor. O sa ii dau sucul de mere cu lingurita.
I-am facut si poza la masa si dupa aceea m-a lovit peste mana cu castronelul cu suc de morcov si am varsat tot in patut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Fetelor sa stiti ca am incercat cu lapte praf... nexam rezultate.... De pe 27 dec ii dau cereale in biberonul de seara. 2 lingurite cu varf in 200 ml (dupa capul meu dozare). Primele nopti parca a fost ceva mai bine, apoi iar nebunie maxima. Faza tare e ca ziua e cuminte, poate doarme prea mult... Azi a dormit de la 10 la 12, cu mariala "vreau suzi" la jumatea somnului si de la 2 (acum e 4.06 si nu s-a trezit), cu cu aceiasi maraiala la jumatea somnului. In general ziua sta 1.30 sau 2 ore treaz si baga la fel somn dupa. Si eu m-a gandit ca nu se satura, dar daca el ziua sta 6 h nemancat dupa ce a papat 80 ml... oricum o sa continui cu cereale seara si de luni ma bag la diversificare, vad eu cum si in ce fel...

Sa vezi ce ajunge omul... Intr-un fel ma bucur ca nu sunt singura cu bb asa agitat, dar va inteleg si va compatimesc in deplina cunostinta de cauza. Oate vor veni si vremuri mai bune... Odata si odata...

Cand era mai mic dormea mai bine. Enervat e ca nu se scoala sa pape, ci sa ma simta pe mine. Ca toata noaptea papa de 2 orri, 1 data ceai, a doua oara lapte.

S-a trezit... fug...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Buna,fetelor!
Aiurea faza cu CIC-ul si cu debandada din tara asta..cica dosarul trebuia depus de angajator iar noi trebuie sa depunem la primarie cerere de acordare CIC si lunar declaratie pe propria raspundere ca nu avem alte venituri..cand vedem insa bani la fatza,ei stiu...

Mare rugaminte mare: vreau si eu un pediatru bun,daca se poate o "ea",care sa vina si acasa.Eu am unul dar mai tare ma enervez..vine acasa ,si in 2 minute iese inapoi pe usa..aproape ca nici nu se uita la baiat..mi-ar place sa vorbesc si eu mai multe,sa intreb una alta,dar n-am cu cine...asa ca va rog mult,cele care va laudati cu pediatrii draguti,vindeti-mi si mie un pont..Cristina ,a ta ar veni pana in Crangasi ? ca la telefon mi s-a parut tare draguta..Multam!
Eu inca il alaptez pe Mario exclusiv la san,fara nimic altceva..nici macar nu stiu cum sa incep diversificarea,cu cate lingurite..mi-a trantit-o:" 6-8 lingurite de suc de morcov cu mere"..dar eu stiam ca tre' s-o iei treptat..nici nu stiu ce sa mai zic..dar sunt tare suparata..
Va pup!
Moki si bebe Mario

poze

Mergi la inceput

Fugi Irina ..lasa ca raman eu pe pozitii ..al meu sta pe pat langa mine acum si bineinteles ca nu doarme dar macar nu mai maraie. Eu ma speram ca am timp sa fac o baie astazi dar nimic inca ..poate cand vine sotul de la serviciu.

Sa va mai zic ceva ..bb al meu nu a adormit niciodata pe unde a apucat...daca adoarme in barte cand ies cu el afara imediat ce il dau sotului a si deschis okii. Pe 1 ianuarie am fost la mama si s-au straduit ai mei parinti sa il adoarma pe perna toata dupa amiaza fiindca era tare marait si nimic...a dormit doar 20 min.
Acum 2 seri bucurie mare..am reusit sa il adorm la ora 22 pe perna leganat ca altfel nu stiam cum si dupa ce a stat 10 min m=am gandit sa il pun in patut ...in brate s-a trezit si a stat pana la ora 0.00 iar .
Cand am fost la dr. si i-am zis ca nu doarme a zis ca asa sunt unii bbi mai agitatis i daca doarme noaptea cat de cat e bine.
Eu cred ca Andrew, Alexandru si Vladut sunt frati de cruce ca prea se aseamana intre ei.

Mergi la inceput

Moki incepi cu cate o lingurita , apoi 2....
Am fugit si eu ca urla si ma duc sa vad daca reusesc sa il adorm.

Mergi la inceput