Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi,Maria-Alexia,Alexandra,Gabriel,Darius-Alexe,Brianna-Cristina,sa cresteti mari si frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

salut

mihaela...si la noi aceeasi problema cu suptul, doar ca atunci cand e in greva nu vrea nici biberon! Chiar ieri am patit asta si dupa lupte seculare si griji am inteles ca el de fapt voia sa faca altceva, ...sa doarma!! nu stiu daca ii era somn de dinainte sau a obosit cat ne-am luptat cu el, dar ideea e ca l-am culcat si a dormit de la 13.30 la 16.00 neintors!!! Asa ca...rabdare multa! bebe nu este tot timpul de acord cu noi!

Raluca, crema Trixera e foarte buna, o folosim si noi, desi nu ni s-a pus diagnostic de dermatita, dar Milan avea niste bubitze care se transformau in coji si nu mai treceau. Asa ca repede s-a umplut pe toata fata! Tot referitor la Trixera, nu contine Paraben, ceea ce e un lucru bun, deoarece este un "ingredient" prezent in toate produsele cosmetice (sampon, sapun, creme, inclusiv cele pentru copii) si se pare ca in doza mare este daunator...

O zi buna tuturor!

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marlena felicitari pt dintisori!

La noi nu e cazul, degeaba speram eu sa-i gasesc scuza asta, dar ieri pediatra mi-a zis ca nu se vad inca... Oricum aricolul de la Marinela te mai motiveaza sa rabzi eroic si sa accepti ca ai un pui mai agitat.

Mihaela curaj. Ce sef nasol .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetele, voi iesaiti azi afara cu bebeii?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Karmenutza, eu tocmai am venit de afara. Daca a plecat soacra mea la fete in Grecia acum sunt doamna cu bebelul si catelul. Asa ca trebuia sa scot catelul afara ca la cei 88 ani ai ei (adica 11 ani) e mai greu cu ea. Am imbracat copilul si apoi l-am pus intr-un sac d3e dormit matlasat. Peste carut am pus pelerina de ploaie si am impis sitejeste la carut p[rin zapada. Nu am stat mai mult de 30 minute dar acum am deschis geamul la balcon, am deschis geamul si l-am pus cu carut cu tot, asa cum era imbracat dar fara pelerina.

Multumesc fetelor pentru incurajari. Ceea ce ma dispera pe mine este faptul ca nu eram pregatita psihic sa trec la bibe. Atat de mult imi doresc sa-mi alaptez baietelul, incat ma apuca disperarea cad il vad cum trege din bibe si se linisteste.

Si ingrijorare e mare pt ca eu pana acum nu am prea simtit copilul in casa, atat de cuminte era. In general a ramas cuminte, nu plange aiurea nu e agitat, doar cu suptul avem ce avem.

Acum ma duc sa beau niste ceai de chimen, fenicul si anason, caci eu beau in continuare 2 l pe zi de ceai si un litru de lapte. E drept ca ultimele zile ma cam saturasem si scazusem portia si jadi avea dreptate ca erau titi mai moi. Asa ca acum ma pun iar pe baut, poate se intaresc si poate suge iar.

Mihaela si Alexandru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Am mai pus cateva poze mai noi la semnatura. O sa facem si acum la trei luni sa punem in albumul comun.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

Raluca,imi pare rau ca are Radu dermatita,eu cred ca nu e de la laptele tau,daca era asa ii dispareau,parca nu-i mai dai,nu?E tare pacatoasa dermatita asta,si fetei mele iau trecut bubitele dar ia ramas pielea ff aspra si uscata.Eu ma gandeam ca o fi facut si de la uleiul de masaj,cine stie?!
Despre ortoped,cu siguranta ma mai duc la unul dar asa n-am chef de spitale,ca acum toti copii sunt raciti si mi-e cam frica sa nu iau ceva..

Anya,venea kinetoterapeuta acasa sau te duceai tu la spital?In cat timp s-a rezolvat?Fetita mea are labuta in interior dar e si un pic rasucita...asa era si la baieti?

Sa va spun ce uimita sunt,azi dimineata am observat ceva pe chilotei,ce credeti ca era...un fir de ata!!!!!si eu am nascut prin cezariana..ma ingrozesc,cica sunt fire resorbabile...oare cate or mai fi si s-or elimina si prin burta?!!

Mi-e groaza se ies afara..dar tot asa n-am mai scos copilul de 3 zile si a fost cam ajitata..

maddy & Bianca (13.10.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Pt ca Alex doarme, am avut tim sa pun si eu niste poze la noi in album> poze de la botez si poze de la 2 luni.

Imi spune si mie cineva ce e cu albumul comun. Unde il gasesc? si mai vorbeati voi de un tabel cu dimensiunile copiilor. Pe acesta unde il gasesc?

Please, help...vreau si eu in tabele si tablouri.

Mihaela si Alexandru

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela_mihis/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mihaela la pagina 1, in lista cu bblusii, acolo unde scrie Noi este linkul catre pozele comune, te logezi cu septoct2005 pe yahoo si iti adaugi pozele in albumele respective.
Dimensiunile copiilor tot acolo sint!
Naspa problema cu seful, schimba-l ca nu mai tine... mi se pare cel putin aiurea sa te cheme din concediu de maternitate si sa te munceasca...
Eu lucrez de acasa dar asta consta numai in a opera contabilitatea firmei noastre si de a mai face lumina in ceva probleme pe care sotul nu le cunoaste. Si noi am pierdut ceva salariati, de cind am intrat eu in concediu au plecat cu duiumul dar asta e situatia... in orice firma de conta, iei copii de pe bancile scolii, ii inveti, ii muncesti si intr-o zi iti vor pleca. Asta e rostul firesc al lucrurilor. Problema e ca nu avem oameni sa inlocuim... si tot cautam...

Eu vroiam sa va intreb, copilul meu are interes vadit catre minutze, le baga in gura si daca s-ar putea sa o faca in timp ce are si suzeta si elefantelul ar fi multumit... fetele cu bb mai mari... trebuie sa facem ceva? Sa nu ii lasam sa bage miinile in gura? Se vor dezvata de naravul asta? Nu stiu cum sa procedez!

Raluca si bb al meu cica a avut d.a., si l-am uns pe picioruse cu advantan... nici nu m-am uitat sa vad daca are cortizon sau nu, dar la mine nu cred totusi ca a facut o forma grava ca uitam mereu sa il ung si a trecut de la sine. Oricum imi pare rau ca te chinui psihic si material.

Mai venim pe aici!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna fetelor!
Mihaela_e o sa vezi ca o sa fie mai bine cu lapticul! nasol sef mai ai......schimba-l!albumele comune sunt pe prima pagina, dai clic pe NOI.
maddy ciudata faza cu ata!!! suna si tu ginecologul si intreaba-l . ca doar la cati bani le-am dat merita si ei deranjati din cand in cand......
eu ma limitez la fereastra deschisa , nu ma incumet sa ma aventurez cu carutul prin zapada, eu am carut mai voluminos si mi-e cam greu sa ma deplasez pe scarile de la intrarea in blocsi cu marsupiul nu e cazul sa mai incerc ca Andrei nu vrea si pace sa stea acolo....

Mary si bebe Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput