Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am uitat sa mai intreb cum incepe sa se manifeste raceala la copii... eu sint un pic racita, imi curge nasul si am luat panadol 4 zile si vad ca acum parca mi se desfunda nasul. Mi se pare ca de ieri si bb a inceput sa stranute mai des si ma gindesc sa nu ii fi dat raceala. Cert e ca de stranutat eu nu am stranutat pina acum dar de azi am inceput sa stranut si eu... am aspirat prin casa ca ma gindeam ca o fi de la asta, ma gindesc sa spal si perdelele. Sau sa fie de la elefantul pe care tot il freaca pe la gura si implicit nas?
Grea problema!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Mihaela, inca o metoda care la noi a functionat atunci cand bebe nu vrea sa suga: eu il tin in brate si il legan, ca atunci cand vreau sa il adorm, doar ca il tin cu capul direct pe pielea mea...astfel incat, atunci cand se linisteste, simte mirosul meu si incepe sa caute singur sa suga...si atunci eu pac!!
am renuntat sa insist atunci cand este agitat si crede ca vreau sa il otravesc!!!incerc sa il linistesc si dupa aia o iau de la capat!

succes

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Jadi, si Alexandrul meu la fel face. Isi baga mainile in gura , pumnul cu totul sau cate 4 degetele. Si pentru ca nu este suficient isi baga si manecuta de la bluzita si degetul meu, cand il prinde si jucariile. Testeaza tot ce-i iese in cale cu limbuta si totul se duce la gura. Dar cel mai mare interes il are pentru pumni si pentru manecuta. Si suge la ele de ma urc eu pe pereti pt ca eu consider ca ii e foame bebelusului. Si il iau si il pun la titi, si el se incordeaza ca un arc si incepe sa planga. Si cand face asa, il las in cosulet si el e fericit iar cu amandoi pumnisorii in gurita.

Mihaela si Alexandru

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela_mihis/myphotos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Eu am fost afara cu fata. L-am trimis pe fii-miu la cumparaturi si cand s-a intors, m-a prostit. A zis ca afara nu mai ninge, nu mai bate vantul. Am imbracat cupilu', am plecat si ce credeti? Si ningea (incepuse iar) si a inceput si vantul. Ne-am plimbat asa, vreo 20-30 minute si am venit acasa. Cu acoperisul de la carut tras peste carut. Si acuma doarme fii-mea in fata geamului deschis larg, imbracata si invelita ca pentru afara. Ma bucur ca am scos-o, ca nu am mai iesit de 3 zile si nu prea mai are pofta de mancare. Poate si de la asta? Ca ea era invatata in fiecare zi afara. Sa vedem acum cum o manca. E mai greu de impins carutul prin zapada dar merge, nu e chiar asa o mare problema.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Si fii-mea isi mananca manutele. Chiar si dupa ce mananca si e satula. Oricum, sunt mai bune manutele decat suzeta. Nu o vrea si pace. Se stramba de parca ar vomita. Dar manutele.....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cica toti isi baga mainile in gura odata ce le descopera! Mai pe urma isi baga si picioarele si toate obiectele. Nu trebuie luate masuri acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Buna fetelor si "La multi ani!"
Jadi,Mihnea face la fel cu manutzele.El inatai isi linge pumnii,ii gusta si apoi isi suge degetul mare de la mana dreapta de obicei,dar l-am zarit si cu aratatorul de la stanga.Ma gandesc ca unu o fi felul principal,iar celalalt desertul.In CC scrie ca pana la un an suptul degetului e considerat normal,dar ca se prefera suzeta in locul degetului.Eu o prefer ,dar el nu si pace buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Fetelor si al meu flacau isi suge mainile de cate ori apuca. Vreau sa zic ca ma linge pe gat cand il iau in brate vertical su pe mana cand il iau culcat. Tre sa-l tin departe de mine. Suzi doar can doarme, altfel o scuipa de nu se vede. Am citit ca cel mai dezv simt al lor la varsta asta e ustul si asa cunosc ei lumea asta - gustand-o la propriu... Asa ca incerc sa ii mai scot mainile din gura, sa i le tin ocupate, dar nu reusesc mereu. Isi suge pumnul si cand sta pe burta... Atat timp cat nu suge un deget anume, sau sa- suga insistent un deget inainte de culcare nu ma agit f. rau. E normal sa-si suga mainile si alte cele....

Drept sa va zic eu am supt degetul pana am terminat clasa a 2 a si am fost in tabara prima oara in viata mea si imi era jena de colegi. Nu au reusit sa ma dezvete ai mei cu nimic... Dantura e in regula (nu am dinti de cal) si nici degetele nu sunt diferite....

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Of, ce bine e cu voi. M-am mai linistit. Cred ca am terorizat saracul copilas cu manutele lui. Cum il vedeam cu pumnii in gura, cum ii dadeam sucarii, faceam gimnastica, ba chiar am gasit un nou joc> bagatul mainilor in pantaloni si lupta pentru eliberare. Si ce ne mai distram....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Jadi si al meu bb inca isi baga degetele in gura is refuza suzeta...mai nou de cateva zile sta doar cu un deget in gurita...eu sper sa-si revina dupa ce termina cu dintisorii.

Aseara Alexandru a papat pe la 21.30 si a dormit iarasi doar 30min apoi s-a trezit si s-a culcat tocmai la 0.30 dupa ce a baut 250 ml ceai si apoi s-a trezit tocmai la 7.40 dimineata. Am observat ca daca bea doar lapte inainte de culcare se trezeste de ma innnbuneste..daca bea ceai doarme lnistit toata noaptea.
La 7.40 a papat iarasi 180 ml lapte si s-a culcat ..a dormit pana la 10 cand a baut iarasi ceai si iarasi a atipit vreo 30-40 min. Deci somnul de noapte a fost de la 0.30 pana la 10.40..am reusit si eu sa ma odihnesc mai bine.
Dimineata a parut mai lnistit pana cand i s-a facut foame si a inceput sa urle de-a binelea fiindca intarziam cu mancarea...acum 20 min a papat si doarme ...nu cred ca mai mult de 30min.

Din ce ati scris voi am realizat ca bb al meu doarme mai multe ore noaptea(cumulat) si ami putine ziua..de obicei doarme noaptea 10-11 ore ..de la Craciun incoace insa se diminuasera..sper ca din cauza dintilor..sa vedem cum va fi zilele urmatoare.
Acum ma straduiesc sa il fac sa se culce la ore mai normale ( ca inainte ) adica 22-23 si nu 12 sau 1 noaptea.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput