Miresele anului 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 6
SunSmile spune:
Neata gagici,
Ce fac somnoroasele? Dar cele mai harnicute?
Io-s la cafea cu iubi..si alergam dupa nebunu asta!
Andreea bravos! Lasa ca-i trece ei supararea!
Haideti la inca o zi de barfeala! Io profit acushi, ca de luni incep munca si adios. La noi se munceste intr-un ritm infernal si adios forum!
Dya tu distreaza-te la munte si lasa ca nu ne intalnim noi fara tine!
dyadya spune:
Aha, deci nu sunt singura care bantuie pe aici la ora asta. Neata SunSmile. Da' matinal mai e ala micu!
Acum ne bem si noi cafeaua si mai aruncam in bagaje ultimele lucruri.
Special pentru Giova: si eu am un feeling ca pana ma intorc o sa fiti mai multi, asa ca iti doresc tot binele din lume, multa sanatate tie si lui Marco si mai ales: nastere usoara!!
Va pupa fata!
SunSmile spune:
Pai neata Dya! Spor la cafea si la bagaje! Ar fi bine sa va grabiti un pic, ca acush incepe nebunia pe sosele! Oricum drum bun, sa tina vremea cu voi si distractie placuta! Cat despre asta micu...dap, se trezeste dimineata! Vad ca toate avem filinguri vis-a-vis de Gio. Si eu va doresc sanatate, putere si ..nastere usoara! Sa aveti un copil frumos si sanatos tun! Iupiii....apare si primul bebel-miresel!
quote:
Originally posted by dyadya
Aha, deci nu sunt singura care bantuie pe aici la ora asta. Neata SunSmile. Da' matinal mai e ala micu!
Acum ne bem si noi cafeaua si mai aruncam in bagaje ultimele lucruri.
Special pentru Giova: si eu am un feeling ca pana ma intorc o sa fiti mai multi, asa ca iti doresc tot binele din lume, multa sanatate tie si lui Marco si mai ales: nastere usoara!!
Va pupa fata!
a.cicel spune:
[font=Book Antiquaneatza si de la mine
Dya drum bun si distarvita bine.
Bun venit noilor miresici. SunSmile tu chir vrei sa te numim mama homida? Ca se pare ca incet-incet ne adunam 100 de mirese.][/font=Book Antiqua]
POZE
SunSmile spune:
Pai Andreea io am zis de multa vreme ca pana la vara sunteti 100! Si ma bucur de fiecare data cand mai apare cate o miresica! Noi astea babe maritate acum retraim fiecare moment cu ajutorul vostru! Ai papat pui aseara? Cum te mai simti?
quote:
Originally posted by a.cicel
[font=Book Antiquaneatza si de la mine
Dya drum bun si distarvita bine.
Bun venit noilor miresici. SunSmile tu chir vrei sa te numim mama homida? Ca se pare ca incet-incet ne adunam 100 de mirese.][/font=Book Antiqua]
POZE
dyadya spune:
va multumesc fetelor, acusica plecam. SunSmile, si noi vrem sa evitam aglomeratia de pe sosele asa ca o taiem imediat. A.cicel, multumesc si ai grija de tine si de bebel.Incerc sa va mai scriu de pe acolo!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Pai Andreea io am zis de multa vreme ca pana la vara sunteti 100! Si ma bucur de fiecare data cand mai apare cate o miresica! Noi astea babe maritate acum retraim fiecare moment cu ajutorul vostru! Ai papat pui aseara? Cum te mai simti?
Normal ca am mancat. Dar am fiert doar pulpele si le-am facut pane. dar am mancat pui. Iti dai seama ca pana au fiert l-am innebunit pe iubi. A spus ca nu ma mai lasa sa intru pe site-ul asta. Dar el e la munca la el, eu la mine...asa ca nu ma poate controla. Si pana au fiert pulpele am ras 2 portocale, 2 mandarine si o banana. Mananc la fructe...iubi cred ca va da faliment in urmatoarele 7-8 luni.
POZE
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by alishaa
buna ziua tuturor!!
Sunt si eu o miresica de 2006 (mai precis pe 8 iulie) si totodata noua pe acest forum. Spre rusinea mea nu am apucat sa citesc tot ce ati scris (sunteti tare harnicute, nu gluma ), dar promit ca o sa duc lectura pana la capat.
In primul rand va doresc un an nou cat mai frumos, cat mai imbelsugat, sa vi se indeplineasca toate dorintele (chiar si cele ce par irealizabile) si sa aveti parte de o nunta ca in povesti (pt cele ce urmeaza sa se casatoreasca) sau de o casnicie minunata si de bebelusi voinici, destepti si frumosi pt cele ce au avut nunta!!!
Eu am rezervat doar restaurantul si biserica. In rest nu am prea avut timp sa ma ocup!!! Numai ca a venit timpul sa ma ocup si de acest eveniment si ca toata lumea as vrea sa iasa MINUNAT!!! Doar ca nu prea stiu cu ce sa incep!!!
Am vazut ca e aici cineva (ralucah) care se ocupa cu organizare de nunti!!! As putea primi niste sfaturi oare ?
Restaurantul pe care l-am ales este cu specific rustic (de fapt este o combinatie intre rustic si elegant) asa ca ezit referitor la aranjamente!!! Nu vreau baloane decat pe ring (pt ca nu imi plac!!!). As vrea un aranjament floral deosebit pt mese (cu lumanari colorate, in fine ceva dragut) si un aranjament mai mare pt masa mirilor. Dar nu imi dau seama ce flori ar merge exact cu un astfel de restaurant. Plus ca eu cred ca husele pt scaune s-ar prete si apoi au niste scaune deosebite si nu as vrea sa le ascund !! Sau poate sa imbrac foarte putin din ele in voal si sa pun o panglica cu o floare discreta!!! Ralucah, as putea oare apela la agentia ta doar pt aranjamente florale si cateva idei ? As putea vedea un catalog cu modele si preturi ? Macar sa imi fac o idee ? Sincera sa fiu nu stiu care va fii bugetul alocat pt astfel de aranjamente, de aceea as vrea sa aflu o suma estimativa ca reper. Noi ne facem singuri nunta (nu am lasat parintii sa se bage, pt ca altfel s-ar fii bagat si cu sfaturi )
Si rochia ??????????????????? Cand trebuie sa incep sa caut ?????????/ Stiu ca pun intrebari stupide, dar zau nu stiu exact de ce sa ma apuc mai intai!!! Sau poate e prea devreme sa ma apuc!!! Vad ca voi aveti experienta si sunteti asa dragute, poate imi dati si mie niste sfaturi!!
Numai bine tuturor!!!
Bun venit ! cat despre sfaturi, aici esti intre prietene... si ne-om descurca noi cumva...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
ralnied1 spune:
'Neata si de la mine!
Dau eu cafeaua pe ziua de azi!Se inscrie cineva?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!