Miresele anului 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

'Neata si de la mine!
Dau eu cafeaua pe ziua de azi!Se inscrie cineva?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mersi frumos, dar eu sunt nevoita sa te refuz inca mai am nectar de piersici. Cu toate ca nu prea are efect de trezire, e bun pt bb. Numai asa ceva ii place, ca e mai acrisor. dac abeau cafea acum nu mai dorm 2 zile.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by michellee

buna seara!
vreau sa ma inscriu si eu pe lista miresicilor din 2006 (10 iunie)- restaurant Apa Nova;
pupici!

Bine ai venit!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

A sunat aseara socru sa ne intrebe de sanatate....si daca stim cat da socru' mic (tata) la nunta? ca sa dea si el la fel sa nu se faca de rusine. Si stiti ce i-a raspuns iubi? 100 de milioane. A incremenit sacaru socru si nu a mai putut vorbi nimic.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Fetelor, cred ca soacra-mea si-o fura... ieri, cum s-a trezit, pe tata-socru... toata ziua ! o fi ea palida, da-i merge guraaaa... a mancat, a dormit, face pe bolnava... pai dc e bolnava, cum poate comenta ? si cand am ajuns noi acasa, a fost repriza a doua... de ce am chemat salvarea ? ca ei nu-i era sa moara, daor ca a simtit ca-i creste tensiunea si hap ! 3-4 extraverale... si algocalmin... si calciu lactic... cate, ea stie... si sigur ca habar n-are si nu crede ca "dormea" atat de adanc ca n-au pututt-o trezi 3 oameni... da, ea zice ca dormea... a vazut ca nu are cu cine se intelege, noi ne-am vazut de treaba si s-a dus la culcare... sau sa continue ... v-am spus ca ma rog de sanatatea ei... pana la nunta, apoi... nu ma mai intereseaza...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Raza la un psihiatru nu ati incercat? Cred ca are nevoie de asa ceva. Nu vreau sa jignesc, dar are ceva probleme. Cum poate sa spuna ca ea doar dormea, cad 3 oameni nu au putut sa o trezeasca? Si apoi chestia cu luatul medicamentelor...cred ca e cea mai josnica metode de incercare se sinucidere (daca asta vrea) sau cea mai buna metoda de a-i speria pe cei din jur (ca asta a reusit).

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel

A sunat aseara socru sa ne intrebe de sanatate....si daca stim cat da socru' mic (tata) la nunta? ca sa dea si el la fel sa nu se faca de rusine. Si stiti ce i-a raspuns iubi? 100 de milioane. A incremenit sacaru socru si nu a mai putut vorbi nimic.

Sa-ti traiasca baiatu' !...

Raza de soare

Mergi la inceput

Dyadya...te duci la distractie..hm...si noi la munca la scarbici pai nu e corect!
Gio...da si tu un semn de viata , ca dupa fetele astea deja ai si nascut!

...sa stiti ca of the record si eu am zis de foarte mult timp ca noi o sa fim 100...iar eu sunt cea care o asteapta cu mare interes pe a 100-a!

Wedding Day

Mergi la inceput

ralnied, saru'mana... da' io vleau suc..

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel

POZE

Vezi asa se face...se discuta deschis...se solicita sume egale ...si se declara ca cealalta parte respectiv socrii mici dau X suma...apoi se instiinteaza socrii mici despre suma care o dau socrii mari...si in final tot noi iesim bine!

Wedding Day

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare

Sa-ti traiasca baiatu' !...

Raza de soare

[/quote]

Asa am zis si eu. Tocmai i-am povesti mamei de discutia de aseara si s-a distrat si ea. Dar a spus ca daca ar fi intrebat-o socru pe ea la fel i-ar fi raspuns. Asa ca sa-si pregateasca socru banii pt nunta.

POZE

Mergi la inceput