Miresele anului 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Mai fetelor, voi de ce veniti asa tarziu la munca? pana ajungeti voi la 8 jumate-9 eu ma plictisesc de moarte aici.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Mai fetelor, voi de ce veniti asa tarziu la munca? pana ajungeti voi la 8 jumate-9 eu ma plictisesc de moarte aici.

POZE

Eu am program flexibil dar de obicei vin pe la 8 la servici! Tu de la cat lucrezi??.....acum 3-4 luni aveam si eu un program fix care incepea la 7.30!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana

quote:

POZE

Eu am program flexibil dar de obicei vin pe la 8 la servici! Tu de la cat lucrezi??.....acum 3-4 luni aveam si eu un program fix care incepea la 7.30!

Wedding Day

de la 7 jumate la...3 jumate (teoretic). Dar nu prea stau pana la 3 jumate. In general la 3 plec. Doar cand e zi de salar stau sa dau banii. Norocul meu e ca am net si acasa si pot sa va urmaresc, ca dupa-masa e agitatie mare pe aici, adica dupa 3 jumate.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ooana iubita...nu te supara ca bla bla...100 mirese! Suntem amandoua nerabdatoare,ok? Si "mame homide" Si sa dea DD sa fiti 100 de printese sanatoase, multumite, fericite si iubite!
Pai Andreea io-s aici...da' mai vb si cu lumea. Socializez acum cat stau acasa, ca apoi....
Razuca mama...da soacra asta a ta e dusa rau!(Doamne iarta-ma!)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile
Pai Andreea io-s aici...da' mai vb si cu lumea. Socializez acum cat stau acasa, ca apoi....

pai noroc de tine dimineata, ca am cu cine sa imi beau suculetul. Ca fetele astea ale noastre dorm la ora la care noi ne savuram cafeaua/sucul

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

quote:

quote:
Originally posted by michellee

buna seara!
vreau sa ma inscriu si eu pe lista miresicilor din 2006 (10 iunie)- restaurant Apa Nova;
pupici!

Bine ai venit!

Wedding Day

Bine ai venit!

Pe 10 iunie este ziua mea....

EU

Mergi la inceput

quote:

POZE

Buna!

Am venit si eu...tot la 9....

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:

Raza la un psihiatru nu ati incercat? Cred ca are nevoie de asa ceva. Nu vreau sa jignesc, dar are ceva probleme. Cum poate sa spuna ca ea doar dormea, cad 3 oameni nu au putut sa o trezeasca? Si apoi chestia cu luatul medicamentelor...cred ca e cea mai josnica metode de incercare se sinucidere (daca asta vrea) sau cea mai buna metoda de a-i speria pe cei din jur (ca asta a reusit).

Nu jignesti... D-ne fereste !... pe langa ca dc mai avea vreo sansa sa am cateodata o parere bunicica despre ea, acum, dupa ce a facut, nu mai are decat dispret si indiferenta din partea mea. O fi zis ca vrea sa moara, dar crede-ma k nici prin cap nu-i trece ( cum, vrei sa ma faca pe mine fericita ? )... a vrut doar sa isi faca fata sa nu plece / sa vina inapoi, ceea ce nu se va intampla. De speriat, doar pe socru-meu, saracu'... eu o cunosc si stiu ce-i poate pielea, puiu' stie si el, dar nu prea ii place sa recunoasca... insa acum a facut-o si e primul care zice sa o internam... acum sa vedem ce iese...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare

Fetelor, cred ca soacra-mea si-o fura... ieri, cum s-a trezit, pe tata-socru... toata ziua ! o fi ea palida, da-i merge guraaaa... a mancat, a dormit, face pe bolnava... pai dc e bolnava, cum poate comenta ? si cand am ajuns noi acasa, a fost repriza a doua... de ce am chemat salvarea ? ca ei nu-i era sa moara, daor ca a simtit ca-i creste tensiunea si hap ! 3-4 extraverale... si algocalmin... si calciu lactic... cate, ea stie... si sigur ca habar n-are si nu crede ca "dormea" atat de adanc ca n-au pututt-o trezi 3 oameni... da, ea zice ca dormea... a vazut ca nu are cu cine se intelege, noi ne-am vazut de treaba si s-a dus la culcare... sau sa continue ... v-am spus ca ma rog de sanatatea ei... pana la nunta, apoi... nu ma mai intereseaza...

Raza de soare

Naspa draguta...Mi-e si mie frica,bunica mea e de cateva zile la treapie intensiva...

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:

Gio...da si tu un semn de viata , ca dupa fetele astea deja ai si nascut!

Mai stii ?

Raza de soare

Mergi la inceput