Miresele anului 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

Aha....merci mult de ajutor...
m-am linistit. Daca voi n-ati auzit de asa ceva inseamna ca foarte putin probabil sa fie probleme. am sa intreb totusi si preotul si daca e altfel am sa anunt si pe voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Bey fetili, parca ati innebunit ( scuzati expresia ) !... abia incepu 2006, k deja ati atacat aproape toate subiectele... prin care am mai scris, de altfel... bey, in luna dinaintea nuntii ce mai facem ?

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Giova, ma bucur mult de tot sa aud vesti bune!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Oooofffffff... am intrat si eu pe site-ul ala cu ziua nuntii... acvaria.... si ce credeti... 100%NU... da eu oricum nu am restaurant inca asa ca data se mai poate schimba....
Saptamana asta trebuie neaparat sa gasesc si eu un restaurant... asta daca mai vreau nunta anu' asta....

Ralucah....

Nunta noastra

Mergi la inceput

Raza, care ultima luna??? Ca la multe dintre noi, ultima luna e diferita decat ultima de la alt grup si tot asa (daca ai inteles ce am vrut sa zic!)
Si stii ce am putea sa facem??? Sa ne destindem spunand bancuri sau injurand soacrele (nu toate, dar cele mai multe, nu?)...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

mai intai ca ti-am raspuns si la subiectul cu Photoshopul (si daca vrei sa inveti, succes, ia-te de treaba si vb. acolo, ca doar de-aia l-am creat )
SI cum nu am activat PM-ul ?? ca intr-un timp primeam mesaje , deci era activ ! cum fac sa verific daca mai e (cu toate ca eu nu i-am facut nimic)?

quote:
Originally posted by andreea_trend

quote:
Originally posted by dianette

quote:

Dianette... ai aparut .... de cand te caut...

Nunta noastra

Da poate iti activezi si PM....

Nunta noastra

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

quote:

Oooofffffff... am intrat si eu pe site-ul ala cu ziua nuntii... acvaria.... si ce credeti... 100%NU... da eu oricum nu am restaurant inca asa ca data se mai poate schimba....
Saptamana asta trebuie neaparat sa gasesc si eu un restaurant... asta daca mai vreau nunta anu' asta....

Ralucah....

Nunta noastra

Hai nu dispera,ca o sa fie bine..gasesti tu o varianta

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

quote:

Ralucah....

Nunta noastra

Gandeste-te ca ce a fost mai greu ai gasit...Pe SOTUL TAU

EU

Mergi la inceput

Fetelor, da' voi ati observat ca azi trenurelu nu ne-a dat binete pana la ora asta? Sau am pierdut eu??? Ralu!!!!!!!!! Ce faci??? Sper ca bine!!!!!!!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

e prin zona ... Si parca nu-i era mai rau ca de obicei cand am vorbit eu cu ea

quote:
Originally posted by ralnied1

Fetelor, da' voi ati observat ca azi trenurelu nu ne-a dat binete pana la ora asta? Sau am pierdut eu??? Ralu!!!!!!!!! Ce faci??? Sper ca bine!!!!!!!

E si maine o zi!

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput