Miresele anului 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 18
SimRam spune:
Salutare!
Este cam greu sa tina lumea pasu cu voi...
nu am vrut sa deschid un nou topic, iar unul referitor la problema mea nu am gasit...
Stie cineva daca este ok dpdv al bisericii ca nasa sa fie insarcinata?...pe vremea aceea va fi destul de "mare" cam 7-8 luni?
multumesc
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
Raza de Soare, pe unde stai?ca stau si eu prin zona(Berceni-brancoveanu)?Si cu serviciul?Si eu tot in Pipera langa cladirea KraFT SI CAPITAL.
Langa Mc'Donalds Brancoveanu... am mai zis: langa al doilea sef al Stelei, Teia Sponte... langa padure... Pipera-Tunari... o cladire mare, sticla verde... langa o vila din piatra... Why ?
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by dianettequote:
Originally posted by andreea_trend
Dianette... ai aparut .... de cand te caut...
Nunta noastra
am revenit de ieri, dar m-am incapatanat intai sa citesc tot ce am scris inainte sa ma bag in seama. Acum am terminat !
si ia zi: de ce ma cautasi?
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Pai vreau si eu sa invat Adobe Photoshop... si am vazut ca le ai...
Am si arhiva de la lectii on line sau ceva de genu asta... e un Topic creat de tine
Nunta noastra
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SimRam
Salutare!
nu am vrut sa deschid un nou topic, iar unul referitor la problema mea nu am gasit...
Stie cineva daca este ok dpdv al bisericii ca nasa sa fie insarcinata?...pe vremea aceea va fi destul de "mare" cam 7-8 luni?
multumesc
do not take as gold everything that shines like gold
Nu cerd sa fie nici o problema, adica nu am auzit ca ar fi vreo restrictie in a cununa daca esti insarcinata. Si nasa mea cand ma va cununa o sa fie insarcinata in 5 luni jumate. Si mai cunosc si alte cazuri. Nu este nici o problema dpdv bisericesc.
POZE
suede spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
SUEDE, si noi am facut la Apa Nova!!:))))Pupici!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
Ce zici draguta?
EU
krelia spune:
quote:
Salutare!
mai sunt cazuri de nasici insarcinate....da' zau dk stiu ce sa-ti raspund....tot intrebat preotu' ar fi cea mai optima solutie..ma gandesc, nu?
a.cicel va avea o nasica insarcnata tot cam in 7-8 luni si nu apomenit nimic cum ca nu s-ar putea....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
ralnied1 spune:
quote:
Salutare!
multumesc
do not take as gold everything that shines like gold
SimRam, du-te la Meniu--Toate forumurile--Femina intim. Parca acolo (undeva pe pag 2-3) este un subiect asemanator cu cel care te doare pe tine!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by dianettequote:
Originally posted by andreea_trend
Dianette... ai aparut .... de cand te caut...
Nunta noastra
Da poate iti activezi si PM....
Nunta noastra
ooana spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by kateryna
Krelia, trece-ma si pe mine la pariuri cu 5 ian *noaptea*
adica 6 dimineatza..nuuuuu?
oana e cu lista asta...io-s numa la miresici [:-))]..ea tine apriurile
alisha..zici mama, data?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Da ...eu sunt cu pariurile...deocamdata premiu nu am dar ma gandesc eu la ceva pentru "castigatoare"!
Kateryna te-am trecut in data de 5 ian...daca doresti sa preconizezi ora ....si sa te transformi in "Mama Omida" asteptam cu mare curiozitate!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by krelia
a.cicel va avea o nasica insarcnata tot cam in 7-8 luni si nu apomenit nimic cum ca nu s-ar putea....[/purple][/font=Comic Sans MS]
Daca citeste cumva nasa si vede ca i-ai marit sarcina ai incurcat-o. Crede-ma.
POZE