Bebelusi de iulie-august 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 3
anis spune:
Denisam...vad ca mai ai putin.NASTERE USOARA FFF USOARA SA AI si copil fff sanatos!!!
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
corbioana spune:
Denisa esti pe ultima suta de metri sa ai o nastere usoara!!! ce face bebe da voios din picioruse?? Tare mai e frumoasa senzatia aia cat de greu e dar si cand te bumbaceste CUm nasti ca vad ca esti pe final?
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
ellarot spune:
Acusor, corbioana
azi nu i-am mai dat nimic din meniul obisnuit, probabil ca de la banana s-a constipat . O sun pe doctorita azi sa vad ce-mi spune si ea, va tin la curent.
Am vazut ca au fost in general tare cuminti bb nostri de sarbatori si pozele sunt superbe cu toti
Micuta noastra a fost de Craciun numai in bratele bunicilor si eram tare suparata ca mi-au obosit-o rau de tot, iar noaptea s-a trezit din ora in ora , da' dupa plecxarea socrilor am revenit la program normal si dormim iar toata noaptea
Pe 31 dec a dormit iubita mica de la 16 la 18.30, s-a trezit a facut baita si la 21 a adormit iar si s-a trezit la 1,30 in 2006 , cand noi ne pregateam sa dormim asa ca am avut o ora de bucurii si joaca in 3 , pardon 5 ca erau si finii nostri la noi, dupa care am dormit cu totii pana la 8 dimineata cand nasa ne-a dat trezirea cu urarile de inceput de an, am adormit iar cu micuta pana la 9, dupa care tati si-a luat iubita mica in sufragerie si a lasat-o pe mami sa doarma pana la 11.30
Tot timpul cat a durat artificiile a dormit neintoarsa, tresarea usor doar...si vreau sa va spun ca eu ma speriam la fiecare bubuitura, da' don'soara s-a trezit de la ...zgomotul facut de un sertar, ca deh imi trebuia mie la 1 noaptea o bluza
merg sa dorm si eu putin ca e o vreme tare urata la sibiu si nu pot iesi cu fata azi
poze
Giana spune:
Fetelor,spuneti-mi si mie cum fac kk copilasii vostri de cand ati inceput diversificarea??? Dani a inceput sa faca cam ciudat.Ii dau mar cu para(piure) si face kk ...tot mar cu para (piure) Chiar nu inteleg...este exact aceeasi consistenta,aceasi culoare...nu stiu gustul dac-o fi acelasi...Nu-mi dau seama daca este normal sau trebuie sa-mi fac griji...Oare nu-l digera?Marul si para sunt coapte bine inainte de a fi servite.
Bebeii vostrii la fel fac kk cand mananca mar sau para?
Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI
Simonaci79 spune:
Ellarot- eu cand mai patesc asa ii bag cate o aschie de supozitor mica de tot (un sfert, taiat pe lung) Daca il scoate imediat inseamna ca e caca pe acolo. Il bag la loc cum il scoate si il apas cu piciorusele lui pe burtica. Si asa pana iese. De manacat sau baut nu stiu ce sa-ti spun sa-i dai ca si eu aceeasi probl si nu merge nici cu musetel si lemn dulce, nici cu para (papam 2 pe zi si degeaba, si i-am scos si morcovul din supa. Cica ar mai fi bun sucul proaspat de rosii dar la ce rosii sunt acum in comert..... Si am auzit ca ar mai exista si gel cu glicerina, pe care-l bagi in fundulet direct topit, ca sa-i usureze scaulnul daca sup nu-l tine. Pupici si sa va reveniti repede!
Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
emaaimee spune:
Adriana-multumim.Mami e fericita acum ca sunt la dublu,dar nu a fost prea fericita ca nu am papat mai nimic-asa zice OanaCa draga mea a luat doar 320gr luna asta cu mancatul/nemancatul ei.
Denisam-mai ai putin,nastere usoara si o fetita sanatoasa ca sunt sigura ca e perfecta.Eu si acum ii zic Oanei bebele perfect
Dupa cum v-am mai spus am inceput diversificarea tot odata cu dintii,pe 30 dec.De atunci fata a papat progresiv pudra de orez de la Milupa amestecata cu laptic de la mine.A ajuns sa pape 60gr azi,cam un borcanel de iaurt mic de bb.E bine?
Azi am introdus si a 2 a masa de cereale pudra tot Milupa(tot cu laptic de la mine).I-au placut si astea.Vreau sa ajung tot asa la 60gr si sambata introduc legumele galbene pasate(cartofi,cartofi dulci,ardei gras,morcovi,pastarnac,avocado)una cate una la cateva zile diferenta.Apoi celelalte legume permise pt bb,apoi fructe si va mai spun.Vreau sa aiba 3 mese pe/zi si apoi amestec cereale cu fructe si mai departe mai vad eu.Oricum voi scoate din cereale cand ne vom diversifica de tot.Va avea doar 1 masa/zi de cereale.
Sotul mi-a cumaprat iaurt de fructe cica:a luat din greseala branzica cu fructe pt bb.Asa ca pap eu si cutiutele le folosesc la masurat cat papa fata cu toate ca am boluri pt bb,dar nu sunt gradate.Si voi pune folie in cutiutele de branzica si torn legume fierte si pasate si le bag la conge.Cand sunt semiconge las doar pachetelul.Si mai fac in continuare pe masura ce se termina.cam asta e strategia noastra de papa pana acum.Sper sa ii placa in continuare legumele si ce va mai urma.
de fetita cu fundita
Iaca poze POVESTEA MINUNII
Simonaci79 spune:
Brinamica- am patit si eu odata asa si cand sa sun la salvare s-a linistit, dar eu incepusem atunci sucul de morcov crud si se pare ca de la asta a fost. Mititica ce-o mai fi durut-o!-ici sa-i treaca si sa nu mai pateasca asa!
Giana- felicitari pt primii pasi! Dani pune toata talpa jos? Si mario merge asa tinut de sub brate, si pune pasii consecutiv, nu greseste, dar rar de tot toata talpa, mai mult pe varfuri mancal-ar mama de balerin!
ellarot spune:
Giana la inceput si la noi era la fel, da' dupa cateva zile a inceput sa miroasa a kk. Eu ii dau fructele crude, am incercat cu mar fiert in coaja si nu l-a vrut.
Daca nu e deranjata la burtica dupa ce mananca fructele cred ca e normal pt inceput.
acusor, corbioana tocmai am sunat pediatra si mi-a spus sa-i dau Lactoza de la Humana. Astept totusi pana maine sa vad cum reactioneaza micuta la suc de portocale si ceai.
poze
Simonaci79 spune:
Acusor- sa stii ca eu baby drink ii dau si degeaba! Nu e nici o schimbare! Nu stiu cum va rectiona bb al tau, dar mai bine incerci cealalt var!
Despre mersul pe picioruse- Giana si eu la fel il tin de sub manute, dar toata greutatea e pe mainile mele, el doar atinge pe jos cu varfurile picioarelor.
Anis- despre premergator- si eu am fost la un ortoped si mi-a zis ca nu mi-l rec deloc! Asa ca eu nu-l voi pune!
Giana spune:
Simonaci,Dani calca cu toata talpita ca de-aia mi-e drag tare de el...parca-ar fi un om mare mancal-ar mama..
ellarot,inseamna ca nu ar trebui sa-mi fac griji.Dar chestia este ca pana ieri facea kk inchis la culoare si mai "legat putin"
Spuneti-mi si mie ce sa fac cu kupkilul asta ca nu vrea sa m,ai stea de nici o culoare culcat.Nici macar semiridicat in scaunul de masa la ultima treapta nu vrea sa stea.Se chinuie sa se ridice,sta in coate,se inroseste la fata de efort si nu se lasa.Urla...
Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI