Bebelusi de iulie-august 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Legat de statul in picioare, ne-a recomandat dr ca pana pe la 7-8 luni sa nu-l tinem in picioare, pt ca muschii gambelor nu sunt dezvoltati, pt a sustine greutatea corpului. Si asa ei vin cu piciorusele strambe, daca il fortezi sa stea si in picioare, deja se fac paranteze. Acum fiecare face cum crede, eu spun doar ce a zis dr

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Buna reintalnire mamici si pitici in 2006 !

Va multumim pentru urari si cu intarziere si scuzele de rigoare, am avut musafiri de la Craciun incepand si abia ieri seara au plecat, si nu am avut timp sa mai ntru pe net , asa ca daca nu-i cu suparare uram si noi acum
pt toti bb nascuti pe 1, 2 si 3 LA MULTI ANI !!!

Multumesc Corbioana pt raspuns. MAnanca mere, banana, porocale/mandarina, pere si legume: cartof, morcov , pastarnac/telina.Intretimp a reusit s afaca kk ff tare vreo 5 bucatele, i-am dat suc de portocale (10ml) si ceai vreo 20 ml

revin ....s-a trezit iubita mea mica si ma striga

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

La multi ani fetele!!!!!!Sper ca anul asta sa fie mai bun decat cel trecut, multa sanatate si noroc atat voua cat si familiilor voastre.

Aidan a fost cuminte si a dormit in noaptea de revelion chiar daca toata lumea pocnea afara tot felul de artificii.S-a trezit abia mai tarziu cand totul a fost gata.

Felicitari Emaaimee pt dintisori!!!

Si noi inca ne chinuim cu gingiile umflate dar nici la noi nu se vede nimic.Ii face bine sa ii dau iaurt rece.
In rest putem si noi sa stam in picioare dar nu pasim.Nu vreau sa il fortez mai ales ca inca are nevoie de ajutor sa stea in fund.
In legatura cu premergatoarele eu zic ca e foarte important si bebele, cat e de dezvoltat.Daca e un bebe mare, dezvotat eu zic ca e destul de puternic sa se sustina in premergator.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Ela, tocmai a venit sotul de la farmacie si mi-a cumparat Lass baby special pentru constipatie. Incep diseara sa-i dau si te tin la curent. Pe DC am gasit ca ar fi bun.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

...E normal ce ziceti voi,stiu si eu.Dar mai mult de 3 minute nu l-am lasat vreo-data.Si cand il tin ii tin o mana sub brate si una la fundic,il sustin.El nu se lasa pe picioruse,numai atinge putin patul.Nu cred ca pateste cine stie ce de la 3 minute pe zi de joaca din-asta din moment ce nu-i las toata greutatea pe gambe.Cred ca intelegeti ce explic eu...

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Buna ziua!

Raportam si noi un ris in hohote aseara desi pina acum mai risese doar sporadic si numai hihi, hihi, insa aseara ridea de mama focului si i se parea tare amuzant ca eu, racita fiind eram cu un prosop de tifon legat la gura si el se uita la mine si ce mai ridea
fetele care ati fost racite.... nu vreau ca Matei sa ia raceala...voi ce ati facut in sensul asta? Eu nu fac febra insaam dureri musculare si ma doare si capul....Va rog sa-mi spuneti voi ce ati facut! Multumesc!

Citesc din urma si revin!

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

MAMICI CU BEBBELASI DRAGI,

LA MULTI ANI PT 2006! UN AN NOU CU MULTA SANATATE, FERICIRE, NOROC SI TOT CE VA DORITZI VOI SA SE REALIZEZE!

OanaC-multumesc frumos pt ganduri si pt sfaturi, apreciez mult, si referitor la hainutze, eu nu le-am dat etichetele jos la cele peste 3 luni si nici nu le-am spalat, special ca m-am gandit ca dc e Emma mai maricica inseaman ca nu ii voi fi bune si sa merg sa le schimb la magazine, asa ca am pregatite (spalate si calcate doar cele de la 0-3 luni si 3 luni, f. putine).
Om vedea cum ne-o fi norocul si dc vrea sa vin aincepind cu 8 Ianuarie, ca sapt asta mai merg la servici si pe * ian am ave ao nunat dar nu ma intereseaza prea mult, oricum pe 17 Ian o scoatem de la "htelul de 5 stele'dc nu vrea ea pina atunci, dar eu sper sa vrea( mi-am montat bien psihicul pt nastere si sunt gata si nu am temeri deloc, Emma sa fie ok si sanatoasa!)
Eva ta este o dulce si o scumpete ca totzi bebelasii vostri de aici si le doresc sa fie sanatosi ca restul se rezolva si le facem noi fatza, ca niste mamici adevarate
Avetzi grija de voi, numai bine si va pupam!

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Delia, am vazut pozele cu cei 2 nazdravani! Ce mindra esti cu asa un flacau si asa o mindrete de fata! Super ochelarii lui Adi ...si peruca asemenea....la cit e de frumos, baiatului tau nu i-ar fi stat rau ca fata!

Oana, draga mea! as vrea ca si eu sa ma pot lauda ca Matei a facut ce fac bb-ii vostri si uneori mai uit ca el e nascut la coada listei si inca nu are virsta necesara pentru asa ceva....Dar sa stii ca am observat 2 urme albe pe gingia de jos...cred ca mai am de asteptat pina ii vad iesiti...si ma bucur pentru fiecare reusita a copiilor vostri si incerc sa nu uit prin ce ati trecut voi. Am vazut pozele cu Eva...e o splendoare de fata!

Irina, saru'mina! Cind citeam ce ai scris tu mi-am adus aminte ca a scris ca pleaca....of! Sint asa debusolata ca tare mai uit! Sper doar sa fie ceva trecator! Eu care eram asa tipicara si stiam si noaptea unde sa gasesc un anumit lucru, ma surprind acum ca nu imi aduc aminte ce am facut acum juma' de ora! Ma consoleaza doar gindul ca e ceva trecator!

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Ella incearca vreo 2 zile asa sa nu-i mai dai banana si morcov care constipa de obicei sa vezi daca are vreun efect. Si da poti incerca siropul de care ti-a zis Acusor de obicei sunt bune. Multa sanatate!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Adriana nu e vorba de cat de dezvoltati sunt bebeii ca sa fie pusi in premergator.Ci de faptul ca premergatorul ii face sa calce pe varfuri,si nu pe calcaie asa cum ar trebuii de aia trebuie mai intai sa mearga singuri si dupa aia pusi in premergatori.Am vazut la copilasi la unchiu-miu cu mersul deformat...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput