Bebelusi de iulie-august 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by delia grozav

Eu cred ca are legatura cu diversificarea desi manaca marul cu cereale pe la 17-18 si ieri nu a mancat foarte mult.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Delia, cate lingurite de cereal ii pui la marul ras? Care sunt proportiile? Vreau sa incep si eu pt. ca marul ras simplu, desi e Golden, nu-l papa. Tu i-ai dat mar cu biscuite? Sau ii dai doar cu cereal?

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Albinuttza La Multi Ani!!!!Scuze ca nu am intrat mai devreme sa iti spun, noi suntem iar in toiul aranjarii casei.Doamne nu mai terminam odata?

Ne-a pus naiba sa inchiriem asa casa mare, acum o sa ne petrecem tot anul cu mobilatul si aranjatul ei.

Noi suntem bine, incerc sa ii fac lui Aidan programare la dr la vaccinuri sa ne scapam odata.

Oana, cuscra, sa imi traiasca nora, ca frumoasa mai ii si ce mare!!!!Bravo ei, sa creasca mare si puternica si sa fie sanatoasa!!!!

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Giana, am urmarit cum ai inceput diversificarea (apropo, sunt de acord cu tine ca alaptatul ar fi o chestie nemaipomenita, ca alternativa). Nu stiu ce sa te sfatuiesc, am sa-ti spun ce-am patit eu cu Sara. La 1 decembrie m-am apucat sa-i dau suc de morcov, rezultatul s-a vazut dupa 7 zile cand l-a baut, apoi i-am dat suc de mar pe care mi l-a refuzat si dupa-aceea mi-a refuzat orice suc(para, inclusiv amestecurile). In schimb, mi-a acceptat pireurile din respectivele fructe, insa nu mi-au placut scaunele ei si am lasat-o balta(scaunele erau grunjoase, aveau bucatele destul de mari din respectivul pireu si am considerat ca nu e pregatit stomacelul sa le digere). Eu am considerat acea incercare benefica pentru noi, pentru ca Sara s-a invatat sa pape cu lingurita, cel putin la pireuri nu am avut probleme deloc, la noi sanul fiind singura chestie pe care o baga in gurita.
Ma duc ca s-a trezit.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

BBde iulie august, nu ai activata optiunea de PM. Se poate activa?

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Hristina si pe noi ne-au pus la umblatura dragii de guvernanti pentru a ridica niste bani care ni se cuvin de drept. La noi cererile se ridica dintr-o parte, apoi se depun in alta parte. Trebuie sa aibe anexate adeverinte pe care dosarul initial depus de firma le contine, dar de ce sa nu umblam de sa ne sara capacele? Doar ne plangem de silueta, nu-i asa?
Am gasit niste borcanase de la Hipp, dar destul de putine, am luat doar cele pe care scria clar ca nu au adaos de zahar sau, respectiv sare. Pot sa ti le scriu daca vrei, macar sa nu mai cauti si tu. Eu trebuie sa le folosesc ca intentionez sa ducem fata la munte in februarie si nu am cum gati acolo. Pana atunci vreau sa o obisnuiesc cu ele, oricum ii voi gati eu, dar ma gandesc la ele si ca la o rezerva in caz ca refuza mancarea din vreo zi.
Va pup, nu mai sta in bratele mele la calc, are nevoie de program.

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Mona,in mare cam la fel am patit si noi cu diversificarea asta,bat-o vina!El de fel este un papacios,dar marul aste crud...maine am sa mai incerc,daca tot nu merege...incerc cu altceva,poate am succes si reiau peste o saptamana...
In momentul de fata Dani accepta o masa de laptic cu cereale la ora 18.Cam 100 ml lapte si 3 linguri cereale fara gluten

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Mona, multumesc mult ce bine ma simt ca am fost prima pe lista ta

Adriana, iti multumesc si tie, si spor la aranjat, daca erai aici te ajutam cu mobila

Kasi, legat de banutzi, si pe mine m-au sunat azi ca trebe sa-mi iau dosarul si sa ma duk la Primarie sa-l depun si ca de acolo iau banii. Sper sa nu trebuiasca sa ma duk personal, si sa se poata duce sotzul, ca el e cu umblatul, acte. Oricum e nasol!!! Si mi se pare aiurea ca eu de la 1 febr ma duk la munca, deci practic pt o luna voi alerga de-mi ies ochii

Si zicea cineva de OU 148 legata de acei 3 mil, pe care ii primim daca ne intoarcem inainte de 2 ani. A fost publicata in M.O. pe 14.11.2005

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

DECLARATZIE
Subsemnata declar pe propria raspundere, ca incepand cu data de 09.01.2006 voi trece la regim strict de alimentatie, pt o transformare din groh-groh intr-o adevarata

Semnat
Groh

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by MONAI

Am gasit niste borcanase de la Hipp, dar destul de putine, am luat doar cele pe care scria clar ca nu au adaos de zahar sau, respectiv sare. Pot sa ti le scriu daca vrei, macar sa nu mai cauti si tu.

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mona, te rog, scrie-le, ca nu se stie! Macar sa nu mai caut ca disperata, cand va fi cazul!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Albinutza, eu am auzit ca daca esti in concediu, angajatorul duce dosarul la directia muncii, nu tre sa et duci tu ...
Macar bine ca tie ti-a spus ceva, eu nu stiu nimic concret. Ca daca nu sunt norme de aplicare, fiecare face dupa cum il trasneste.

Felicitari pt declaratie! Sa te tii de ea!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput