Bebelusi de iulie-august 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by Albinutzza

DECLARATZIE
Subsemnata declar pe propria raspundere, ca incepand cu data de 09.01.2006 voi trece la regim strict de alimentatie, pt o transformare din groh-groh intr-o adevarata

Semnat
Groh

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Bravo, ! Iti tin pumnii!

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Buna ziua fetelor!

Mi-e din ce in ce mai greu sa tin pasul cu voi, pentru ca l-am mutat pe Matei in camera singurel si camera lui e si cea in care avem calc. Inainte in timp ce el dormea eu puteam citi in liniste , acum nu mai pot pentru ca se trezeste f.tirziu, azi spre exemplu s-a trezit la 10 jumate', aseara culcat fiind la 11,30 pm.A mincat, apoi 10 min a gingurit si dupa aia a mai dormit o ora! I-am dat sa manince mar si a venit cumnata-mea sa stea cu el ca eu sa ma pot duce sa vad ce e cu indemnizatia de crestere a copilului, ca astia parca sint tacaniti cu totii...daca n-am dat 20 de telefoane de dim....ca sa aflu unde si cu ce dosare trebuie sa ma prezint! Asa ca pe fuga citesc ce ati scris si incerc si eu citeva raspunsuri.
Am observat de aseara ca daca ii las jucariile prin preajma se uita interesat la ele si incearca sa le prinda si eventual sa le duca la gurita! Este un progres pentru ca pina acum nu facea asa ceva!

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Laura, asa stiam si eu, dar nu mai inteleg nemek. Macar acu ca tot mai aveam o luna...dar asta e soc romaneasca

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Vorbeati de premergatoare...finuta noastra a stat in premergator de la 5 luni jumate' si a mers foarte bine si corect, dr pediatra la controlul de 4 luni ( 3 luni jumate' mai exact) mi-a zis sa-l pun intre perne ca trebuie sa se invete sa stea in fundulet ca la 5 luni jumate' merge in premergator.........cine sa-i mai inteleaga? Iar cit despre statul in picioruse sotul meu si fratele lui au mers f. bine in picioruse singuri de la 10 luni, asa ca eu cred ca soacra-mea i-a pus in picioare mult mai devreme decit 7-8 luni. Eu cred ca asta depinde de fiecare copil, de ritmul lui de dezvoltare, nu se pot face reguli stricte ci doar repere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Subsemnata Ella,
grasana dupa doi puiutzi si dupa muuuuuta indooopare de sarbatori, prin prezenta declar ca pana la data de 15 iun ac voi slabi min 15 kg!!!!!!!! in data de 29 iun voi fi nashica!!!!! Albinutzza cred ca vom coabora mult in acest domeniu ,,, eu am inceput cu snitzele de soia si lamaie....

sa va spun ca facem baie toate trei ....Paula rade in hohote si Iulia da cu spuma toata baia, iar eu .... mai fac o baie linistita....

Cu mult drag
Ella 2000 si printesele ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

CONTINUAREA:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65590" target="_blank"> Bebelusi de iulie-august 2005 (42)

Mergi la inceput

Giana, eu am observat ca daca marul il incalzesc pe aragaz il maninca mai bine, dupa il rad il pun intr-o canita emailata si il pun pe ochiul mic si il dau caldut, asa il maninca tare bine ca inainte il scuipa!
Tie iti convine sa vorbesti de alaptare....eu care nu l-am alaptat niciodata exclusiv...dar ce te faci daca dupa 2 ani vine si te trage de bluza pe strada si zice "tzitzi mami" de-ti vine sa intri in pamint...cum am mai auzit eu colege...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by Ella2000

sa va spun ca facem baie toate trei ....Paula rade in hohote si Iulia da cu spuma toata baia, iar eu .... mai fac o baie linistita....

poze

Ce varsta are Paula de ai luat-o in cada?

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput