Bebelusi de iulie-august 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 13
anis spune:
Dede vremmmm si noi asa.Desi Ingrid a adormit mai devreme pe la ora 9 , s-a mai trezit pe la 12 jumate, 4 si 7 si a dormit pana la 9dimineata..Am inceput sa fac diferenta intre trezirea de foame si trezirea de sf de ciclu de somn cand nu mai poate sa adoarma la loc.Cel putin aia de la 7 asa era.Am lasat-o in patut si a inceput sa se joace ,tanguie etc..am vrut sa vad ce se intampla daca o pun la san.A adormit intr-o secunda.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
starchi spune:
Anis - foarte buna ideea! Felicitari!
Delia- esti o fericita si o norocoasa! Te invidiez.Eu am cearcanele pana in gura.
Irina -felicitari pt vointa!
Si eu m-am motivat f tare zilele astea si incerc sa mananc mai putin, fara dulciuri, paine sau seara.Da mamaliga ingrasa?Pot sa mananc cu lapte sau branza?
Mi-e teama de un regim prea drastic, sa nu raman fara laptic pt pisic...
Am zis ca o sa-mi pun pe masa din buc o fotografie de cand eram tanara, slaba si ferice. Poate tine figura si ma motivez si mai tare!
Starchi&Matei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos
emaaimee spune:
Oana-ce creste fata,bravo!
Ur(l)atorul de serviciu:
Rebeca(diu),Mara(bebec07),Radu(sorel),Matei(bebestrumfita)
diu-suntem alaturi de tine
anis-aha tu erai dna bb asearaBuna ideea cu vorbe/cuvinte bb
Mersic fetele in leg cu raspunsurile legate de cachi
Vad ca tot sufera din cauza dintilor
Simona-subscriu cu ce a zis Dede si ai grija cu paracetamolul ca nu se da mai mult de 3 zile.Sanatate baiatului
Dede-sper sa ajungem si noi la performanta asta.Vad ca regresam iar,mi s-a trezit aseara la 01.40 in loc de 02.40-03.00 pt papa,zic eu ca din cauza ca iar are muci si e fonfaita ca vad ca a prins un pui de raceala iarA mai avut ea o tentativa de trezit la 4 ,dar a adormit repede,iar la aproappe 6 iar a vrut papa.Oricum e ceva pt mine decat din 1 in 2 ore.Mai lucram la asta.
Irina-mi-am pus titulatuta "Calea lactee a soarelui" si nu as vrea sa raman fara laptic cu diete mai stricte.Bravo tie.
Eu oricum luasem niste kg cu mine cu sarbatorile astea,dar s-au dus daca am revenit la mancatul meu sanatos,plus un kg din ale mele.Incet incet trebuie sa dau si eu jos ca venim la vara acasa si nu merge sa fiu gogoasha grasa
Hai ca va las ca doarme fata s1 si tre' sa ma imbrac ca imediat cand se trezeste mergem afara.Ma duc sa ma fac bella
de fetita cu fundita
Iaca poze POVESTEA MINUNII
Albinutzza spune:
Fetelor va multumesc , si stati linistite ca nu aveati de unde stii
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
ellarot spune:
Micuta mea nu mai vrea mar o fi oare doar faptul ca ieri nu i-am dat nimic in afara de tzitzi? si ea il manca cu atata placere...
Da cineva dovlecel (cel lunguet si verde ) la bb? Cum il gatiti?
iar s-a trezit iubita mea e tare maraita azi
poze
Dianami spune:
quote:
Originally posted by ellarot
Micuta mea nu mai vrea mar o fi oare doar faptul ca ieri nu i-am dat nimic in afara de tzitzi? si ea il manca cu atata placere...
Da cineva dovlecel (cel lunguet si verde ) la bb? Cum il gatiti?
iar s-a trezit iubita mea e tare maraita azi
Ella & Gabriela-Maria (02.08.2005)
varsta Gabrielei-Maria
poze
Eu fierb dovlecel din acesta in supa bebelui, alaturi de morcovi si cartofi. Se poate face piure din el (il mixezi cu celelalte legume).
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
hristina spune:
Azi am fost la primarie sa vad care e treaba cu banii. Cei de la scoala imi spusesera ca ei au trimis deja un dosar la Casa de Asig. Cert e ca cei de la Primarie au spus sa revin dupa 10 ianuarie ca pana atunci nu incep nici un dosar, pt. ca nu stiu nici ei prea bine ce au de facut!
Asa ca, traim in tara lui "Habar n-am" si va trebui sa ne obisnuim cu toti batutii in cap!
Iti vine sa
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
hristina spune:
quote:
Originally posted by delia grozav
Eu cred ca are legatura cu diversificarea desi manaca marul cu cereale pe la 17-18 si ieri nu a mancat foarte mult.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
Delia, cate lingurite de cereal ii pui la marul ras? Care sunt proportiile? Vreau sa incep si eu pt. ca marul ras simplu, desi e Golden, nu-l papa. Tu i-ai dat mar cu biscuite? Sau ii dai doar cu cereal?
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
Dianami spune:
Emaaimee, multumesc de raspuns. Si noi, de cand cu diversificarea, facem de 2 ori pe zi, in conditiile in care inainte facea la 2-3 zile.
Anis, si tie iti multumim de raspuns. E foarte buna ideea cu "Ce spun bebelusii". Sa vezi vocabular acolo!
Apropo, am mai bantuit pe forum si , intr-adevar, pagina noastra de inceput este una dintre cele mai frumoase si reusite!
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Nu-mi vine sa cred ce viteza de scris aveti, pur si simplu nu mai fac fata ritmului vostru.
Am de dat niste raspunsuri mai ample, o voi face pe parcurs.
In primul rand vreau sa o felicit si eu pe Albinuzza cu ocazia schimbarii prefixului. Bine-ai venit in club!
In al doilea rand trebuie sa urez Denisei nastere usoara si un bebe cuminte si mancacios.
Am vazut ca s-a discutat de premergatoare. E clar care e opinia generala, vroiam sa va mai spun ca in Canada s-a interzis producerea lor, asa rau se considera ca fac bebeilor. O alternativa excelenta, zic eu, sunt aceste centre de joaca in care copilul poate sta in picioare, in momentul cand e pregatit, pentru a-si intari musculatura. Sara a primit de la Mos unul, abia astept sa pot sa o pun in el.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi