Bebelusi de iulie-august 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 12
corbioana spune:
Giana ai ales un mar dulce? Pt ca daca e acru nu-l vrea sigur. Cu suculet ai incercat? Eu am inceout cu cel de morcov, apoi cu cel de mar si dupa asta i le-am combinat si i-a placut. Poti incerca daca vrei. Oricum daca timp de cateva zile iti refuza acelasi aliment e bine sa lasi o pauza si sa incerci cu altul ca asa nu il va lua. Succes!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Giana spune:
O saptamana de zile,pana ieri mai exact, a mancat mar copt,cate-odata combinat si cu para...si-i placea la nebunie.Manca un mar mare + o para la fe.De azi am zis sa-i dau usor-usor crud,ca are mai multe vitamine...dar n-a mers.
Mere ii dau numai Golden.Destul de dulci zic eu...
Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI
anis spune:
Simona e posibil sa faca atata timp febra de la dinti, asta din ce am citit la alte mamici cu bb un pic mai mari de pe forum.Ingrid a avut diaree 12 zile, iar temp in perioada asta a fost cam 37.6-37.8 (dar numai vreo 4 zile).Asigura-te ca nu e de la altceva ,de ex de la o ureche.(e o sugestie)
Emaaimeee...eu eram bb .Ma gandeam sa pun o noua rubrica numita CUVINTELE BEBELUSILOR.Ce ziceti???
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
starchi spune:
Neata fetelor!!
Albinutzza - La multi ani! Sa te bucuri toata viata de bbul tau si de alti 4-5 de acum incolo!Ca nu se stie niciodata...Scuza-ma ca si eu m-am prins mai greu.Uneori sarcina mai chinie neuronul...
Ellarot - si Matei o pupaceste pe Gabriela si primeste cu mare placere sa fie pupacit ca e un alintat de nu se poate.Ii place la nebunie sa fie rontait.
Ma bucur ca ne ramaneti fideli!
Anis - noi n-am ajuns inca la cuvinte, doar repetam la nesfarsit thhhh si iar thhh.Cred ca o sa-l invat mai repede engleza decat romana.
Starchi&Matei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos
delia grozav spune:
Simonaci eu ti-as recomanda sa ii faci lui bebe un sumar de urina.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
anis spune:
Strachi..ai dreptate .Am numit-o prost cuvintele bb..cand ei nu zic inca cuvinte.Sa zicem atunci rubrica CE ZIC BEBELUSII ?
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
valcampan spune:
Corbioana mie si bebelului ne place tare mult sa fim pupaciti. Multumesc pt incurajari. Cit despre somnul bebicilor asa doarme si al meu de la craciun. Se trezeste des, plinge dar nu l-am vazut sa-si duca mina in gurita cum face ziua. Sta cu ochii inchisi si plinge pina il iau in brate. Chiar nu stiu care o fi cauza. Dar atita timp cit nu are febra, papa bine nu-mi fac griji. Poate plinge tocmai ca sa-l iau in brate mai stii ???? II place tare mult la mine in brate si il pup mereu dragul meu de rasfatel.
Anis e excelenta ideea cu cuvintele bebicilor ! Ne inscriem si noi cu primul cuvint auuu apoi mama dar l-a scos fara sa vrea la nimereala. Ar fi buna si o listuta cu primii pasi facuti singurei fara sprijin si ne mai vin idei.
Poze la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
irinabungau spune:
Mai nene, dar greu va prinde omul din urma!!!!
la multi ani, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!!!! Scuze pentru intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu???
Kulta, intr-adevar, ii este tare greu departe de noi, si noua ne este greu fara el... dar... asta este!! Noroc ca Ioana seamana cu el, and ma uit la ea il vad pe Radu
Laura, sunt tare haiosi Rares si Bianca cheliosi!!! M-a datpe spate poza unde stau ei amandoi cu piciorusele in sus, he he!!!!
Emaimee, si Ioana face acum de 2-3 ori/zi kk, ea care facea la 2-3 zile!!!! Eu zic ca este de la merisor pe care-l mananca cu placere!!
Valcampan, parca vorbesti de mama!!! Si mama este o gospodina desavarsita , nu poate sta locului o clipa!!! Si ii place sa faca toata treaba dimineatza, ca apoi dupa amiaza sa se poata odihni. Cand ma vede pe computer ii sare tzandara!!! Dar ea intelege totusi ca-mi este folositor acest forum, de multe ori ma intreaba chiar de fetele de aici, eu i-am povestit despre fiecare!!
Giana, si eu am inceput ca si Ioana, cu suc de morcov, apoi suc de mar, combinate si apoi am bagat marul crud, golden, foarte dulce.
Si Ioana se trezeste de vreo 3 ori pe noapte desi ii dau cereale la culcare. Eu ma bucur insa ca se trezeste noaptea pentru ca este singura perioada din zi cand mai suge de la mine, in timpul zilei urla la sanul meu de zici ca o tai!! Din pricina asta mai am extrem de putin laptic, dar eu mai trag cat pot de el...
Apropo de Groh Groh, regimul Monti este super, nu este greu de loc!! Poti manca bine si pe saturate daca tii cont de regulile de mixare. A slabit 400 de grame in 2 zile, eu zic ca este bine!! De vineri ma apuc si de sport, voi merge la bazin si voi face si sauna atat cat rezist. Acu... sa vad daca ma mai incape costumul de baie!!!!
Pupam,
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
delia grozav spune:
Raportam Medeea a dormit din ultimele 4 nopti 3 de la 21 pana la 6-7 dimineata.
Eu cred ca are legatura cu diversificarea desi manaca marul cu cereale pe la 17-18 si ieri nu a mancat foarte mult.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
Giana spune:
Pai si eu am inceput cu suc ca si voi...daca va amintiti chiar ma plangeam ca nu-l vrea sub nici o forma.I-a placut sucul de morcov la inceput,primele 2 zile dar dupa aia...
Daca s-ar putea l-asi alapta pana la 18 ani...asa grea mi se pare diversificarea...
Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI