Bebelusi de iulie-august 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 11
Simonaci79 spune:
Laura- felicitari pt progrese! sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!
Albinutzza- La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita! (scuze pt urarile cu intarziere dar nu am stiut ca e ziua ta!)
Valcampan- imi pare rau ca ai probl cu mama ta, mama desi mai comenteaza cel putin cand o las cu Mario face pas cu pas ce-i spun eu, chiar daca e sau nu de acord. Cumnatele si soacrea insa....cerd ca daca l-as lasa pe fimiu' cu ele ar face numai dupa capul lor! Stiu cum e sa nu te inteleaga cineva! sa treaca supararea!
Ella- cum sa te uit? Tocmai pe tine? Dar nu mi-ai raspuns: mai e pau pau nora mea? Sau te-ai razgandit? Pupici la fetitele frumoase si sa-ti mearga netul bine!
Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simonaci79 spune:
Bebestrumphitza- sa-ti traisca puiul! La multi ani si sa fie sanatos!
Ema- si Mario face chiar si de 7 ori pe zi, dar de fiecare data niste cacareze sau un mot mai maricel in cel mai fericit caz! Daca face kk normal, fii fericita ca in general se constipa de la legume.
Raportez si eu ca azi ne-am tinut fara nici o probl bibe singuri, ba chiar cu o sg manuta! Sunt tare mandra de el! Dar din pacate are febra in continuare, azi chiar a ajuns la 38.3 si nu stiu de la ce ca are deja 6 zile de cand ii dau calpol. Azi parca a aparut un punct alb pe gingia de sus care pare f umflata. Sper din suflet sa fie de la dinti si sa iasa mai repede, sa nu fie altceva! si dr mea vine abia maine seara!
Dede- e posibil sa aiba atata timp febra de la dinti?
Va pup acum ca e tarziu, si de cand are febra nu-i mai fac baita si nici nu-l scot afara s tare greu mai adoarme seara. Ma duc si eu sa spal bibe, fac un dus si ma culc (acum le fac pe toate ca ziua sunt la stapan.....!) Pupici!
Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
valcampan spune:
Multumesc pt pupici Simonaci79. Eu incerc sa fiu mai rabdatoare pt ca am observat ca e ca o furtuna o apuca repede si ii trece repede. Vroiam sa te intreb de biscuiti pt bebei : unde i-ai vazut ? sau cine ii produce ? . Vreau sa-i dau lui David mar ras cu biscuiti si nu stiu daca sunt buni orice biscuiti. Altfel de ce s-ar mai face biscuiti pt bebei ?
Poze la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
valcampan spune:
Ce faceti mamici ? Dormiti, nu-i asa ? Ca eu am avut o noapte crunta. S-a trezit bebelul meu din 2 in 2 ore toata noaptea mereu mirait, se potolea doar daca il luam in brate, bea putin din lapte si apoi adormea. A tinut-o asa pina acum. Si ce frumos doarme acum. La un moment dat in jurul orei 3 a inceput sa respire f agitat cred ca visa urit dar eu n-am mai inchis de atunci ochii de frica. Mi-e teama caci are polipi. Acum iar are nasucul infundat desi am folosit mereu spray-ul cu apa de mare.OFF ce greu e sa fii mamica singura. toata respomsabilitatea cade numai pe umerii mei. Las' ca trece ! imi spun mereu.Na, ca ma incurajez singura acum !
Poze la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
ellarot spune:
'neata fetele dragi si saritoare la nevoie!
Raportam : ieri nu am mancat decat tzitzi si ceai ciu suc de portocala, am reusit sa facem kk, da' asta noapte m-a terminat din ora in ora trezirea pt tzitzi si azi dimineata a facut kk normal ca inainte de diversificare.
hristina noi nu am inceput inca cu galbenusul de ou , da' stiu ca se da 1/4, 1/2 la inceput si se poate ajunge pana la un galbenus de 2-3 ori pe saptamana cu legume, cu supa sau numai pasat ff bine cu putina sare la inceputul pranzului.Da' nu se da in aceeasi zi cu carne si nu se vor folosi oua de rata. Despre ficatel se fierbe bine si se curata de pielita. Pofta buna micutei printese!
Albinutzza eu nu i-am dat nici ceai nici apa de cand am inceput diversificarea doar tzitzi ca si completare lichida. Probabil ca o sa incep sa-i dau pireurile mai subtiri si o sa evit sa-i dau mai banana des, cel mult la 2-3 zile 1/2 ca din cauza ei s-a constipat
fetele nu va suparati, da' raspund in timp ce citesc, ca altfel nu mai apuc sa scriu la ce vitteza de scriere ati capatat in noul an
poze
ellarot spune:
starchi pai de-acum ii lasam impreuna, nu? sa vedem cum s-or intelege
Da, nici mie nu mi-a recomandat supozitorul, da' la urgenta il folosim, si-apoi era prima oara 1/2 si nu cred ca duce la dependenta cum se spune, folosit o dat' pe an.
Important e ca ne-am revenit!
-ic lui Matei de la Gabriela.
Emaimee nici noi nu vom folosi premergatorul, fetita nasei noatre a plecat mai tarziu singura,deh era mai comod sa stea in fundulet si sa impinga, decat sa se agate cu manutele de patut sa plece, desi inainte de a folosi premergatorul pasea tare frumos , iar legat de mersul de-a buselea stiu ca nu e o etapa obligatorie pt pitici. Nepotelul meu (are 14 ani acum (:D) ) a sarit etapa ridicandu-se direct in picioare "pasind ca un om mare" (asa imi spune el acum (:-)))) ).
poze
Albinutzza spune:
Emma, Luca face kk si de 4 ori pe zi... enormal sa faca asa, de cand cu solidele
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
Giana spune:
Buna ziua dragi mamici!
Pe cand voi vorbiti de supici,carnita,ou si alte bunatati...noi ne chinuim cu un amarat de mar crud. Nu-i place deloc...se stramba si icneste.Am pus si o lingurita de cereale,pana la urma si putin laptic de la mine...dar tot se stramba.Cu greu a papat aproape jumatate de mar. Nu stiu ce sa fac...cu ce sa continui...mi-a dat peste cap schema de diversificare.
Si Dani a facut kk ieri de 3 ori.O fi normal dupa ce am inceput diversificarea?
Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI
corbioana spune:
Neatza!!!
Offf ce somnoroasa sunt ca Andrei de cateva sapt asa (2-3 sa fie) se fataie toata noaptea, maraie, mai nou chiar mai si plamge, eu o tot pu pe seama dintilor din ce mai citesc de la voi...pt ca el dormea toata noaptea chiar daca variabil dar nu se trezea, si atunci cand se trezea doar se foia aacolo , maraia daca vedea ca nu ma duc si nu ma duc la el, dar acu uneori plange saracutul si la fel imi adoarme seara cu maraieli indelungi el care dormea bustean nene nu mai stiu ce sa cred... Acum a trebuit sa schimb putin programul si sa bag la prima ora un laptic, adica pe la 6 asa, deci ma trezesc si i-l fac. El il papa pe asta cand ne trezeam amandoi pe la 9, dar m-a certat si pediatra...
Si are niste ore tarzii de adormit pe la 12 ziceti si voi si tot se trezeste in timpul noptii, sio el baga somn si de la 10-11 pana pe la 8 dimineata continuu. OFFFf offf mai mai....
Valcampan un pt tine ca esti o mamica singura dar curajoasa si te admir f. mult. Inteleg ce greu tre sa-ti fie si cu o mama care-ti este ca un sot neintelegator vad eu... Dar nu ai ce te face banuiesc ca sa te muti separat, asta e viata la noi in tara din pacate, din cauza banilor nu putem avea independenta. Multa bafta!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Albinutzza spune:
Giana, nu te speria, mai lasa-l, mai incearca si altceva. Peste o sapt sau 2 poate ii va place. Nu-l forta, ca n-o sa mai manance. Sau incearca si copt. Luca nu-l manca crud, dar copt, e deliciu pt el
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici