Copilasi sept-oct.2004 (99)
Raspunsuri - Pagina 14

CRISMIR spune:
MADA condoleante!... de la noi!
Am vazut la poze fetelor,dar zau ca nu mai stiu sa enumar numele,scuze,inainte mai notam si eu
dar acum timpul asta
,am vazut fetite si baietei tare dragalasi,unul mai dulce ca celalalt
...
pt toti si pt mamici(IONELA,DANINA,FROSA,NATY)si pt toata lumea frecventa aici
pt raspunsuri IOANA SI ANDORA...mai asteptam sa invete sa pape singur cu lingurita
...oricum 6 ani e cam nasol
,mare sa-i dea mami
.
si multa sanatate la toata lumea!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Naty spune:
Crismir
Ioana spor la invatat si succes la test! Raluca si bebelina
IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

andora spune:
Salut!
Danyce gospodina mare Alma Gogo a inceput sa ia lucruri din dulap si sa ma imbrace pe mine, s-a saturat sa si le puna dupa gat toate
Frosa hahaha nu ma prindeam care poza ti-a placut, era un pui la sticla, si nu era prea mare, dar in poza arata deformat
Frosa wow ce simetrice sunt! N-am putut vedea cu linkul dat de tine dar le-am vizionat aici
Naty super fain daca ti le pune bine ! Mie mi-a spart o pudra de tot
Pufy saru'mana
Hihi a propos de papat, scriam la calc si nu stiam de ce tace, ea luse iaurtelul de pe masa si asa curat papa cu lingurita... se mai intampla...
Ei cu dosarul facem o saga, stau linistita ca nu e azi termen... tara lui Papura oricum...
Va pupic, imi pun niste cafea
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

andora spune:
Avem poze de duminica
site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

ana_a spune:
Salut!
Eu azi am fost la doctor sa ne vada totusi bubele...nu e varicela, dar acum astept sa vad daca face sau nu face Victor....
frosa, mai ce vanatai...cum a reusit?
cu dosarul ala..eu l-am depus in 3 ianuarie, cu declaratia pe propria raspundere, cu adeverinta aia de la firma si cu hartia aia de la primarie...amu..sper sa fie okpentru ca de atunci cine stie ce or mai fi aparut...o sa ma duc saptamana viitoare pe acolo sa vad daca e ok cu el...aici cica pana pe 10 trebe duse la dir muncii de carte astia de la primarieAna, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Naty spune:
Daca vreti sa vedeti, avem si noi pozici de la Craciun
aici
cu zapada aici
ai altele aici si de aici Raluca si bebelina
IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

pufymic spune:
Andora super pozele!Aia in care-l pupa Gogo pe tati pe nas e beton!
Raluca foarte frumoase si pozele voastre! Si lui Alesio i-a placut de "Ana" ta(adica Ioana)! Iar cele din brate de la voi la final de 2005 mi-au placut cel mai mult
!Dar si restul(si cele cu rochita, cele din zapada, toate!
)
Ana si ma bucur ca sunteti ok!
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

andora spune:
Ana tinem pumnii sa nu fie varicela, Doamne fereste!
Pufy multumim, m-am mirat si eu ce-o apucase pe Uca sa-l pupe pe nas ca de obicei pupa pe obraz.. azi ii pupa buricul de zor
Naty.. eee am vazut domnisorica ta si pe mamica ei - ambele gagici dragute foc, toate pozele sunt tare frumoase.... si pentru bunici toata admiratia, mai ales pt bunicu' fata de care am o adevarata slabiciune
Pup !
site (DN 10.10.2004)

elyanne spune:
Iar am disparut... acu' ma stresez cu altele... bantui pe forum si incerc sa aflu cum sta treaba cu indemnizatia pt. CIC. Maine ma duc la primarie si o sa vad... Inca o data... "ma bucur" pt. ca traiesc in Romania... tara tururor posibilitatilor.
Am vazut poze noi... cu Dodolina, cu Ilinca, cu "vinatai de copil cuminte" (chiar... frosa, cum a reusit?), cu Diana...
Copilul meu atomic mai nou a invatat sa se urce singura pe scaun ... stie cand plecam si isi aduce ghetele s-o incaltam si pe ea... urla daca nu o luam cu noi... urla daca iesim in lume si nu o tin in brate, chiar daca mergem in locuri stiute, unde sunt persoane cunoscute... Ne ies maselele si urla noaptea... Ulra daca nu este bagat in seama... A inceput sa baga formele in galateusa, dar numai pe cele cilindrice. Stie sa bage si cuburile, dar nu vrea... si urla daca nu-i defac galetusa sa ii scot formel cilindrice... le baga la loc si iar vine sa le scot... si tot asa pana se plictiseste. Cand se trezeste isi arunca peste bord perna si maimuta cu cae doarme, si cand este data jos din patut si le recupereaza si umbla cu lel taras, una intr-o mana, una in cealalta... si, evident, urla daca vreau sa i le iau... Ar mai fi muuulte de zis... dar m'as lungi prea mult...
Concluzia... esteo rsfatata si a bagat de seama ca daca urla e posibil sa obtina ce vrea... si speculeaza cat se poate de mult.
Scuze pentru eventualele greseli.. dar scriu pe intuneric...
Era sa uit... faceti vaccin pt. varicela? Pai nu e mai bine sa faca varicela? Io una n-am facut varicela (de fapt nici una din bolile copilariei) si pt. urmatoarea sarcina tb sa fac analize pt. determinare de anticorpi si daca nu am tb sa fac vaccin cu 2-3 luni inainte de a ramane gravida... complicata treaba... La prima sarcina n-a mai fost cazu' ca nu a fost nimic programat... si am stat cu frica'n san primele luni... Acum, pt. ca o am si pe Elena si poate sa-mi dea mai departe una din bolile astea... si mai grav...
Deci... nu-i mai bine sa faca bolile copilariei, sa faca anticorpi si gata? Daca le facem vaccin, nu tb. sa se vaccineze si mai tarziu? Ca poate fac varicela, de ex., pe la 30 de ani, odata cu ai lor copii... si nu mai fac o forma usoara, ca in copilarie... Intreb si io... ca habar n-am...
Hai ca m-am lungit si intru cand mai am putin timp...

aissa spune:
Hai ca mai bag nasul si aici putin sa nu ma dati pierduta .
Nu prea am avut timp si stare sa intru, m-am stresat cu dosarul pe care nu l-am depus de tot (unele fete stiu) plus ca nu stiu, dar parca nu-mi mai ajunge timpul. Intru, citesc si scriu unde apuc si ies.
Mada, condoleante!
In rest nu am citit decat ultimele 2 pagini si nu am vazut nici poze, nici eu nu am apucat sa imi mai fac un album, dar sigur o sa ma uit si eu la cateva pozici pe repede inainte.
Eu sunt suparici/ingrijorici ca aproape termin tratamentul primit si CM tot nu a aparut, asa ca probabil ca o sa aveti in randul vostru prima mamica la menopauza. Nu stiu ce e cu mine, dar oricum am o stare naspa de tot....
Cristina si Ale (30.09.2004)