La noi la Galati sa veniti (15)
Raspunsuri - Pagina 8
liliana29s spune:
Hana multa sanatate la puiut
Esti sigura ca somnicul e de la raceala? Colega mea Dinedana a patit la fel cu somnicul. Copilul cerea pur si simplu sa fie pus in patut la somn. Dupa citeva zile a observat ca i-au iesit 2 maselute si sa linistit si bebita.
Liliana
liliana29s spune:
Stie cineva daca mai pot depune cererea la starea civila? E coada si acolo sau e mai liber?
Liliana
Ele spune:
quote:
Originally posted by liliana29s
Stie cineva daca mai pot depune cererea la starea civila? E coada si acolo sau e mai liber?
Liliana
Sotul mi le-a depus ieri pe ale mele si era singur acolo. Deci era liber.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
LauraFlo spune:
Liliana eu acum m-am intors de la primarie ( din spatele Modernului, de fapt fosta banca BRD ). Nu era nimeni nici acolo. Succes.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
vladhana spune:
Tocmai l-am culcat dupa ce a mai varsat o data.Chiar dupa ultima inghititura l-a apucat iar tusea si a varsat.S-a si speriat mititelu'.Pana la urma,dupa ce s-a linistit putin,a reusit sa manance un iaurtel.
Laura,de ceai din foi de ceapa stiu si eu ca e bun,asa ca bea indoit cu ceai de tei.Dar nu vad nici un rezultat.Sa-ti enumar cate ii dau pentru tuse:i-am dat Bromhexim,saptamana trecuta,miere de albine,seara inainte de culcare si la pranz,in we i-a luat Cip de la plafar un sirop de tuse din muguri de pin...,acum dr. i-a dat Rhinathiol 2%,ceaiul pe care il bea,cand doarme il dau cu Baby Balsam,ca sa respire usor si sa-i incalzeasca pieptul si ii pun si sare calda pe piept.De asta ma apuca disperarea,ca fac tot ce stiu ca trebuie si nu-l lasa deloc,tuseste pana se inroseste si-l doare piptul de la tuse.
Cookie,dr. spune ca are laringita,facuta de la un virus luat din aer afara,ca in casa nu a fost nimeni bolnav.Sanatate multa si voua!
Liliana,cred ca e de la raceala,am citit in Mama si copilul despre laringita si cica asa s-ar manifesta.Dar s-ar putea sa-i iasa si dintisori,are gigia umflata,numai ca nu se potriveste cu comportamentul lui de pana acum cand ii ies dintii.Cine stie?
liliana29s spune:
Mai si mie i-mi tuseste baiatul sau mai bine zis mi-a tusit. A inceput simbata da asa de tare ca si mie mi-a vomat. I-am dat Stodal e tot pe baza de plante 3ml de 4 ori pe zi si acum nu mai tuseste decit dimineata cind se trezeste dar mult mai lejer. Colegele de la farmacie mi l-au recomandat au spus ca e foarte bun in orice fel de tuse fie ca e expectoranta sau nu si ca ele tot asta au dat la copilasi. A functionat si la mine.
Liliana
Jocelyn spune:
Laura, multumesc de informatie si pentru promptitudine.
Poate o sa-si mai dea si altii cu parerea daca ar fi sau nu rentabil. Fac studiu de piata
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are
LauraFlo spune:
O noua cafea, o noua zi de munca....
Am fost la croitoreasa ieri: Daria a smotocit mata eu m-am extaziat in fata talentului doamnei.... Super costum iese ! Maine mergem la un botez !
Eliza tu ce mai faci ? Ne-ai parasit ?
Ati observat? Multi membri ne parasesc....Aici si la alte subiecte. O fi vina noastra a celor ce ramanem ?
ELIZA MIRON spune:
:) nu v-am parasit!
Cand sunt acasa sunt mereu pe DC, dar nu-mi place sa scriu...
In fiecare zi bantui pe aici!
Laura ai mai fost cu Dariuta la dermato? Imi pare rau cand citesc de pui mici bolnaviori si am vazut ca ati tot avut probleme cu raceli multe dintre voi!
Va pupilesc si astept sa scrieti mai mult ( ca-mi place sa citesc...)
LauraFlo spune:
Ahaaa, stateai ascunsa ! Eliza, nu ne-am mai dus la dermato din pacate, dar din fericire problema nu a reaparut !
Hai sa ne intalnim si noi saptamana viitoare ! Sa incepem bine anul !