La noi la Galati sa veniti (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Heiiiiiiiii.
Nu spune nimeni nimic azi. Maaaaaai da ce tacute sinteti.
Stie cineva data limita pina la care trebuiesc depuse formulare cu anexa?

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Liliana am inteles ca 15 e data limita, daca nu ajungi pana in 15 nu mai iei banii pe ianuarie pana in 15 februarie, ii iei in martie ... sper ca m-am exprimat "citet", altfel ai voie sa depio adeverinta 90 de zile ...dar tot asa primesti banii mai tarziu.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Am inteles Alina, multumesc mult. Deci in fiecare luna pina pe 15 ca altfel i-i primesc mai tirziu. Oare pot sa trec numarul de cont al sotului sa-i ridice el pe card? Mai primim si alocatia de 230000 de la posta sau asta e tot?

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

alocatia? nu stiu cred ca mai exista inca separat, despre cont lui ion i-au zis ca nu fak virari decat in Bank post .....asa ca... asteptam postarita:)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

M-am intors si eu de la primarie, evident ca imi mai trebuie o hartie ...dar au program pana la patru azi.
Liliana, si mie mi-au spus la fel, in primele doua luni plata se va face prin mandat postal. Alocatia copilului o vei primi ca si pana acum.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Dragi galatence, va rog sa imi spuneti si mie daca stiti de existenta vreunui laborator sau firma de catering in Gl care sa ofere numai mancare vegetariana la domiciliu, atat pt firme cat si pt orice persoana fizica.

Si daca nu este asa ceva, voi ce credeti, ar avea succes un astfel de laborator?

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Jocelyn, din cate stiu eu , nu exista asemenea restaurant sau firma de catering in Galati. Cat despre succesul unei astfel de afaceri la noi in oras....iarasi nu stiu.
Noi avem o firma de catering cu care colaboram , meniul e mixt si sunt 10-15 colegi ce mananca zilnic de la ei .
Dupa aproape 10 ore de munca ma pregatesc sa plec acasa. Trebuie sa fac ceva de mancare, din fericire sotu a fost harnic si a facut el cumparaturile.
O seara buna sa aveti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Fetelor,intru putin aici ca sa ma plang ca Vladutul meu e inca bolnavior.Acum cateva zile credeam ca suntem pe drumul cel bun,dar cand am vazut ca nu-l lasa deloc tusea m-am dus iar la dr,asa ca luam iar antibiotic,ne-a dat si vitamine,ca e palid si are niste cearcane urate,si un sirop de tuse.Ieri a varsat de doua ori din cauza tusei,azi o data,nu mananca aproape nimic...Sunt cu nervii la pamant,nu mai stiu ce sa fac ca sa inghita ceva.Daca insist pentru o lingura in plus varsa tot ce-a mancat.Plus ca ar dormi non-stop.Acum de ex. doarme.Din cand in cand ne ducem la el sa vedem daca e bine.Ziua doarme dar noaptea are un somn f. agitat.
Imi vreau copilul inapoi!!!Asa cum era inainte:vesel,iubaret,mancacios,pofticios.
Spuneti-mi ce sa mai fac daca stiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!

Hana, imi pare rau de Vladutul tau...lasa ca se face el bine...
Sanatate multa la puiut!
Ce zice doctorul, ce are?

Sabina mea parca e un pic mai bine, mai tuseste putin, asa ca mergem si noi la doctor sa facem Priorixul...Mami, insa, e ca buhaiul...
Ma simt de parca m-a lovit trenul, tusesc, ma doare capul, ma doare gatul, imi curge nasul...ce mai, o feerie!

V-ati rezolvat toate problemele cu dosarul pentru CIC?
Ieri am sunat la serviciu si mi-au depus si mie dosarul, asa ca m-am mai linistit, nu mai trebuie sa umblu de nebuna(spre deosebire de cumnata-mea, care de doua zile bate drumurile intre ITM, serviciu, primarie si retur )
Dar ma umple de bucurie gandul ca trebuie sa merg in fiecare luna cu cea hartie la primarie Na, ca facui si o poezie!

Hai va pup si sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Hana imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori inca. Imi inchipui ce durere pt tine sa-l vezi asa transformat din copilulul vesel si activ. Eu i-am dat Dariei pt tuse ceai de foi de ceapa si cimbrisor. Bineinteles mascam gustul cu miere si lamaie.
Cookie si tu esti racita ? De la plimbarea la Bucuresti ti se trage ? Prea mult shoping, nu ?

Mergi la inceput