La noi la Galati sa veniti (15)
Raspunsuri - Pagina 6
LauraFlo spune:
Liliana, poate si altcineva sa ia formularul. Era o coadaaaaa dimineata....Nu stiu daca se sta la coada si pt asta.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alinam spune:
Buna dimineata!
a stat Ion la coada simineata sa depuna anexa1 pt cic si surpeiza, cand a ajuns in fata i-au trebuit mult mai multe acte, adika primaria galati a hotarat ca se depune dosarul in dublu exemplar unul depus de angajator si altul depus de noi la primarie. oare astia nu citesc legea?
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
liliac1 spune:
Laura Hai ca esti bestiala!!! Normal ca asa sunt si eu, tot ce fac trebuie sa faca si ea. Noroc ca-i place, cu toate ca-s constienta ca ar trebui sa o "menajez" dar deocamdata o las sa exploreze absolut orice. Are rujul ei (un strugurel de copii pentru buze crapate), "machiajul" ei, crema ei (crema de galbenele), gelurile ei...si eu operez cu ale mele si maimutza face la fel. Asta e!!!
Liliana Mai, dar ce mare s-a facut Dani!!!! Sa fie sanatos si cumintel si papacios! Si normal ca este leit mami
Aseara am facut cort! Pe bune...Voia copilul o casuta mica si cum toate cutiile mai mari le-am aruncat, mi-am stors creierii sa gasesc ceva...asa ca am prins patura de mobila si ne-am jucat cu toate celea pe dinauntru. Nu stiu daca-i chiar plastica descrierea dar, sper ca intelegeti...O sa pun niste poze mai tarziu sa vedeti dezmatz!!
Dar, deocamdata, daca va place, dati-ne un vot www.RECLAMA ILEGALA.ro/Scripts/BBRes.asp?id=65" target="_blank">aici
Va pupilesc!
Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
LauraFlo spune:
Liliac, ne place deci am votat !
Alina, ce-mi spui tu mie ? ..Astia de la primarie chiar sunt batuti in cap ! In concluzie trebuie iar sa trec pe la ei. O, Doamne !
alinam spune:
vand pont: s-a mai deskis un birpu de preluare dosare la starea civila, camera 4 , acolo nu e coada.
liliana29s spune:
Gata am votat si eu.
Mai fetelor mie mi-a spus contabila ca mi-a depus un dosar la primarie in legatura cu CIC, inteleg ca mai trebuie o cerere pe care o depun personal. Am inteles bine ? Se sta la coada si pentru asta sau numai pentru dosar?
Liliana
alinam spune:
mai eu nu mai stiu ce sa mai zic, a venit sotul de la primarie cu copiile inapoi , cica le vroiau doar pentru confruntare ... asa ca in fiecare luna vom depune chestia aia de la angajator care are jos pe ea si declaratia pe proprie raspundere.... ce tampenie. in concluzie la primarie i-au oprit anexa 1 si declaratia de la angajator.
Liliana se sta la coada pt depus indiferent ce: dosar sau adeverinta+anexa1.
V-am zis la starea civila se pot depune, au un birou special cu vreo 6 oameni si fiecare cu cate un om, doi in fata, cand la primarie e omor.
liliana29s spune:
E o confuzie totala in capul meu. Deci mi-a depus dosarul contabila si eu trbuie sa mai depun...ce? Ca de anexa e prima data cind aud.Ce adeverinta de la angajator? Parca Laura spunea ceva de o cerere tip ceva.
Liliana
LauraFlo spune:
Liliana adeverinta si anexa 1 sunt formulare tip pe care le iei de la primarie sau starea civila. Adeverinta trebuie semnata si stampilata de angajator. Te duci la primarie, apoi la angajator, astepti sa vina sotu acasa sa le semneze si el....Doamne, oare ceva mai complicat de atat puteau sa inventeze ? faci o mie de drumuri pt ceva ce ti se cuvine de drept.
liliana29s spune:
Multumesc mult Laura. In sfirsit m-am dumirit si eu. Si zici ca in fiecare luna ne distram asa. Dragut n-am ce zice.
Liliana