Hai la groapa cu furnici, ba-i aici, ba nu-i...

Hai la groapa cu furnici, ba-i aici, ba nu-i... | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

...aici!
Hei, imi spuneti si mie ce joculete caraghioase va mai jucati cu cei mici (nu ma refer la cele clasice, gen sotron, uliul si porumbeii etc.)?
Groapa cu furnici, cip-cirip cu manutele, vine gadea pe carare (este oare "gadea"? Se ascunde-n subtioare sau ce face el pe acolo?), jocul fetisoarei cu ferestrele, usita si cheita, ascultatul zgomotelor de dinainte de culcare, pusi pe patura si rostogoliti, calutul... ceva asemanator aveti?
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

hop si eu!suuuper interesata de aceste jocuri@
ML,cum sunt cuvintele ca nu mi le mai amintesc?"hai la groapa cu furnici,ba-i aici ba nu aici......."mai departe nu ma stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Atat! Mai pui un 1,2,3! si copilul in patura pe care o ridicati in aer de 3 ori si gata. Parintii se jucau cu noi in copilarie asa la tara si tare ne placea. La fel broastelor mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Cum era ...cine nu e gata, il iau cu lopata?
He, he ce-am descoperit
Ma joc cum vreau, dar nu stiu cum.

Interesant:
o revista scrisa de parinti si copiiPovesti in varianta moderna la pagina distractiva
Dedicatie speciala prentru Teodora .
Prietenii stiu de ce.

Mergi la inceput

Sfaturi pentru parinti de la copii:

www.didactic.ro/index.php?cid=formare&pagina=2&type=" target="_blank"> sfaturi de la copii pentru parintii sai

Mergi la inceput

Ma joc cum vreau, dar de acum stiu ....

www.didactic.ro/index.php?cid=disciplina&did=16" target="_blank">cursuri optionale

Mergi la inceput

Si nu in ultimul rand pentru copiii care merg la scoala

www.didactic.ro/index.php?cid=" target="_blank">discipline pentru copiii care merg la scoala

Dar trebuie sa fii profesor.

Ma duc sa mananc ca am invatat destul.

Mergi la inceput