Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Tania, cred ca am eu probleme cu serverul, ca mi-am trimis si mie si nu mi-a intrat nimic. Mi se mai intampla si de regula ajunge mai pe seara, asa ca mai incearca sa iti deschizi mailul celalalt mai tarziu!
Sau stii ce, uite ca pun acuma poza in adresa mea de webshot si poti sa vezi acolo. Repet : cele galbene sunt silicoanele Chicco care nu imi plac iar cele transparente sunt cele pe care le folosesc zilnic si sunt multumita.

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Pentru Tania, poza

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Sa lamurim: Dara nu mananca din ora in ora decat uneori. Sunt momente in care mananca putin la sân - adoarme sau pur si simplu n-are chef - asha ca, dat fiind ca laptele matern se digera repede, o apuca foamea relativ repede asha ca face scandal. Si io-i dau, ca mi-e mila de ea s-o vad suferinda de foame.

Joy, stii cand are fii-mea colici? Cand mananca cu atata pofta incat inghite o tona de aer. Mie mai degraba mi se pare ca are colici cand e teribil de infometata (intervalul de hranire este mai mare)si mananca mult decat atunci cand mananca mai des si mai putzin. Nu stiu, o fi doat o impresie...

Lavi, nashpa treaba cu antiinflamatoarele. Ce naiba o sa fac cu mâna asta? Doar atela nu-mi rezolva problema si mi-e sa nu se agraveze. Oricum, decat sa pierd laptele, mai bine strang din dintzi de durere. Numa' sa raman numai la durere si sa nu apara complicatzii

Mergi la inceput

Lorda, cum am mai zis nici noi nu avem program pt ca nu pot sa ii fac, imi cere ii dau! Si vad ca mai nou suntem la 2 ore. Abia am avut timp sa merg pana la Carrefour si cand m-am intors deja urla de foame. Si nu stiu cum sunt ai vostri da a mea daca nu ii dai cand cere devine rosie de cat urla si nu o poti calma cu nimic
Pt lapte beau o cana de ceai de chimen la care ii tot face maica-mea reclama si v-am auzit si pe voi si mai beau si bere fara alcool din cand in cand.Astia aici mi-au dat doar niste vitamine, Suveal se numesc pe care le iau din an in pasti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fetele, m-a sunat adineauri Noki. Sunt OK, azi au fost la vaccin, a facut a mica un pic de febra si toanta de la Sensi blu (ca farmacista nu pot s-o numesc) i-a spus ca Eferalganul e tot una cu Novocalminul

Lordra vorba ginecologului meu: de ce nu incerci un antiinflamator unguent? Se absoarbe mai mult la locul faptei si mai putin central.
Cam asa si eu cu alaptatul. Ziceam acum ca n-o mai alaptez pana la baita. Dar plangea, era agitata, nu mai dormise de mult. Asa ca am pus-o un pic la san pana am citit pe aici si a adormit. Am mai leganat-o in timp ce am vorbit cu Noki si gata, am puss-o in patuc.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Lavi, pai ash lua un unguent cu draga inima, insa astea din reclame (ca altele nu stiu) sunt toate interzise in sarcina si alaptare. Tu stii vreunul permis?...ca-l folosesc cu draga inima
Apropo de ceea ce spuneai despre Noki: ce se da lui bebe dace are febra? Io am in casa doar niste eferalgan pediatric. Ie bun asta? Si cam cat se da la 1 luna, in caz ca voi avea nevoie?

Alina, nu-mi spune de cat de legate de bebe suntem...io n-am curaj sa ma duc nicaieri din cauza ca bebe poate cere papa oricand. Duminica trebuie sa ma duc la controlul de 6 saptamani si chiar nu stiu cum o sa fac cu asta mica. Cre'c-o s-o iau cu mine, ca n-am atata lapte incat s-o si hranesc bine si sa-mi si ramana sa trag cu pompa sa il las acasa. E ca naiba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Baita la noi o face tati , ca sa aiba si el activitate mai multa cu bb.Eu inca nu prea imi simt ultimele doua degete de la mana stanga si un sfert din palma, mi-e frica sa nu-mi alunece din mana , sper sa-mi treaca mana asta amortita caci ma cam deranjeaza.

Pe acasa ne descurcam majoritatea timpului cu sotu' dar mai vine mama si sora-mea sa ma mai ajute cu curatenia sau cu mancarea. Sau mai vin sa stea cu bb cand noi trebuie sa mergem undeva.

Noi nu am facut inca vaccinul de la doua luni.Pediatra mea are sarbatori prelungite, , inainte de sarbatori mi-a spus ca ma suna sa-mi spuna cand ii sosesc vaccinurile ...si uite asa suntem in urma cu doua saptamani.

Noi papam la aproximativ 3 ore, 3 ore jumate dar s-a mai intamplat sa ceara mai des, rar dar s-a intamplat.Noaptea in general doarme, adoarme pe la 11 in ultima vreme pana la 6 dimineata.Eu ii mai dau si ceiut anticolici cand e nevoie.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Lordra eu stiu ca Liotonul (heparina) e OK. Mie mi s-a dat in spital ca facusem o echimoza langa taietura. Si actiunea locala e eficienta, stiu ca m-a ajutat si in sarcina, cand facusem o complicatie la brat de la o branula.

Alina am primit, multumesc mult de tot. A venit si mailul, pana la urma! Cele transparente seamana cu cele Nuk pe care le am, dar avantajul pe care il au ale tale este ca au marginea rotunda. Ale mele au marginea triunghiulare si tot timpul, un varf de triunghi se desprinde . De-aia am renuntat la ele.

Tania & BB Stefan

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Lordra, pai pe toate antiinflamatoarele scrie ca sunt interzise in sarcina si alaptare, stai tu linistita.

Asa-i suntem legate, dar asta-i farmecul

In principiu la o luna n-ai voie sa-i dai nici un antitermic. Primele sunt acceptate la 3 luni, exceptie facand vaccinul de la 2 luni. (inclusiv paracetamolu')

Eferalgan=paracetamol.
Marcofen=Nurofen
Novocalmin=algocalmin.

La temperaturi pana in 37.5-38 de grade face fata paracetamolul.
La temperaturi pana in 38-38.5 face fata nurofenul.
Peste 38.5-39 numai algocalminul te mai salveaza.

Dupa aia, alta chestie: din toate astea n-ai voie sa-i dai de cate 3, maxim 4 ori pe zi. Asa ca in caz de febra mare care nu trece le alternezi cate 2. In caz de febra f mare pui comprese cu apa la temp camerei, sosete ude, etc. Nu spirt pt ca il poti intoxica cu alcool!!!

E.T.C. Amanunte va mai dau in caz de nevoie, noi am trecut prin multe.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Gandacel, trebuie sa fii tare , cred ca iti este f. greu in aceste momente dar trebuie sa o faci pentru copilul tau. Dumnezeu iti va da in momentul acela putere sa razbesti si sa treci peste toate.

Ina, ziceai ca eram silfida , pai acum cand ma uit in oglinda si vad ce sunculite am ma cam ia plansu' noroc ca sunt totusi inalta si kg in plus daca sunt peste tot sevad mai putin.

Bubamara, bine ai revenit, sa-ti traiasca bb

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput