Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 12
lordra spune:
Lavi, multzam tare mult pt. mesajul cuprinzator . Printez si-l tzin la indemana, in caz ca o apuca vreodata febra si nu dau imediat de medicul pediatru. Macar sa stiu ce sa fac in primul moment.
Tania, thank's pt. raspuns . Nu stiu sigur daca Liotonul e bun pt. ce am eu. Din cate stiu eu, asta e mai mult un tonic venos iar eu am probleme de cu totul alta natura - tendoniale. Am gasit o lista de unguente antiinflamatoare pe care o enumar aici. Poate imi datzi o idee in privintza a ceea ce ar trebui sa folosesc.
Silvia, esti prin preajma? Ia bag-un oki p-aciia: APIREVEN, REVULSIN, DICLOFENAC,VOLTAREN, PELAMAR, BOICIL, BEN-GAY,FASTUM GEL, LASONIL.
xandra28 spune:
buna seara, fetele!
ce mai faceti, ce mai ziceti?
eu am reusit sa ma captusesc cu o tuse magareasca, am papat inghetata si am pus-o! si acuma nu stiu ce sa fac, ce sa iau, nu pot sa dorm de tuse...
poate aveti sfaturi...
ah, iar vladutul meu de ieri si-a dat tot programul peste cap... dupa ce ne facusem un oarecare program si sugea cam la 3 ore, acum mananca la 2 ore, chiar si la o ora jumate, inclusiv noaptea cand el dormea asa de bine... oare imi scade mie lapticul si il tin infometat? of doamne...
anda, mami de bb vladut
pozici cu mine
bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
ela27oana spune:
buna fetelor
nici eu nu am laptic suficient si de asta din prima zi i-am dat suppliment
acum la 1 luna masa de seara de la23 si cea de la14 este milumil 100 ml,
eu nu am fascut niciodata proba suptului si nici nu am cantarit-o pe daria m-am bazat pe instinctul meu si pe cum respingea ea sanul cand se satura
ieri am fost la pediatra si.........micuta mea a luat superrrrrrrrrrrr
de la 3.350 la nastere am iesit din spital cu 3.150
iar la o luna avem 4.650
suntem mareeeeeeeee ,am luat 1.300 cam mult ma zis eu,dr in schimb zice ca este ok ,voi ce ziceti?cat au luat bebeii vostrii?
la kungime m-am cam suparat ,pt ca asistenta a masurat-o si a zis 55 cm
eu ma uit proasta si ii spun cum doamna ca sa nascut de 54
ea.a tinut-o pe a ei
ca au gresit la elias cand au masurta-o ca ea de 30 de ani nu a vazut copil de 54
ajung acasa si da-i masuratori ,daria are 58 si nu cred ca a crescut doar 1 cm daca ar fii dupa asistenta pt ca am body care nu-i mai vin
va intreb daca a-ti facut vreuna vaccinul de 2 luni si daca l-ati facut pe cel gratuit sau pe acela strain
pediatra mea mi-a recomandat 2 vaccinuri straine care nu dau reactii dupa unul de 850 000 si unul de 1 250 000
a-ti auzit de asa ceva?ce v-au zis pediatrii vostrii?
JOY la ce pediatru esti tu?
va pupic
mandyksch spune:
Lavi, Noki care vaccin l-a facut, cel de la stat sau si-a luat din farmacie? Eu ma tot gandesc cum sa fac sa fie bine. Ca zilele astea tot voi face vaccinul. Nu stiu care e solutia mai buna.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
lordra spune:
Ela, ia numeshte-le aciia. Unu' e Infarix Penta/Hexa, nu?
Io maine abia o sa discut cu pediatra sa vad ce parere are de faptul ca io vreau sa-i fac Infarix. Sper sa fie de acord, ca io nu renunt la idee
Mama, ma baga-n boale vaccinurile astea. Is io paranoica?, sau toate aveti frici d-astea?!
catutza spune:
Noi am fost la vaccin ieri,a plans micuta mea destul de rau, doctorita a zis ca a batut recordul ,cand am ajuns cu ea acasa avea 37 cu 3, i-am dat o lingurita de eferalgan,am luat temperatura destul de des,mai mult de 37 cu 5 nu a urcat (apropo,la termometrul meu zice ca la sugari de la 38 in sus se considera temperatura , voi ce stiti?), iar seara inainte de culcare i-am pus un supozitor eferalgan.
A dormit bine,de la 1 la 7,45, a fost mai maraita pana a adormit dar apoi a fost bine.Azi i-am mai bagat un supozitor,asa sa fiu sigura ca nu creste temperatura,azi a avut 37 cu 3 sau 37 cu 4.Am zis ca in seara asta ii mai pun un supozitor si nu-i fac nici baita.
Ma bucur ca am scapat ca tare frica mi-a fost si mila rau de ea.
Sa-mi ziceti de temperatura...
Catutza si Bianca-Maria
Bianca-Maria
lavi02 spune:
Mandy eu l-am facut pe cel de la stat.
Editez pt ca acuma vad ca i-ai suplimentat din prima zi.
Ela Nu e bine sa ii suplimentezi prin inlocuirea meselor - ceea ce duce la o mai mica stimulare a sanilor, ceea ce va duce la scaderea laptelui tau. Mai bine sa-i o cantitate mica de lapte praf, de completare, la sf fiecarei mese, dupa ce intai suge de la tine.
Scuza-ma ca te-am luat cam tare! Dar a fost cu intentii bune
Eu ti-as zice felicitari pt cat a luat in greutate, inseamna ca ai laptic din belsug!
Cresterea in lungime nu are prea mare relevanta la vartsa asta tocmai pt ca sunt f greu de masurat. Daca tu vezi pe copchil ca a crescut, nr de cm nu prea conteaza. Daca cresc in greutate, cresc ei si in lungime.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
Siminaf spune:
Lordra, poti sa dai linistita cu un topic (adica ceva local, fie crema, fie unguent) care sa contina un antiinflamator nesteroidian - Ibuprofen (Voltaren) sau Diclofenac sau, si mai bine, cu un topic care sa contina un corticoid, ceva cu hidrocortizon, de exemplu (crema cu hidrocortizon 1% e numai buna pt. minutza ta).
Si neaparat repaus cu mina respectiva, altfel degeaba toate unguentele. Si ceva elastic de tinut articulatia cit de cit fixa.
Sanatate multa!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
xandra28 spune:
nici un sfat pentru mine, mai fetelor?
of, parca vad ca nu mai dorm la noapte, in halul in care tusesc...
anda, mami de bb vladut
pozici cu mine
bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
dordia2000 spune:
Salutare mamici!!!
Abia acum am putut intra si eu ca azi am fost ocupata. Am avut musafiri si abia acum am un pic de timp inainte de baita lui bb.
Xandra eu cand am tusit rau cu dureri in capul pieptului mi-am dat cu Vaporgel si in 2 zile mi-a trecut! Si Doru a fost racit rau si tot ci VAporgel i-a trecut tusea.
Mimi Dumy, Fee la multi ani sa va traiasca pruncisorii si sa fie sanatosi!!!
Fetelor si mie imi scade productia de lapte spre seara, chiar imi fac griji ca nu are bb suficient, dar daca papa 100-120 gr e bine!!! Noi nu avem un program strict dar nici la cerere nu papam. Adica acum 2 saptamani am papat la cerere si a papat si la 4 ore si la 5 de am ajuns sa mancam 4 mese pe zi ceea ce a avut ca rezultat o crestere de doar 130 gr pe sapt aceea, iar lapte in scadere asa ca sapt trecuta l-am lasat la cerere dar nu mai tz de trei ore iar nr de mese e de6 sau 5 in functie de cum se trezeste dimineata.Si asa vad ca a luat 230gr si sa vedem azi la cantarul intermediarca ar tb sa mai fi luat cam 100 gr. De cand mi-a luat putin acu 2 sapt il cantaresc si joia si lunea ca sa stau linistitaca e ok!!
Va pup, sa aveti o noapte buna!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005