Scandinavii stiu DC... (99)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Peseu pentru obraznicaturile de luluci si itsmi care se rid de mine,bre,nu-s pocaiti,sint pur si simplu ,protestanti(adica religia asta a lor,nationala),da impins la extrem,adicatalea cam cum sint fundamentalistii pentru islam si ...´ptiu ptiu ptiu,sa nu mai dau exemple,intelegeti voi ideea.Nu o sa pot intelege niciodata cum o tara ca Suedia poate avea atitea paradoxuri.Pe de-o parte ,biserica aproba casatoria homosexualilor,e foarte cool din multe puncte de vedere,extrem de libertina as zice,iar pe de alta parte,aceeasi biserica,da nastere la astfel de fenomene,cum sint aceste microsocietati din comunele marunte suedeze,unde esti mai mult decit ars pe rug ,daca indraznesti sa calci strimb peste vreuna din cele 10 porunci..Te jupoaie neica!
Na ca mi se facu brusc dor de doruletu,unde o umbla?Vreau sa ma lumineze!ca sa nu mai zic de xeno si adusca!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Buna seara!

Mai stiti legilea alea americane stupide inca in vigoare in unele state americane? Ceva de genu' Nu ai voie sa saruti un cal negru dupa 12 noaptea.? Uite bine, noile reglementari pentru acordarea indemnizatiei de cresterea si ingrijirea copilului, ne adusara in zona aia.

Pentru ca mamele sa nu primeasca ilegal indemnizatia de mai sus se depune lunar o declaratie din care sa reiasa ca: celalalt sot nu a intrat in concediul de cresterea si ingrijirea copilului, ca mama (sau tatal) nu a reinceput serviciul (pentru e evita cumularea indemnizatiei cu alte surse de venit) si ca nu a murit copilul in ultima luna (pentru a nu beneficia ilegal de acest drept)

Acu' eu unu' sint de acord cu asta. Ganditi-va ca pe primul loc in agenda presedintelui este Sa traiti bine si se apuca omul la inceputul anului sa lucreze la asta pentru un numar de N romani. Dupa un semestru vine Statistica si spune : Domnule presedinte sa vedeti ca nu mai sint N acu' sint N-7.
Pai nu'ti vine sa faci praf servetelul pe care facusei toate calculele de trait bine? Iti vine!

D'aia zic eu ca asta e o miscare desteapta. Inainte de a'i face pe romani sa traiasca bine trebuie ca statul sa se asigure bine ca traiesc.

Iar daca presedintele nu mananca dindarat (eh...asta e o exprimare mai academica asa, vulgar s'ar zice feedback) nu poate avea o estimare corecta si nu stie de unde sa inceapa.

De aia eu propun sa ne incolonam cu totii si sa mergem la Institutele de Medicina legala la care sintem arondati unde sa dam teste de viabilitate. Sa mergem domne' sa ni se recalculeze scoru' APGAR. Cine'l are mai mare ca la nastere sa primeasca in continuare indeminzatie, alocatie, diurna, chenzina, pensie, avans si lichidare.

Cine'l are mai mic sa ramana doar cu lichidarea.

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by xenocid

De aia eu propun sa ne incolonam cu totii si sa mergem la Institutele de Medicina legala la care sintem arondati unde sa dam teste de viabilitate. Sa mergem domne' sa ni se recalculeze scoru' APGAR. Cine'l are mai mare ca la nastere sa primeasca in continuare indeminzatie, alocatie, diurna, chenzina, pensie, avans si lichidare.

Cine'l are mai mic sa ramana doar cu lichidarea.

De aia te-as propune io consilier prezidential...ca sa-i dai prezidentului sa manince dindarat!!! (da' treaba cu lichidarea, e extremista, zau!!)
rayu, pai cica ce fuse acu' patru ani, fu' coada anilor '70, inceputul optzecilor...amu vine si mijlocul, asta ca sa o luam cronologic ....

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Pentru ca mamele sa nu primeasca ilegal indemnizatia de mai sus se depune lunar o declaratie din care sa reiasa ca: celalalt sot nu a intrat in concediul de cresterea si ingrijirea copilului, ca mama (sau tatal) nu a reinceput serviciul (pentru e evita cumularea indemnizatiei cu alte surse de venit) si ca nu a murit copilul in ultima luna (pentru a nu beneficia ilegal de acest drept)

Acu' eu unu' sint de acord cu asta. Ganditi-va ca pe primul loc in agenda presedintelui este Sa traiti bine si se apuca omul la inceputul anului sa lucreze la asta pentru un numar de N romani. Dupa un semestru vine Statistica si spune : Domnule presedinte sa vedeti ca nu mai sint N acu' sint N-7.Pai nu'ti vine sa faci praf servetelul pe care facusei toate calculele de trait bine? Iti vine!

D'aia zic eu ca asta e o miscare desteapta. Inainte de a'i face pe romani sa traiasca bine trebuie ca statul sa se asigure bine ca traiesc.

Xeno, lasa ca statistica s-a ocupat deja de asta. Nu o sa aiba probleme cu n-7, pentru ca s-a stabilit ca sporul demografic e pe minus.
Deci o sa fie din ce in ce mai bine pentru romanii aia din ce in ce mai putini.
Asta cu hartia depusa lunar este un mare praf (era sa scriu altceva) in ochi, ca sa distraga atentia de la alte "minunatii" care se pregatesc.

si sa nu uit, inainte de a pleca, sa dau un icterozat lu' sofica, ca vaz ca a aparut pe la zona scarpinici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

...u-i mama ei de viata , ca nu pot sa zic altfel! Scuzati exprimarea, retineti continutu'. Is pachet de nervi. Acu' o ora ma anunta bona de trebuia sa inceapa lucru de luni ca nu poa' sa vina...

Si da, era a' tinara. Eu ma pensionez (pe caz de boala, recte nervi) si stau acasa cu copilu'. Ca tot zice Xeno ca-i din ce in ce mai bine.

Sa nu contati pe mine in viitorul apropiat, ma duc sa-mi pun o pila la tatalutoma, sa ma ia si pe mine la sanatoriu.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza!
ehhh,ce viata,sa stai si p'acasa!
Pegasa...pai cind ti-a zis mamarayu,cum e cu tinerelele...vezi daca nu asculti de batrini?Nu poti sa o iei p'aia batrina acum?Uof!
No luluci,astept cu infrigurare sa ajungem iar la anii 50',pina atunci,blugii sa traiasca!
Nu stiu ce sa mai zic,ma duc sa mai cetesc pe forum,ca vaz ca-s sujete aprinse,de la masturbari de berbeci pin'la conu narancea fata cu reactiunea!Da se descurca el,nu cred ca are nevoie de ajutor!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Buna ziua ,
Greu mai mere forumu'
Pegasa, adica nu mai vine deloc, sau nu poate numai luni??? Ai luat-o (pe ea, bona) de la vreo agentie sau ai gasit-o singurica??? Oare de ce nu face DC-ul o agentie de bone/babby sittere???
La mine azi ii ultima zi de vacanta, fiindca de luni o iau iar de coada cu scolitu', drept pentru care programul zilnic va incepe mai devreme (muuult mai devreme) si se va sfirsi la fel de devreme!!! Da' pin-atuncea ma enjoy!!!

va pupez si Carmen,bafta- poate gasesti o solutie pina luni!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rayuela
de la masturbari de berbeci pin'la conu narancea fata cu reactiunea!Da se descurca el...

Pai cind nu se descurca, baga sabolnul electoral: "parerea voastra conteaza" Maaare adevar, parol!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

neatzaaaaa
rayu d-astia protestanti sectanti (nah, nu stiu cum sa le zic) avem si noi, cred ca general vorbim e paradoxul tarilor mai libertine...astia de la noi sunt si mai dusi cu capul , nu-si lasa copii sa fie vaccinati anti-polio ca cica aasa a zis al de Sus si atunci vine protectia copilului cu judecator, plitie tot tacamul si iau copilul de sub tutela parintilor numa sa-l vaccineze ca nu mai vor sa aiba cazuri de asa ceva si mai au o multime de tampenii de traditii, daca treci printr-un sat d-asta duminica nu gasesti nika deschis, poti muri de sete, de foame...nika, ca e ziua sfanta...si isi obliga copiii (au si multi rau pe cap de familie) fetele sa poarte numa fuste, iar baietii care se duc la biserica costum ca al barbatilor maturi, vesta, camasa, in fine: 2 culori, alb-negru si atat.
carmen nasoala faza, bafta sa rezolvi rapid!
lilutza se mai poarta anul asta negru total, ca mie moda asta mi-a placut
adusca cu intarziere sa-ti traiasca baiatul!
itsme nu te radea ca si io in tinereturi eram d-aia de as fi dormit sub cerul liber.

pup iu ol,
Lena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lena
lilutza se mai poarta anul asta negru total, ca mie moda asta mi-a placut

Se poarta, mai mult pentru tinutele elegante. La fel albul si rosul. Culoarea vedeta ramine, cica, si pentru sezonul urmator maron-brun in combinatie cu turqoise, roz ori vernil...si, evident, traiasca printurile pe materiale!!!
Cit despre religie, doar si danejii is protestanti, insa n-am auzit pin-acum de "fundamentalisti" :-)) Ori fi cine stie??? Tre' sa-i intreb pe socrii, desi nici ei nu-s bisericosi!!

Mergi la inceput