Scandinavii stiu DC... (99)
Raspunsuri - Pagina 10
Rayuela spune:
valeu lena,chiar si-n Olanda sint specimene d'astea?Brrrr,mi s-a mai darimat o iluzie,io care credeam ca la holandika e paradis,nu alta!.Lilutz,sigur sint si prin Danezia,da cine stie?Poate afli si ne spui.In orice caz,eu nu incetez sa ma minunez.Nu ma intereseaza ce fac ei acasa,cite cadelnite aprind,la cine se roaga,ca nu e treaba mea,dar din momentul in care felul lor de a trai ma afecteaza personal(vezi copii complet dezaxati,pentru care scoala e exact locul unde sa-si verse frustrarile)incepe sa fie cam nashpa.daaa,gata cu vrajeala despre munca,azi e zi rosie,adica d'aia sfinta,de nu lucram!Asta imi place mie cu sarbatorile astea,ca sintem liberi!
Si ca sintem tot la moda,si eu mor dupa negru,dar si dupa combinatiile numite de lilutza!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Sabina spune:
venii si eu cde la Gerul Bobotezei( ase cioti din plimbarea pana la manastirea Caraimanului, de unde luaram apa sa-l stropesc pe Xeno)
Cu placere raportez ninsoare marunta si frig, Sofie pe sanie in culmea fericrii, si , ta=na-na naaaa....oameni f f civuilizati la luatul apei sfintite, nici o imbulzeala, nici o injuratura, ba chiar poftiti, poftiti, etc,deci macar in zona asta ar putea Rayu sa fie tutore fara fundamentalism:-)
Acuma ca am dat de veste, ma duc sa compun, ca ma simt in inspiratie.
Carmen...ooof, ce necaz.Suna repede la batrana, poate cine stie.
Lena ,te-ai uitat pe situl cumnatului?
(pt cine vrea, www.alldeco.ro, e scuilptor si face tot felul de designuri, Lilutza, poate te amuza si pe tine)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
uitam tocmai de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=9" target="_blank">perla Sofiei ...emancipate fetele din ziua de azi, o sa vedeti
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Adela99 spune:
naziua!
mey, io nu stiu ce sa zic despre legatura intre protestanti rigizi (sau ma rog, orice religie) si comportamentul copilului la scoala ... am mai auzit si io teoria asta (fara legatura cu religia), cum ca un copil care e cuminte acasa, din motive ca nu se poate/indrazneste manifesta se manifesta la gradinitza/scoala. asta mi se spunea mie cand al meu mergea la gradinitza si era cuminte (adica avea voie sa se desfasoare acasa) ... acum a ajuns la varsta cand se desfasoara si acasa si la scoala ... si io de-abia acum zic ca e frustrat :-)
Rayuela spune:
Adeluci,io ce sa mai zic mami,ca la mine nu merge in nici un fel teoria,Bubu e zbanghie si acasa si la gradinita!
Totusi,inclin sa cred ca un copil "sugrumat" acasa de reguli si principii,va da pe dinafara in alta parte,vezi cazul copiilor din Lerum.Chiar,cunosti cite ceva despre astia?ca am tot auzit ca sint loviti rau la cap,dar nu vreau sa pic in partea ailalta,cind iau litera de lege orice zvon.Pina acum,numai d'astea am auzit
iren spune:
Io am intrat numa sa va zic hallo, va citesc pe totzi , da io n-am kef de nika, is sictirita, depresata shi-n cofa...shi s-au mai gasit unii care sa sugereze fuuuarte finutz ca shi din cauza mea a plecat Darael de pe forum ...nu mai zic nika, ca acu-mi pasa numa de mine shi de starea mea de kaka ...
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
AlbaIulia spune:
V-am scris un mesaj luung si mumos si dau click unde nu trebuia si s-a dus mesajul!
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
Adela99 spune:
rayu, io stiu doar ca e una din cele mai bogate comune din Suedia ... si, na, ia sa emit si io o teorie :-) poate copiii is doar rasfatati si la fel se poarta si acasa ... nu vreau sa spun ca toti copiii din familii cu stare ar fi rasfatati ... or mai fi si copii cuminti p-acolo, nu? ... si cu fumatul, asa e - nu e permis sa fumezi in curtea scolii ... si io o data la o pauza de cafea la sedinta cu parintii a trebui sa merg vreun km si ceva sa fumez de mi se raci cafeaua ...
iren nu-ti fa probleme, sunt convinsa ca Darael n-a plecat din cauza ta sau a altora pe forum (si tu stii asta) , o fi simtit omu' nevoia de mai multa viata reala decat virtuala ... ca trebe' sa recunoastem ca ne ia mult timp forumeala asta ... asa ceva
albitzo n-ai chef sa scrii din nou mesajul?
doruletz te rog sa-ti bagi nasucu p-aici, ca altfel incep sa ma ingrijorez ma simt ca mamacloshca acu' - da' asta e!
iren spune:
quote:
Originally posted by Adela99
rayu, io stiu doar ca e una din cele mai bogate comune din Suedia ... si, na, ia sa emit si io o teorie :-) poate copiii is doar rasfatati si la fel se poarta si acasa ... nu vreau sa spun ca toti copiii din familii cu stare ar fi rasfatati ... or mai fi si copii cuminti p-acolo, nu? ... si cu fumatul, asa e - nu e permis sa fumezi in curtea scolii ... si io o data la o pauza de cafea la sedinta cu parintii a trebui sa merg vreun km si ceva sa fumez de mi se raci cafeaua ...
iren nu-ti fa probleme, sunt convinsa ca Darael n-a plecat din cauza ta sau a altora pe forum (si tu stii asta) , o fi simtit omu' nevoia de mai multa viata reala decat virtuala ... ca trebe' sa recunoastem ca ne ia mult timp forumeala asta ... asa ceva
albitzo n-ai chef sa scrii din nou mesajul?
doruletz te rog sa-ti bagi nasucu p-aici, ca altfel incep sa ma ingrijorez ma simt ca mamacloshca acu' - da' asta e!
Adela, nu-mi fac, era doar asha, in treacat, am io altele acu...
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
Rayuela spune:
Adeluci,asa e mami,sint bogati rau,ca sint numa vile una si una...si adevarul e ca teoria ta e perfect valabila,dar daca mai adaugam si fundamentalismu..voila rezultat!(adevaru e ca am ramas masca ....vineri am semnat contractul si mi-au dat salariu mai mare decit am cerut,ceea ce are doo explicatii:ori am fost io pruasta si am cerut prea putin,ori e comuna asa de bogata ca dau pe dinafara)
Ireanule,haidi bre,cum sa plece din cauza ta?Sa fim seriosi,io imi aduc aminte ca a luat saracu o gramada de bombeuri,pe tema floricelelor,si atunci nu s-a suparat
Si dadada,unde o fi miss doruletz???
Si tot poporu scandinav?
Ei ,dracovenie ca asta...