Scandinavii stiu DC... (99)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela_s spune:
chatonel, io abia acu' citi despre ce motan e vorba...adica citi da' nu pricepui decat dupa lil'. Imi pare rau, iti doresc putere sa treci peste. si . poate e mai bine asa...asta tu trebuie sa stii...
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
chatonel spune:
vikule si mihaela ... asta e viata, merge inainte, cu speranta ca miine va fi mai bine.
Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru Romānia. Sint 16 ani de cind am crezut ca Romānia mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.
Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....
Revedeti filmele revolutiei, voi, cei ce ati fost atunci in strada!!!
asteptati.... se baga marfa pe server... stati la coada virtuala
http://chatonel.free.fr/
lena spune:
deci Rayu asta este...acu vrei si munca si distractie ;-))) pai poate doar la degustatori de vinuri ;)
vik pai se poate cu tine m-as intalni si maine dar cum sa facem??? pai ne vedem la disneyland, da??? in alta ordine de idei hai sa vi-l arat pe verisorul freyei: filip care mie una mi se pare ca seamana cu fii mea de parca ar fi frati.
lilutza inca in vacanta?? si eu am fost azi prin oras, dar parca nu am fost asa impresionata de sales-uri, o fi de vina si varsta, zic si eu si nu mai m-am entuziasmat ca-n tinerete
daaaaaa...aprob pozitiv, anitzasi irenu frate au niste look-uri de numa-numa tinerele, si sturlubatice.
gata va pupez, adorm aici pe tastatura, si la noi la inceput de an parca au turbat toti, vor sa toace banii pe campanii de promovare, din anul care a trecut, asa arat la "face"
ps. chatonel nu plange dupa motan, adica plangi bine sa te racoresti, zi-ne si noua ca sa te debarasezi si fa-te frumoasa si dai inainte la distractii sa vezi ca ccc cui pe cui se scoate...zic si eu, nu ma baga in seama...stiu ca e aiurea perioada asta, dar trece
chatonel spune:
daaa, lena, buna e asta cu cui pe cui se scoate, am mai practicat. Problema e ca n-am nici un cui la indemina si nici cheful nu prea e, deocamdata... va veni el cind o vrea.
Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru Romānia. Sint 16 ani de cind am crezut ca Romānia mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.
Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....
Revedeti filmele revolutiei, voi, cei ce ati fost atunci in strada!!!
asteptati.... se baga marfa pe server... stati la coada virtuala
http://chatonel.free.fr/
itsme spune:
pipal, incredibil cat de lovita in aripa sunt numai dupa 2 (tzwei, due, deux, two, ketto) zile in campia muncii!!! Plus cu nervii la pamant. Anul asta imi facusem new year resolution ca fie ce o fi, nu mai pun sa suflet ce e la munca, pot aia sa ma scuipe in cap, sa ma linga vaca, sa se aseze pe scaunul meu, sa-mi scoata limba (pe a mea), sa faca ce vor ei sa faca, ca eu o sa fiu inteleapta si superioara si o sa-i tratez cu 'ignore' si o sa-mi vad de ale mele. M-a tinut exact o zi si jumate hotararea asta, azi pe la doo imi venea sa sar la beregatzi!
na bine, acuma ca m-am descarcat, sa trecem la pomenirea viilor (si cand zic viilor, la asta ma refer).
Rayou, te pupic, dupa un timp nu te mai uiti la ceas si te trezesti ca nu stii cand a trecut timpul! (ma scuzati ca va tot pup asa dea-mboulea, de parca am fi toti in peata endependenti, dar atata-s de vlaguita la neuron ca numa asta imi trece prin el)
liris, mataluta esti de drieapta rau vaz... Io-s mai pi la shientru, asa ca sa nu te iei di mini pliz Ia si tu un pupic liberal..
anitzo, ce ma-nervezi! dupa ce ca esti dama bine mai esti si obscen de tanara! Pai asta e cam nedrept pentru unii dintre noi! Ia si tu pupic, hai, treaca de la mine si bine ti-ai revenit
lena, chiar ca seamana filip cu freyzuka de parca-s veri!...oops, frati am vrut sa zic
viking, pe tine te agresez de-a dreptul fara nici o introducere
cataghe, statul la miezul noptii se cheama 'burning the midnight oil' , da' nu cred ca de ala rusesc de trece pe la ucrainieni e vorba ...Ia si tu pupic de bine ai venit!
mihaela, '6 feet under' e demential!!! io am fost mai indragostita decat de Mos Craciun cat a fost serialul ala, si am suferit crunt cand s-a terminat. Si "Sopranos" mi-a placut, dar nu chiar asa. Te invidiez! (si tzuc )
lulutz, salutatiuni si respectele mele
narancea, pacat ca esti absent ca te stampilam si pe tine!
si last but not least, chatonel, eu imi cer scuze dar nu inteleg daca e vorba de un pisic, un om sau un personaj de fantezie precum Mos Craciun in cazul tau (doar din cauza oboselii nu inteleg, desi uneori ma suspectez ca nici nu-s prea cu 'scula ascutita", cum se zice aici Oricine ar fi, eu zic sa declari nul si sa te move on, ca viata merge mai departe. Pupici dubli si ia-ti un caine data viitoare! Aia sunt mai fideli omului. Da pe de alta parte, daca pierzi cainele, o sa suferi mai rau ca dupa Mos Craciun, asculta-ma pe mine
la categoria nenumiti, azi se distribuie pupici, asta pentru ca dupa cum v-am anuntat, nu mai imi trece nimic prin cap!
PESE. Observ ca si oamenii zambareti cat si pupaciosii sunt galbeni, si acuma am urmatoarea dilema: or fi chinezi, sau sufera de hepatita (ma intreb eu albastru)
cataghe spune:
Itsme, si pt ca arboria a precizat ca nu e "disorder" ci e "disease", inseamna ca se numeste "burning the midnight oil disease", gata, mi-am gasit tema pt doctorat Io nu ma mir de tine, pt ca eu ieri dimineata, adica dupa numai o zi de munca, am fost atat de lovita in aripa incat m-am trezit cu gatul irecuperabil stramb, si cand zic irecuperabil ma refer la ieri toata ziua. Evident ca ieri am insistat sa imi misc eroic fundul la servici si sa ma tarasc pe acolo de pe un scaun incomod pe alt scaun incomod, ca nici unul nu putea sa imi sustina capul si io singura nu prea eram in stare, si sa circul asa, cu o atitudine umila, prin zona, deoarece singurul lor unde puteam sa ma uit din cauza de contractura musculara era in pamant, de nu stiau oamenii saracii ce ma lovise de eram deodata asa "timida" In consecinta directa, azi dimineata eram si mai intepenita, moment in care am decis ca nu scap de chestia asta nenorocita si nu imi voi recapata abilitatea de a privi oamenii in ochi si nu in varful papucilor daca ma tratez cu indiferenta ca pana acum. Prin urmare, azi dimineata am dat telefon la serviciu si am spus ca sint bolnava (ceea ce, recunosc, in adancul selfutzului meu propriu mi-a facut o imensa placere in ciuda suferintelor cu care ma luptam) si am trecut la planul B, cu masaj cu oarece maglavaisuri in contra inflamatiei, homeopatice si plasturi de aia antialgici. Ma simt ceva mai bine, nu grozav dar nici atat de rau incat sa trag chiulul si maine cu constiinta impacata cum am facut azi... Ca sa vedeti ce face munca din uom... a propos, a murit cineva de lene vreodata?
Chatonel, lasa puiu ca vine altul, ca doar nu s-o fi pradat acu' lumea de barbati, eeeeee
Itsme, m-am mai gandit si io zic ca'st chineji mei, pt ca daca te uiti bine toti is galbeni, asa ca bag seama e caracteristica de rasa... 'au o fi epidemie de hepatita?
Va pupic pe toti, sa fiti cuminti si sa nu va extenuati ca uite cum strica la sanatate!
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
arboria spune:
burning the midnight oil?
romanul zice "sa arzi gazul de pomana"
o fi acelasi lucru?
hai sa liris si chatonul, ca is necajite tocma la inceput de an
itsme, pune, mami in birou poza cu delfinii si sa vezi ca se calmeaza colegii, sefii si cine te mai supara la locul de muncit
rayule, sa nu imi spui ca incepi sa le intelegi pe educatoarele de la gradi a lu' Bubu
mihaela si eu is fan 6ft under
mai viu
cataghe spune:
quote:
Originally posted by arboria
burning the midnight oil?
romanul zice "sa arzi gazul de pomana"
o fi acelasi lucru?
Cateodata
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
arboria spune:
quote:
Originally posted by Pegasisquote:Cata, ia de citeste (cind ai chef) toate capitolele de la scandinavi. Iti garantez distratie pe cinste! Versurile lui conu NN (cu broastele aferente), piesele de teatru ad-hoc si intilneala lor ocupa primele pozitii in topul meu. Have fun!
Originally posted by cataghe
(...)imi pare rau ca nu v-am descoperit mai demult (...)
Carmen, din pacate vreo 20 de capitole nu pot fi citite