Scandinavii stiu DC... (99)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Buna dimineatzaaaa .

Chatonel - imi pare rau. Poate ii numa o chestie temporara? Sa fie cum vrei tu in zee end - speram .
Rayu - nu te am felicitat pentru job:bravo uei! Si legat de celalalt - cum au zis si fetele .
Itsme - obscena tinerete nu mi foloseste la nik, aparent schinarea mea ii de alta parere, se simte pe la 70 asha....

Restul lumii - o zi faina sa avetzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

hai sa va salut in graba.
am facut de-a prajituri de-mi vine sa , am in jur de 30 de musafiri cu ocazia aniversarii primatului din dotare....face 17 ani si-un metru op'zecis'opt.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

adusca, pai si revelion si petrecere de ziua lui? asa ceva...
sa iti traiasca si la mai mare!

auz'... da ce prajituri ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

apoi daca are ganglion (chit ca-i minuscul acu') profita baietu'...da' nu i-o merge la infinit.

iar prajituri, of, niciodata n-am fo' gospodina, urasc sa gatesc, (mi-o bagat ganglionu' sub ochi sa-mi dea un impuls), da' facui o alba ca zapada (saloase prajituri), doo tipuri de prajituri cu ciocolata si una cu visine, plus tortu' aferent.
fug acu' sa pregatesc fripturile.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by narancea

parerile voastre conteaza atit de mult pentru mine !

valabila si reciproca!

adusca La multi ani fericiti! vlajganului :-) si sa traiesti si tu si sa fiti sanatosi, tu sa poti face fripturi si prajituri si alte alea si el sa la manance (cu prietenii) :-)

doruletz unde disparusi?

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

La multi ani adusca pentru baiet! Nu vrea o surioara? Ca mie mama nu mi a mai facut prajituri de cand m am intors din tabara de la Busteni, acum 21 de ani :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

chiar asa adusca, La Multi Ani, cupilului Vaz ca ai facut prajituri si fripturi; da beutura-ai cumparat???
adelino, tu tot de la serviciu ne scrii? Cind intri in vacanta aia de-ntremare??
itsme, ne ne-ai povestit cum a petrecut fetitu' Anu' Nou, in sac, la Polu' Nord!!! (vazui niste oferte la daneji; un sejur de o saptamina la sky, in Rockies... te maninca ursu' pe-acolo, nu??? )
lena, io va urez obrazniceste, sa aveti de munca tot anu', iegzact ca acuma!!!
chiar asa...doruletz, pe unde-o fi???
cataghe, gitu' sus
annie, spatele drept...si restu'
Sticla la gura
Pup iu galben

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

extrema, vad ca o luasi pe urmele mele... asa ca-ti dau sfaturi babesti: fara eforturi, daca esti blocata e bine chiar sa stai prin pat o vreme, sa ai grija sa fii bine invelita la dorsal si sa faci masaje cu creme decontractante. Multumesc pt gindul bun!
Multumesc tuturor celor ce mi-au scris si celor care nu au scris, e deajuns ca ma cititi uneori, telepatia merge :)) Azi sint mai vesela, marti plec la vara-mea la Venetia, incep sa fac pregatirile de plecare.

Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru Romānia. Sint 16 ani de cind am crezut ca Romānia mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.
Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....
Revedeti filmele revolutiei, voi, cei ce ati fost atunci in strada!!!
asteptati.... se baga marfa pe server... stati la coada virtuala

http://chatonel.free.fr/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Helau cupii ,

Io ajunsei sa citesc mesajele unu da si doua nu, asa ca va raspund la ai de v-am citit iar celorlalti le spun ca-i aprob in tot ce scriu!

In primu si in primul rand, narancea vina'n coace la tzucat , pai bre vlajgane cum iti permiti sa stai atata timp departe de noi astea dolofane? Doar stiai c-asa fete nu gasesti sa dai cu paru, este c-am avut dreptate?

Lilanda, ce ai mai creat si ce se mai poarta la ora actuala prin lume, pe mine sincer m-au impresionat italienii in vara, erau peste 30C la umbra iar ei toti la sacou, camasa calcata si pantaloni de stofa! io ma topeam numa cu maieul pe mine, cum rezistau oare ei? Da' erau toti top class!

Mihaela scumpo, mi-e dor de tine cum nu-ti vine a crede, ia mai pune to niste pozici cu printesele tale sa vedem cat de mari s-au facut! Io poze recente nu am, nu stiu daca v-am adus la cunostinta sau nu, dar aparatul nostru foto se afla undeva in lacul castelului www.castles.org/castles/Europe/Central_Europe/Germany/Nymphenburg.htm" target="_blank">Nymphenburg, care lac se poate vedea daca va uitati in jos pe pagina de link. Ce sa-i faci, si bietele lebede trebuie sa aiba parte de ceva entertainment, nu numai noi umanii. Apoi, alt aparat nu am mai luat inca ccc cu toate ca e in plan de vreo cateva luni bune...

itsmenuco, te sun pe maine daca esti pe baricade, ieri am avut sedinte la un alt sediu iar azi dupa amiaza am training

Rayu, pai tu ai parte si de fitness in timpul serviciului? Pai norocoaso, asa as vrea si io, na ca's geloasa

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by chatonel

Multumesc tuturor celor ce mi-au scris si celor care nu au scris, e deajuns ca ma cititi uneori, telepatia merge :))

wow! ce ma bucur!
quote:
Originally posted by chatonel

Azi sint mai vesela, marti plec la vara-mea la Venetia, incep sa fac pregatirile de plecare.

ce idee minunata! poate gasesti vreun cui :-)

Mergi la inceput