Scandinavii stiu DC... (99)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

arborica.

va pup fetele si baietii si va multumesc si eu de urari! sa inteleg ca si maine bem? asa cevaaaa....

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Sal la lume
Poci sa zic ca m-a mai inveselit nitzel subektu de-l puse Arborica
Io-s in faza in care-i dau dreaq pe nooj la suta din elvetzieni, ca-s ipocritzi shi robotizatzi
Rayu, da, cam asha e la noi, unu hais shi unu cea, faza e ca amindoi vrem sa plecam d-aci, da el in Ro, iar io in Australia
Momentan m-am mai remontat, da nu complet, deocamdata caut un apartament convenabil mai in centru, adeka nu neaparat centru, da asha, mai populat nitzel cu diferite centre, de ex unde sa invatz germana, sa fac aerobic, etc, ca aci is cam departe de mine, shi mie-mi trebe ocupatzie, ca vaz ca m-am timpit de tot
Lilu, urita moda vine, pe mine una nu ma avantajeaza deloc, mai ales bluzele alea, ca-s scindura rau, mi-am propus sa ma ingrash cu trei kile, ca nici tzoalele masura 34 nu-mi mai vin, acu port blugi masura 32 care stau ca pe batz, e clar, slaba, slaba, da cu forme, ceva, macar...
Xeno, trensmite-i la multzi ani soacrei din partea mea, da?... Shi sa-tzi traiasca, ca faina soacra ai!
Sabina, inspiratzie maxima itzi doresc
Zic shi io LA MULTZI ANI Ionilor, sa traitzi bine shi sanatoshi
Restu lumii va tzuc

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Irenule,neaparat fa o schimbare,e buna treaba asta cu apartament nou!io stiu din proprie experienta,decit sa pici in deprimare(baidauei,e al naibii de periculos,mie mi s-a intimplat sa merg pe strada si sa pling si sa nu stiu ca pling,e oribil),mai bine incerci sa gasesti solutii,si unele chiar rapid!Noi sintem aici,te ajutam cu o vorba buna macar!(32 soro la nadragi?Si io la fel,34 pica,mi-am luat pantaloni de la raionu de copii o data)
arborikule,don narancea e asa VIP acuma pe forum,ca am senzatia ca razbelu cu tanakasei e numa asa..o joaca,are el alte treburi,prin diverse zone,ba ale artei ba zoster.Vedeti fetile,cind il tineam legat acilea in poienita,era bine,avea forumu liniste!
noi sintem singurele poienare de garda?Haida,schimbu doi,schimbu doooooi!!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by chatonel

Rayu, linku ala e pus expre, ca sa bage lumea okii si sa ia aminte
Facem chef azi? N-am nici un ionel in casa, nici in famelie, nici pi la preteni.... nah...

http://www.pulafashion.com/index2.html

Chatonel mai adauga mama si linku' asta:
http://www.kapulacandles.com

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by xenocid

quote:
Originally posted by chatonel

Rayu, linku ala e pus expre, ca sa bage lumea okii si sa ia aminte
Facem chef azi? N-am nici un ionel in casa, nici in famelie, nici pi la preteni.... nah...

Chatonel mai adauga mama si linku' asta:
http://www.kapulacandles.com

*segmentation fault*

cam superficial, xeno... fa un efort, sau iti cer prea mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

fuga-fugutza sa spun la multi ani lui niels si petrecere frumoasa!

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

La multi ani, Niels!
Tillykke med fødselsdagen, Niels!
lilutz, sa-l stapanesti sanatoasa :-) si sa fiti fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

LA MULTI ANI NIELS!!!
Sa-l stapinesti sanatoasa Lilutz,sanatate,fericire,alea alea va dorim,tot clanu Flinstone!!Si beti cu masura,ca sa citez un clasic danez!
Io-s la cafelutza si ma delectez cu ultimele paruieli de pe DC,ahhh,forumu a inviat,e iar ce a fost!Sa bem!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

mie nu mi se pare deloc ca forumul e iar ce-a fost, ci tot mai mult de prost gust na, c-am zis-o! ... da' poate inainte era la fel si nu vedeam io, da' acum, c-am mai imbatranit cu un an ... nu stiu ce sa zic, da' pe mine nu ma distreaza subiecte ca "vanatoarea de japoneze", "freak show" si altele asemanatoare ... unde in incercarea de a arata ce simt al umorului dezvoltat avem, cadem in ridicol... si mai rau de atat jignim in stanga si-n dreapta crezand ca suntem haiosi ... ma intreb de cand e permis pe forum sa te exprimi despre altii in halul in care se face pe anumite subiecte fara nici macar o avertizare din partea moderatorilor ... probabil sunt io lipsita de simtul umorului si nu e prima data cand constat asta pe forumul asta ... s-acum fug, ca imediat vine narancea si ma pune la colt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata!!!
Niels va zice tuturor "mange tak" si va invita la un Dealu' Mare, rosu-ghiurghiuliu, beutura lui favorita
iren e buna decizia de schimbare a apartamentului dat fiind ca impuscati mai multi iepuri dintr-o data, incluisv vecinii Ce i-as mai impusca si io pe-ai mei
chaton, tu cind pleci spre Venetia??? Nu-s inundatii pe-acolo in perioada asta a anului???...sau oricum, nu conteaza :-))
va pupez si fiti cu minti
Adeluccta,

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput