Scandinavii stiu DC... (99)
Raspunsuri - Pagina 13
papadie spune:
quote:poi ma gandii cu capu meu ca daca tot e atata de vivace sa fie si aratoasa ca poate vrea genocsu s-o aduca in poienitza la o cinzeaka
Originally posted by lilandaquote:
Originally posted by papadie
si special pt suacra genocsidului un set de gerovitale
Bre papadic, io zic sa te mai gindesti...nu crez sa-i priiasca setul (xenocidului, I mean!!)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA
mara03 spune:
Salutare poienitza!
Ionu de Marava multumeste mult de urari 
Sa ne auzim la fel de sanatosi, beti, bucurosi la anu'.
Ionu de Mara0;/'ljugh gtd= si de la Tudor 

unu
doi
trei
chatonel spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Chatonel..acu te inteleg eu pe tine cand ziceai de piesa aia.Io tot nu pot crede ca e definitiv...da te tzuc tare si te imbratisez.
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Te pupez si io TAAAAREEE :)
http://www.pulafashion.com/index2.html
Rayuela spune:
chatonelule,
,ce-i cu linku ala bre la semnatura matale?Am bagat okiu,ca-s mai rau ca soacra lu xeno,ma maninca o curiozitate
.
Mielutzu de papadik e dementiala,exact the look,adica privirea aceea pusa pe shotii,de stai cu inima in git,gindindu-te in fiecare secunda ce prostioare mai pune la cale...I know,I know![]()
Si daca chefuim si maine ,cu ocazionu zilei lu Niels,io zic sa bagam un preludiu de azi
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
chatonel spune:
Rayu, linku ala e pus expre, ca sa bage lumea okii si sa ia aminte 
Facem chef azi? N-am nici un ionel in casa, nici in famelie, nici pi la preteni.... nah...
http://www.pulafashion.com/index2.html
Rayuela spune:
chatonelule,acu m-am uitat si am citit mai pe indelete,mie mi-au zburat okii numa la acel cuvint,de unde si reactia mea
Adevarul e ca nu prea era de ris!
Si pentru scandinavele care isi aduc aminte,cindva,de kamikaze Tanakasi razboaiele scandinavo-asiatice,bre,a inviat,e pi forum,a gasi-o don narancea...asa ceva...
![]()
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
arboria spune:
narancea a ramas cu cicatrici, vad, dupa confruntarea cu jamponicile, de-aia nu iarta nimic acum ![]()
io o sa petrec maine ziua lui Niels departe de forum, asa ca va urez de pe acum distractie a-ntaia 
La multi ani Ionilor si Ioanelor! 
iubi, tu nu esti Ioana?
arboria spune:
quote:
Originally posted by mara03
unde, unde???
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60584" target="_blank">aici