Scandinavii stiu DC... (99)
Raspunsuri - Pagina 12
Sabina spune:
La multi ani ion de mara, la multi ani ion si ioana de papadie, la multi tata meu personal, Ion veritabil, zis si nelu:)
Va pup, am venit doar sa-i transmit lu tata lamultianiu de la Sofia:)un filmulet, binenteles.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Rayuela spune:
ei,pai sa bem si pentru tata de Sabina,si pentru sora mea personala,Oana,si pentru Papadika noastra,Laaaa muuuulti aaaaani!!!Edit,sa bem pentru mate,neozeelandeza noastra si pentru OanaBeu,moderator de moderator!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
xenocid spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
ei,pai sa bem si pentru tata de Sabina,si pentru sora mea personala,Oana,si pentru Papadika noastra,Laaaa muuuulti aaaaani!!!Edit,sa bem pentru mate,neozeelandeza noastra si pentru OanaBeu,moderator de moderator!
...si nu in ultimul rand pentru soacra-mea
(care a plecat in dimineata asta)
*segmentation fault*
Rayuela spune:
xeno,pai sa bem pentru ca e ziua ei sau pentru ca a plecat?
Hotaraste-te,ca nu prea mai avem mult prin sticle(cel putin io)
lilanda spune:
La Multi Ani, Ion de mara!!! ...si, evident, La Multi Ani, tuturor purtatorilor de ioni
Rayu, nu intra in panica ccc cu sticlele ca ...este Miine ii ziua lui Niels, iar noi facem incalzirea de azi, cind ne vin musafiri...miine iesim noi in oras (deh, ghinion de nesansa la consort, ca ccc cadou' de Craciun pe care l-am postponat ad-hoc pentru ziua lui, tot n-a ajuns...amazonii mamii lor )
asaaaaa...itsmenuci, nu cumva ii si ziua fetitului de-ati ales exilarea la hotel??? Daca e, sa traiasca Sa fie sanatoasa si norocoasa
chiar asa cu arborica...apare pe la niste ore, greu de stabilit daca tocmai s-a trezit ori tre' s-o-ntinda-n pat!!
va pup
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
papadie spune:
Sarumina doamnele si domnu! va cinstesc c-o tzuica de Valeni si-o prajitura cu crema de lamaie(reteta bestiala -de pe forum- daca mi-a iesit mie care vb aia sunt nula la nula nada zero etc)! Si LMA la Ionii si Ioanele mneafuastra (plus lu Ionu meu sotu din dotare) In continuare va scriu semianalfabeteste pen ca am tastatura in coma profunda (acesta e motivul pt care nu-mi iau alta Si cutia e pusa acolo nu ca traim ca-n gara ci ca sa nu escaladeze Mielu canapeaua si apoi pervazul pt ca de acolo are obiceiul tampit sa se arunce pe spate) Un LMA de 7 stele tuturor! si special pt suacra genocsidului un set de gerovitale
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA
doruletz spune:
bre, de cate ori imi bag nasu' aci va gasesc chefuind!
La Multi Ani Ionilor! (pozitivi ca d'aia negativi nu cre' ca sunt p'aci? sau mai stii? ce zici Xeno?) Deci: Ion de Mara, Ion de Sabina, Ion si Ioane de Papadie, Ioana de Xeno Sper ca nu uitai vreunul?
Hehe, Rayu, si alain viseaza aceiasi cai verzi pe peretii albastrii din Provence, de cate ori mergem in Corsica smiorcaie ca ar vrea sa ne stabilim mai prin sud p'acolo. Io nu si nu, nu plec io din capitala pentru cine stie ce orasel minuscul, nu vreau. Mie imi place aci, io sunt la mine acasa. Daca e sa plec io mai degraba m-as expatria pentru o vreme in alta tara (una tropicala de preferinta)
Si ca tot vazui subectu' cu emigrarea/dez-emigrarea (iren, tu ii intarâtasi iar maica? lasa, bine le facusi, ca prea fu liniste p'acilea de sarbatorile astea ), bre, io prima si prima data emigrai cand avusei 18 ani, din orasul meu de provincie 'arhicunoscut' la capitala! Muhahaha, pai cate ironii, glume nesarate si (uneori) intoleranta cu privire la origini imi fu mie dat sa aud atuncea... nici mama francezilor nationalisti nu o sa le intreaca vreodata! asa ca a doua emigrare, aci in Fr, fu floare la ureche, io eram deja 'vaccinata' d'acasa de catre "ai mei" asa ca perioada de adaptare (adica aia in care esti ultrasusceptibil/paranoiac si ti se pare ca lumea d'aci n-are alta ocupatie decat sa te toace marunt) nici n-o simtii, fu asa, ca o mutare dintr-o garsionera din Rahova intr-o viloaie din Primaverii!
referitor la framantarile iren-ei, nu's ce sfat sa-ti dau, de fapt nici nu se pot da sfaturi in cazul asta, se poate doar exprima o optiune personala. Deci dupa cum spusei, io una nu m-as 'repatria' nicaieri insa n-as refuza sa ma 'expatriez' (adica m-as duce sa lucrez in alta parte, chiar si in Ro, cu statutul profesional de 'expatriat'. ceea ce presupune o perioada limitata de timp si avantajele materiale corespunzatoare "expatilor"). Altfel nu.
hai ca mai viu, ma duc la cumparaturi
PS Acu vazui ca fu ziua lui Tudorelu' de Adusca si lui Mateiu' de buli. La Multi Ani, sa va traiasca ficiorii
lilanda spune:
quote:
Originally posted by papadie
si special pt suacra genocsidului un set de gerovitale
Bre papadic, io zic sa te mai gindesti ...nu crez sa-i priiasca setul (xenocidului, I mean!!)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
ahh, acu' vazui ca maine iar chefuim de ziua lu' Niels . hai ca pana la urma incepuram bine anu' asta, d'abia se terminara Saturnaliile ca incep zilele de nastere!
uaaa, ce pui de papadie frumusel vazui!!
Si ce Boubou eleganta! (in rochitza albastra desigur nu cu pampersii in cap!)